Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

κοριτσιαααααα,αγαπες μου,Γιωτακι μου γλυκο,ειμαι καλα εχω προβλημα ΚΑΙ με τη συνδεση και τωρα χαλασε και το ποντικι,το παταω 3-4 φορες το δεξι κλικ,χ@σε μεσα....,αντε βρε με συγκινησατε παλι.επειδη ειμαι αδικαιολογητη θα σας τα παρω απ την αρχη...

λοιπον εδω και μερες οπως ειπε η Βουλιτσα πηγαινοερχομαι Νικητη ξερετε οι Θεσσαλονικιες,γυριζω αργα το βραδυ ψοφια και βρωμικη μεσ στα χρωματα,ωσπου να κανω μπανιο κλεινουν τα ματια μου και κοιμαμαι ορθια :P

θα επαιρνα τηλ καποια να ειδοποιησω αλλα ειχε προβλημα η συνδεση και τα τηλ ειναι ολα στο προφιλ μου,τωρα θα τα αντιγραψω στο κινητο γιατι δεν θελω να ξαναχαθουμε....θα συνεχισω σε λιγο γιατι κολλαει παλι το παλιοποντικο να πω στον γυιο μου να το κοιταξει μια στιγμη κι ερχομαι ξανα...

Γιωταααααααα αγαπημενη μου θα σε παρω τηλ στειλτο μου please...

Δημοσίευση

δεν μπορω να στειλω περσοναλ μαιιλ ,φακ φακ φακ ,χαιρομαι που εισαι καλα,αντε να πιουμε καφεδακι ,γιατι παω για δουλεια κ μετα μη τον ειδατε τον Παναη ,θα με φαει η μαρμαγκα...

Δημοσίευση

...λοιπον ..για να δω ποσο θα κρατησει ωσπου να ξανακολλησει το ποντικακι,αυριο θα αγορασω αλλο,ποσο να κρατησουν κι αυτα,μηχανηματα ειναι !τα ξεπαστρεψα ολα,λιγο με τα προγραμματα,λιγο με το μαμμυ..πανε,θελουν αλλαγη

Κοριτσια μου τι να σας πω....μου λειψατε τοοοοοσο πολυ!!!!ΟΛΕΣ!!!και τα μωρα σας!!!!ευτυχως μερικα ταχω φωτο και τα βλεπω!επαθα στερητικο συνδρομο ...χιχιχι,κι εχω σκασει που θαχω χασει κι εγω δεν ξερω ποσα νεα....Ε??????

αλλα θα τα μαθω ολα,οτι εγινε τις μερες που ελλειπα!θα τα διαβασω με την πρωτη ευκαιρια!Σας σκεφτομουνα,Γιωτα μου,Θουλη[ντοντο],το αγορακι μου χαχαχαχ,θα σου πω κατι σε λιγο εσενα... ;) τη Νατασσα και τη Νατασσουλα θυμηθηκα,τη Λενα,Σια,veni,τη Βουλα,τη Γλυκα,την Κρειζυ που την ειχαμε στη συναντιση,τη Φανη,την Ελλαδα σκεφτομουνα και πολυ μου λειπει κι αυτη,την Αναστασια,τη Μομιτσα,το Αναστασουδι,Φωτεινη ....και την ....πολλα ονοματα θελω να πω ακομα.........

Γιωτα τωρα που γραφω ειδα την απαντηση σου,γιατι δε με παιρνεις τηλ αναπ.να σε καταχωρησω Ε??????????

Δημοσίευση

αχχχχχχχχ...τα πιο γλυκα φιλια πηρα τωρα μολις απο την Ειρηνη κι απ'τη Μαγουλιτσα,τα δυο ομορφα πριγκηπακια μου :woohoo:

Νατασσαααααα να μου φιλησεις την κουκλιτσα και να πας στης Μαριας ;):kiss:

Βουλα μου να φιλησεις τα γλυκα μαγουλακια της πολυ απαλα :kiss::kiss:

Βουλα χαχαχαχαχ μονο τζονυ δεν ειμαι τωρα κοιμαμαι νωρις γιατι ξυπναω στις εφτα,ωσπου να πιω καφε,να ετοιμαστω,φευγουμε για.... εργασια και χαρα :silly:

τωρα την αλλη βδομαδα θα σταματησουμε για καμμια δεκαρια μερες και μετα φτου κι απ την αρχη,το θεμα ειναι οτι εκει που ζωγραφιζουμε ειναι σχεδον γιαπι και εχει ψοφοκρυο τωρα που αλλαξε ο καιρος,αυτα τα γρηγορα νεα μου και τα υπολοιπα σιγα σιγα καθε μερα...

Δημοσίευση

:laugh: :laugh: :blush: ευχαριστω παραααα πολυ Γιωτα μου :blush: εχω κανει εκθεσεις εδω και στην Καλαμαρια παλιοτερα ομως γιατι τωρα δεν προφταινω να κανω εργα,μ'εφαγαν οι δουλειες... :P χιχιχι,αντε θα τα πουμε απο κοντα αυτα... ;) την Κυριακη..κοντη γιορτη,που θα βρεθουμε! ;) που θα βρεθουμε?

Δημοσίευση

to agoraki mou έγραψε:

Υβοννη έγραψε:

ΤΙ ΒΡΕ ΜΕΛΙΝΑ ... ΓΙΑ ΠΕΣ ...

ΜΟΥ ΕΛΕΙΨΕΣ ΜΩΡΕ ... :kiss:[/quote:4bjtc2fy]

:laugh: ε περασα το τηλ σου προηγουμενως και το αφησα το κινητο ετσι,πηγε ο γυιος μου να μου το φερει και μου λεει:τι τηλ εχεις εδω?το αγορακι μου!!! :blink::P :laugh: ποιο αγορακι σου? :laugh:χαχαχαχαχαχ του ειπα μετα οτι εισαι εσυ...χαχαχαχαχ,που να τοβλεπε ο αντρας ε...χαχαχαχαχ

ο μπεμπακος το αγορακι σου τι κανει? :kiss:

Δημοσίευση

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΧΙΧΙΧΙ ! :P

Ο ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΞΕΠΕΤΑΧΤΗΚΕ !!!

ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙΣ !!! ΟΛΟ ΚΟΛΠΑ !!! :P

ΤΩΡΑ ΕΣΤΡΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΙ ΤΟΥ ... ;)

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΤΟΝ ΦΕΡΩ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ;)

ΥΓ. ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΤΗΣ ΓΙΩΤΑΣ ΒΑΛΕ ΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΡΟΣ

ΣΤΑΝΤΑΡ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΨΑΧΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ :silly: :P :laugh:

Δημοσίευση

Ειδες Ελενη μου που ανησυχουσες,οχι που δεν θα ετρωγε...,περνανε τετοιες περιοδους τα μωρα,αντε να τον φερεις,να τα φερετε τα μωρα :woohoo:

κανονιστε οπου θελετε ειμαι μεσα,τωρα σας αφηνω γιατι θα μπει ο γυιος μου,....οχι στο μαμμυ :P ,αλλου.

σας φιλωωωωω κοριτσαρες μου :kiss:

Δημοσίευση

savropinguinos έγραψε:

λοιπον πρεπει να σκεφτουμε λιγο το χωρο καθοτι πλεον εχει κ κρυο κ με τα μωρα δεν ειμαστε για εξω...χμμμμ μωρε δεν ερχεστε σπιτι για καφε?

ΤΙ ΕΧΕΙΣ ? ΓΗΠΕΔΟ ? ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ

ΤΑ ΜΙΚΡΟΥΛΙΑ ? :laugh: :laugh: :laugh:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...