Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια γεια σας! είμαι στη 35η εβδομάδα και έχω κάποιους προβληματισμους για το που θα γεννήσω. Μένω επαρχία και στο νοσοκομείο δεν κάνουν επισκληριδιο. Στην κλινική κάνουν. Ακούω βεβαια διάφορα για την επισκληρίδιο και θα ήθελα τη βοήθειά σας. Εσας τι σας είπε ο γιατρός σας; Είναι ασφαλής μέθοδος; Ευχαριστω!

• Απαντήσεις 64
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Αν ειναι ασφαλης μεθοδος...?

98% των γυναικων κανουν...Τωρα...αν πρεπει να κανεις(να "παρεις" ολο αυτο το χημικο) δεν μπορω να σου πω!

Θα σου πω μονο την εμπειρια μου!

Ειχα πει πως θα κανω αν νιωσω αβασταχτους τους πονους ωστε να ερθει το κοριτσακι μου ηρεμα στον κοσμο κ χωρις φωνες κ πανικο!!!

Εκανα ομως οχι γτ δεν αντεξα τον πονο αλλα γτ μου ειπαν πως θα βοηθουσε να προχωρησει η διαδικασια!Δεν ξερω αν ισχυει αυτο!

Επειδη περασαν πολλες ωρες εκανα κ 2η δοση!

Με επιασε τοσο πολυ η αναισθησια που ενιωθα σαν κουτσουρο απο το στηθος κ κατ!Αβοηθητο "νεκρο" κορμι!Σε συνδιασμο με την κλειστοφοβια μου.....Καταλαβαινεις ποσο χαλια ηταν! Ευτυχως ειχα τον αντρα μου κ με βοηθησε να μην πανικοβληθω!

Την επομενη φορα....Δεν θα κανω εκτος κι αν ΠΡΕΠΕΙ!Πχ καισαρικη ή αν λιποθυμάω απτους πονους!~!!!

Δημοσίευση

kalisperakaiapomena!!

egw vevaia eimai stin 28 evdomada,menw proswrina stin arta mexri na genisw kai na figoume pali giapatra!

egw pou to xw skeftei to thema omws apofasisa na min kanw episkliridio eipa fisika na genisw theoy thelontos.

opws kai na xei tous ponous tha tous fame (i monadiki stigmi poume panikovalei einai i wra tou toketoy :P)

pantws opws eipe kai i anastacia mia filim pou tin ekane eniwthe san koutsouro kai ayti,

na rwtisw egw kati allo???

emena i mpempoula m einai orizontia katw apo ton afalo einai anisixitiko ayto gi ametepeita koritsi akserei kamia i den paizei rolo??

o giatros m leei de einai katina me provlimatisei pantws alla egw eimai anxwdis llogo 1 paidioukai katholou empeirias.filakiaaa

Δημοσίευση

Γεια σου κι απο μενα.Εγω εκανα επισκληριδιο στον γιο μου και ηταν μια χαρα.Ενιωθα απλως τα ποδια μου μουδιασμενα και μπορω να πω οτι κι εγω κι ο αντρας μου ευχαριστηθηκαμε τον τοκετο.Οσο για το αν ειναι ασφαλες αν γινεται απο ειδικευμενο αναισθησιολογο δεν εχεις κανενα προβλημα.Εμενα εχει κανει κι ο μπαμπας μου για μια μικροεπεμβαση και δεν ειχε κανενα προβλημα.Παντως κι εγω τωρα εδω που μενω δεν κανουν επισκληριδιο και επειδη φοβαμαι τον πονο κανω μαθηματα ανωδυνου για να παρω λιγο θαρρος.Αν θελεις ρωτα αν εχει εκει για να κανεις κι εσυ και να σαι προετοιμασμενη.Για την θεση του μωρου μην ανησυχεις μπορει μεχρι τελευταια στιγμη να γυρισει κι αν οχι θα πας για καισαρικη αλλα μην σε απασχολει τιποτα.

Δημοσίευση

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας κορίτσια.Κι εγώ το ψάχνω πολύ το θέμα μέχρι να κατασταλάξω. όσο γι'αυτό που ρωτάς Φωτεινή, νομίζω πως δεν υπάρχει θέμα άχγους αφού μέχρι τελευταια στιγμη το παιδί μπορει να γυρίσει και να πάρει κανονική θέση. Αλλά και να μην πάρει, δεν είναι κάτι ανησυχιτικό. Όλα θα γίνουν φυσιολογικά ή με καισαρική. Κι εμένα μου ειπε σημερα ο γιατρός οτι το μωρό ειναι με το κεφαλι κάτω μεν, αλλα δεξια.Πραγμα που σημαινει οτι ισως καθυστερήσει η διαδικασία του τοκετού. Να ειναι γερα τα παιδακια μας και εμεις θα τα καταφερουμε ετσι η αλλιώς!

Δημοσίευση

Κι εγώ αυτό σκεφτομαι Λεμον μου. Οτι θελω να το χαρώ! Εκανα και κάποια μαθήματα ανώδυνου βεβαια για παν ενδεχομενο. Θα δουμε τωρα... με το καλό να ερθει η ωρα για όλες μας και για τα μωρακια μας πρωτα απόλα...

Δημοσίευση

Το καλο ειναι να γεννησουμε φυσιολογικα αλλα αν υπαρχει προβλημα και χρειαστει καισαρικη δεν μπορεις να κανεις αλλιως!Παντως μην αγχωνεσαι για τον πονο γιατι απο οτι μου λενε και μενα με το που βλεπεις το μωρο τα ξεχνας ολα!!Με το καλο σου ευχομαι και με κανενα πονο!!

Δημοσίευση

Φωτεινη κ εγω ξερω πως μεχρι την 36 βδ μπορει να αλλαξει θεση το μωρο!αν κ οσο πιο αργα τοσο πιο δυσκολο να συμβει!

Τα μαθηματα αν τοκετου,οι ανασες βοηθανε παααααρα πολυ!αυτοσυγκεντρωνεσαι κ ο πονος ερχεται πιο....απαλος!!!!!!!!!

ψηφιζω ασυζητητι φυσιολογικο τοκετο!!!!!!οι πονοι δεν ειναι τπτ μπροστα στο θαυμα!!!!!!

με το καλο εγκυουλες!!!!! :)

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΣΑ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ!!!!ΛΟΓΩ ΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΜΠΕΜΠΑΣ ΜΟΥ!!!!ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ , ΣΕ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ!!!!ΑΠΛΑ ΕΙΧΑΝ ΜΟΥΔΙΑΣΕΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΕΠΑΝΗΛΘΑ!!!!!ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ , ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΩ ΚΑΙ ΤΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ!!!! ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΥΓΙΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ!!!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!!!! ;)

Δημοσίευση

λοιπον.καλησπερα και απο μενα.εγω γεννησα φυσιολογικοτατα χωρις τιποτα και ποναει παρα πολυ,δεν θα σου πω ψεματα.και τωρα που θα ξαναγεννησω παιζει μια πιθανοτητα καισαρικης που απευχομαι.θελω παλι να γεννησω φυσιολογικα και ας πονεσω.τουλαχιστον γεννας και μετα εισαι μια χαρα.ολες οι κοπελες στο δωματιο μου ειχαν κανει καισαρικη και δεν μπορουσαν οχι μονο να σηκωθουνε,οχι τουαλετα να πανε,οχι τα μωρα να παρουν αγκαλια αλλα και μετα απο καιρο τους πονανε τα ραμματα(μερικες).ενω εγω κατευθειαν βολτες εκοβα.

Δημοσίευση

ευλογημενη επισκληριδιος... ;)

εγω ειμαι υπερ... B)

δηλ αφου υπαρχει λυση... ;);)

οσο για αυτο που λεει η αναστασια ισχιει..

χαλαρωνεις κ βοηθας τη κατασταση...

εγω με ελεγαν πως να κανω αναπνοες αλλα δε μπορεσα αν το πετυχω..

ισως δε με λεγαν το σωστο τροπο./...

με το καλο να φερεις το μωρακι σου στο κοσμο...

γερο να ειναι..

Δημοσίευση

Γεννησα χωρις επισκληρήδιο , γρήγορα και ευκολα . Αν μου το λεγε καποιος οταν ξεκινησε η εγκυμοσυνη οτι θα αντέξω τον πονο απλα θα γελουσα .

Δεν ειμαι λιγοψυχη απλα ελεγα οτι εγω δεν αντεχω τον πονο του δοντιου πως θα αντέξω ?

Στην αρχη της εγκυμοσυνης ελεγα σιγουρα θα κανω επισκληρηδιο . Μετα ομως εψαχνα στο νετ , διαβασα διαφορα , εκανα και μαθηματα ψυχοπροφυλακτικής (ανώδυνου) και ειχα αλλαξει λιγο σταση . Ναι στην επισκληρηδιο ..αλλά ...

Πιστεψε στον εαυτο σου και στο σώμα σου ! Ο ερχομος του μωρου σου με φυσικο τροπο χωρις επεμβάσεις ειναι οτι καλυτερο και το δεσιμο κακα τα ψέμματα πιο εντονο .

Δυστυχως στα περισσοτερα μαευτηρια στην Ελλαδα οι γυναικες γεννουν ξαπλωμένες που ειναι η πιο ακαταλληλη θέση .

Δεν την αλλάζω την εμπειρια του τοκετου μου , παρολο που ηταν και λιγο περιπετειώδης ( η μικρη μου βγηκε με εμβρυουλκο_) . Ακουγα που λεγαν οτι τους πονους της γεννας τους ξεχνας και ελεγα "ναι καλααα " . Πραγματικα ομως το διαπιστωσα ! Τους πονους της γέννας τους ξεχνας !!!

Δημοσίευση

ΚΙ ΕΓΩ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΓΕΝΝΗΣΑ ΛΟΓΩ ΤΑΣΗΣ ΣΤΟ ΛΩΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟΥΣΙΑ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΕΣ ΩΡΕΣ...

Η ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ, ΕΝΙΩΘΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΝΟ!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑ, ΣΗΚΩΘΗΚΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑΤΙ ΞΕΧΑΣΑ ΤΟΝ ΟΡΡΟ ΚΑΙ ΤΡΕΧΑΝΕ ΟΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΣ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝΕ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ.

ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΟ ΕΙΧΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΟΥ ΗΡΘΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΡΡΟΥΣ ΜΕ ΒΡΗΚΕ ΣΑ ΣΤΑΣΗ ΓΙΟΓΚΑ!!!

ΔΕΝ ΕΝΙΩΣΑ ΠΟΝΟ ΟΥΤΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΘΑΛΑΜΟ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΑ ΕΚΟΒΑ ΒΟΛΤΕΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ.

line_flow_blue_beg_41_time_1242964800_text_cf20c9dcf3efede1f220ece1f220e5dfede1e9.gif

line_line_typew6_beg_d_typew11_time_1004068800_text_c5dfece1f3f4e520ece1e6df.gif

Δημοσίευση

Πολυτιμες οι εμπειρίες σας πανω στο θέμα. Σε μας στην Ξάνθη στο νοσοκομείο δεν κανουν επισκληρηδιο και η κλινική στην οποία κάνουν είναι πολύ μικρή. Καμια σχεση με αυτες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Κι εγω το επεξεργαζομαι ακόμα στο μυαλό μου. Στην κλινική, βέβαια, ξεγεννάει ο γιατρος μου, τον οποίο θα ήθελα να εχω δίπλα μου... Σας ευχαριστώ κοριτσια! Ευχομαι ο,τι καλυτερο και για σας!

Δημοσίευση

ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ και πάλι ΝΑΙ

εγώ κούκλα μου γέννησα στο Ιασώ με καισαρική και επισκληρίδιο και να σου πω οτι αν ξαναγενήσω είτε με καισαρική είτε φυσιολογικά επισκληρίδιο θα ξανάκανα

δεν είχα κανλενα πρόβλημα - τουλάχιστον σε εμένα η γιατρός ήταν καταπληκτική - δεν πόνεσα και δεν κατάλαβα τίποτα όταν μου ένανε την απισκληρίδιο και δεν φοβήθηκα ούτε λεπτό.

να το ζήσεις κοπέλα μου μην κάνεις ολική και δεν καταλάβεις τίποτα

εγω σου λέω να την κάνεις οπωσδήποτε.

με το καλό και κάνε εσυ οτι νιώθεις καλύτερα για σενα τελικά

Δημοσίευση

Γειά σας και από εμένα!

Γέννησα σε κλινική της Θεσσαλονίκης φυσιολογικά χωρίς επισκληρίδιο.

Απόλαυσα τις ώρες του τοκετού ( περίπου 5 ) όσο τίποτε άλλο στη ζωή μου και μακάρι να αξιωθώ και να ξαναζήσω μία παρόμοια γέννα...

Είχα κάνει μαθήματα ψυχοπροφύλαξης και την ώρα της γέννας είχα τη δική μου προσωπική μαια( το κόστος μηδαμινό μπροστά στα άλλα έξοδα).

Δεν ήμουν ξαπλωμένη , ημουν άνετη και ήρεμη μαζί με τον αντρούλη μου.

Πριν πάω ,είχα πει στον εαυτό μου , θα γεννήσω , ε μιά μέρα της ζωής μου ας πονέσω!!!!

Δεν πόνεσα κορίτσια.Ηταν σαν πόνοι περιοδου και σε αυτό βοηθάνε πάααααρα πολύ οι αναπνοές.

Χρειάστηκα 3 εξωθήσεις , η μόνη στιγμή που δεν άντεξα , και πάλι απο την εξάντληση όχι από τον πόνο.

Δεν φώναξα ούτε στιγμή , απορώ από δίπλα γιατί φώναζαν και με επισκληρίδιο κιολας...

θέλει να πιστευουμε οτι θα τα καταφέρουμε και να είμαστε ψύχραιμες.

Ο τοκετός ήταν παιχνιδάκι μπροστά στο θηλασμο που θέελει τόοοοση υπομονή! ;)

Ημουν πολύ άνετη και μετά να χαρώ το θαυματάκι μου....

Εγραψα πολλά αλλα θέλω να πω πως δεν έχει σημασία ο τρόπος αλλα το απαοτέλεσμα ;) Απλά μη φοβάστε η φύση έχει προννοήσει για όλα!

Δημοσίευση

Aurore μου με το καλο να ερθει το μωρακι σου!!!!!!!!!!

Λοιπον προσφατη και γω μανουλα να σου πω την εμπειρια μου!Ξεκινοντας η εγκυμοσυνη ελεγα σιγουρα θα κανω επισκληριδιο!Φτανοντας ομως στον 8ο και διαβαζοντας διαφορα στο ιντερνετ ειπα στον γιατρο μου να μην κανουμε!Εχω φοβερο γιατρο ειμαι απο τις πολυ τυχερες γυναικες!Συμφωνησε μαζι μου καθως μου ειπε οτι μπορω να καθομαι σε οποια σταση με βολευει στους πονους πραγμα που δεν το προτεινουν αλλοι.Οπως εγραψε και η Lala ειναι λαθος να καθομαστε στην κλασικη θεση που γνωριζουμε ολες εδω στην Ελλαδα.Πραγματι οι πονοι υποφερτοι για μενα πολυ!Εφτασα μεχρι διαστολη 6 αλλα ο μπεμπης ειχε σφηνωθει στην λεκανη λιγο στραβα και βαζανε συνεχεια(ολη την ωρα ομως)χερι για να τον φερουν στα ισα!Εγω εκει δεν αντεχα!Τους πονους της γεννας ναι αλλα το χερι με τιποτα ετσι προχωρησαμε σε επισκληριδιο για να μπορεσουμε να προχωρησουμε.Μολις την καναμε δεν καταλαβαινα ουτε χερια ουτε τιποτα.Μονο ενα γαργαλητο!!!!!! :woohoo: Μιλαμε τους ελεγα σταματηστε γαργαλιεμαι!!!!!!!! :blink:σκαληζανε διαφορα εγω στον κοσμο μου!να εχω λυθει στα γελια! Ειχανε τρελαθει μαιες και γιατρος!!!χαχαχαχα!Ητανε φοβερη ομως και η αναισθησιολογος που μου εδωσε την καταλληλη δοση γιατι εγω αυτο που περιγραφει η Αναστασια δεν το ειχα!Ενιωθα δηλαδη τα ποδια μου.Αφου οταν με βαλανε στο φορειο να παμε μεσα εγω σηκωθηκα κανονικα και απλα με κρατουσανε λιγο.Και ειμαι και κλειστοφοβικη και ενας λογος που δεν ηθελα να κανω ητανε αυτος.Μην τρομαξω με αυτην την αισθηση του να μην νιωθεις τιποτα.Μου ειχε πει λοιπον η αναισθησιολογος οταν νιωθω πονους να την φωναζω να μου βαζει και αλλη δοση.Ετσι και εκανα.Οταν ηρθε ομως ο γιατρος μου ειπε να μην ξαναβαλουμε αλλη δοση μετα γιατι καθυστερει λιγο τον τοκετο και μου λεει οι αναισθησιολογοι δεν το παραδεχονται αυτο.Ελα μου ομως που δεν την προλαβαμε και τσουπ ξανα δοση.Εχασα πραγματι 2 πονους και καθυστερησαμε λιγο.Σωστος ο γιατρος.Παντως μονο θετικα εχω να πω απο την εμπειρια μου αλλα ειχα φοβερους γιατρους διπλα μου.Στο επομενο παλι θα ξεκινησω χωρις και βλεπουμε. Φιλακια πολλα!!!!!!!!!!

Υσ.Δεν πονεσα οταν μου την εκαναν και σκεψου οτι στο σημειο εκεινο εχω σκολιωση και παιδευτηκαν να την καταφερουν.Αλλα δεν καταλαβαινα τιποτα.

Δημοσίευση

Θα σου πω και τη δικη μου εμπειρια..

Εμενα εσπασαν τα νερα Κυριακη πρωι και γεννησα Δευτερα μεσημερι γιατι δεν εκανα καθολου διαστολη!

Απο ξημερωματα Δευτερας αρχισαν οι πονοι αλλα διαστολη 0 και δεν ηθελε ο γιατρος να μου κανει επισκληριδιο μεχρι να εχω διαστολη γιατι αν καταλαβα καλα θα επιβραδυνε τη διαδικασια..μεχρι που οι πονοι εγιναν αφορητοι και παρακαλουσα για επισκληριδιο!!!

Ο γιατρος λοιπον ειδε οτι κατι γινεται με τη διαστολη,με λυπηθηκε κιολας και μου την εκανε!!Απο κει και μετα...Χαρηκα τη γεννα μου!!!!

Αν και στην ουσια εφαγα ολους τους πονους και μονο που σταματησα να ποναω τη τελευταια στιγμη ξεκουραστικα και το απολαυσα ;)

Σκεψου οτι καποια στιγμη του ειπα να μου κανει καισαρικη αλλα εκεινος μου ειπε οχι αν δεν ειναι απολυτη αναγκη!

Παντως ο ιδιος γιατρος μου ειχε πει οτι 1000 φορες καλυτερα καισαρικη παρα εμβρυουλκος(ειχαν κανει σε μια γνωστη μου προσφατα και παραλιγο να σακατεψουν το παιδι!) και μου εξηγησε τους κινδυνους της μεν και της δε..Αλλωστε μου ειπε ειναι μια πολυ παλια μεθοδος που τη χρησιμοποιουσαν προ καισαρικης με πολλες πιθανες συνεπειες στη γυναικα και στο παιδι,την οποια αντικατεστησε η καισαρικη οπου πλεον εχει λιγοτερους κινδυνους..

Δημοσίευση

ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΣΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΑΛΛΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΜΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ...ΕΚΑΝΑ 9 ΩΡΕΣ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΛΗΓΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ...Η ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΜΕΑ...ΤΩΡΑ ΕΓΩ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ 5 ΩΡΕΣ ΤΙΣ ΑΝΤΕΞΑ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ ΟΤΑΝ ΕΦΤΑΣΑ 5,5 ΔΙΑΣΤΟΛΗ ΔΕΝ ΑΝΑΤΕΧΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑ ΠΟΛΥ ΔΡΟΜΟ ΑΚΟΜΗ ΗΤΑΝ ΣΚΛΗΡΟΣ Ο ΤΡΑΧΗΛΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΤΕΒΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ ΓΙΑ ΓΕΝΝΑ ΠΑΙΔΕΥΟΜΟΥΝΑ ΟΠΟΤΕ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΕΛΑΦΡΙΑ ΔΟΣΗ ΔΗΛ ΣΗΚΩΝΟΜΟΥΝΑ ΚΟΥΝΟΥΣΑ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΕΙΧΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΙΣΑ ΙΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΟΝΟΥΣ ΦΡΙΧΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΝΙΩΘΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ...ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΔΟΣΗ ΜΙΚΡΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΙΔΙΟ ΜΠΟΡΕΣΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ 10 ΔΙΑΣΤΟΛΗ ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟ ΓΕΝΝΗΣΑ ΓΛΥΤΩΣΑ ΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΕΒΓΑΙΝΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΠΟΥΚΩΣΕΙ ΕΠΑΙΦΤΑΝ ΟΙ ΠΑΛΜΟΙΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ 2 ΩΡΕΣ ΕΣΠΡΩΧΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 6 ΕΙΧΑ 10 ΔΙΑΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 8 ΦΑΝΤΑΣΟΥ...ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΕ ΕΡΑΒΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΕΓΑ ΠΟΝΑΩ ΝΙΩΘΩ ΤΑ ΡΑΜΜΑΤΑ ΑΦΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ ΜΟΥ ΛΕΕΙ Π[ΕΡΑΣΕ Η ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΚΕΨΟΥ...ΣΤΙΣ 12 ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΟΝ ΟΡΟ ΚΑΙ 12,30 ΕΚΑΝΑ ΜΠΑΝΙΟ ΕΦΑΓΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ..ΟΠΩΣ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΙΑ ΓΕΝΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ...ΤΩΡΑ ΑΝ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΟΝΟΥΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΓΕΝΝΑΣ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΕΜΕΙΝΑ...ΑΦΟΥ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΕ 1 ΩΡΑ ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΤΟ ΠΑΔΙ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΩΣΑ ΤΟΝ ΤΡΑΧΗΛΟ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ...ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΡΟΛΟ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ Η ΜΑΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ Ο ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟΣ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΗΝ ΗΞΕΡΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΙΑΛΕΞΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΓΗΘΩ ΕΝ ΣΥΝΤΟΜΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ,Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ(ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΩΝΑ ΤΗ ΓΙΑΤΡΟ).ΕΙΧΑ ΜΙΚΡΗ ΔΙΑΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥΩΡΟ ΤΟΚΕΤΟ ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΠΟΝΟ.ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΧΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΠΩΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΑ ΔΙΑΣΤΟΛΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ(ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ).ΟΝΤΩΣ ΜΕ ΔΙΑΣΤΟΛΗ 4 ΕΓΙΝΕ Η ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ.ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΤΡΥΠΗΣΕ ΠΙΣΩ 2 ΦΟΡΕΣ ΓΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΚΕ ΤΟΝ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΠΙΟ ΒΑΘΕΙΑ ΤΡΥΠΩΝΤΑΣ ΜΗΝΙΓΓΑ.,ΔΗΛΑΔΗ ΕΚΑΝΕ ΡΑΧΙΑΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ:ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΑΚΙΝΗΤΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΑΡΡΟΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΝΩΤΙΑΙΟΥ ΥΓΡΟΥ,ΣΗΚΩΝΟΜΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΡΕΒΒΑΤΩΘΗΚΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΕ ΦΡΙΚΤΟΥΣ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΥΣ,ΖΑΛΗ,ΑΣΤΑΘΕΙΑ,ΚΛΑΜΜΑΤΑ,ΚΛΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΛΑΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΝΟ.ΩΣ ΚΑΙ ΝΕΥΡΟΛΟΓΟ ΕΦΕΡΑ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ.10 ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΟΥΤΕ ΚΑΘΙΣΤΗ ΝΑ ΚΑΤΣΩ,ΘΗΛΑΖΑ ΞΑΠΛΩΤΗ,ΕΤΡΩΓΑ ΞΑΠΛΩΤΗ,ΜΕ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ.ΤΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΚΛΑΨΩ.

ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΤΡΟΜΑΞΩ,ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ.ΑΠΛΑ ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΡΩΤΑ,ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΑΝΑΛΑΒΕΙ,ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΟΠΩΣ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ!!ΑΝ

ΞΑΝΑΜΕΙΝΩ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΓΚΥΟΣ ΠΑΛΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΗΝ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΛΗ ΤΗ ΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΡΟ!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Γεια σας κι από εμένα.Το πρώτο μου παιδάκι το γέννησα με πρόκληση τοκετού,φυσιολογικά κι έκανα επισκληρίδιο αναισθησία.Στο δεύτερο, λόγω περιτύλιξης ομφάλιου λώρου,ο τοκετός έγινε με καισαρική τομή και επισκληρίδιο.Και στις δυο περιπτώσεις δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα με την αναισθησία μόνο που η καισαρική μου φάνηκε πολύ επώδυνη μετεγχειρητικά..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...