Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλησπέρα σε όλες!

αναρωτιόμουν αν μπορείτε να με βοηθήσετε...

η κόρη μου είναι σχεδόν δέκα μηνών και έχω αποφασίσει ότι θέλω πλέον να σταματήσω το θηλασμό. εδώ και 2 μήνες περίπου θηλάζαμε πρωί και βράδυ και τις τελευταίες εβδομάδες όπου και αποφάσισα να αποθηλάσουμε, θηλάζουμε μόνο το βράδυ. εδώ και μερικές μέρες βράδυ μέρα παρά μέρα μόνο. δεν είναι πρησμένο το στήθος, ούτε αισθάνομαι κάποια ενόχληση. το μωρο δεν εχει κανένα πρόβλημα με το ξένο γάλα, σας ζητάω συμβουλές καθαρά από την πλευρά της μαμάς και του στήθους της :)

εσείς πώς αποθηλάσατε?

ο γιατρός μου θέλει να πάρω και κάποιο χάπι που καταστέλλει τις ορμόνες του θηλασμού αλλά η αλήθεια είναι ότι θα προτιμούσα να το αποφύγω.

ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις!!!

υγ: επειδή ξέρω ότι είναι ευαισθητο θέμα θα παρακαλούσα πολύ να μην μπούμε στη διαδικασία να συζητήσουμε το γιατί θέλω να αποθηλάσω, είναι δική μου απόφαση για διάφορους λόγους...

και πάλι ευχαριστώ!

Δημοσίευση

Γιατι καλε να μπουμε στην διδικασια να συζητησουμε το γιατι?

Εσυ αποφασιζεις!

Και εγω ειμαι σε φαση αποθηλασμου μονο στην κουβεντα γιατι στην πραξη, την υγεια μου δεν εχω δει!

Το μωρο δεν λεει να αποθηλασει και ετσι και εγω το αφησα στην κριση της!

Ας ελπισουμε πως στην εκκλησια δεν θα την παω νυφουλα με ενα μεμε παραμασκαλα! :laugh:

Εγω λεω να μην παρεις τιποτα!

Οποτε νοιωσεις το στηθος σου πρησμενο, βαλε την να σε ξελαφρωσει!

Απο εκει και περα τελος!

Δεν υπαρχει λογος για χαπια!

Δημοσίευση

Άννα Μαρία,καλησπέρα!

Ούτε εγώ είμαι υπέρ του χαπιού για τον αποθηλασμό.Γίνεται και με φυσικό τρόπο εξάλλου ;)

Σου παραθέτω μια σχετική σελίδα που πιστευω θα σε βοηθήσει πολύ! :)

http://www.thilasmos.gr/apogalaktismos.htm

Γενικά,έχει πολύ ωραία θέματα!Ρίξε μια ματιά αν θέλεις!

:kiss:

Δημοσίευση

anamaria να σε ρωτησω...

ειπες 2 μηνες εδινες μονο πρωι βραδυ..

δε σε μειωθηκε το γαλα?

σε ρωταω γιατι με ενδιαφερει.. :)

θα παω δουλεια κ δε θελω να με κοπει :(

ενδιαμεσα το βραδυ δε ξυπνουσε να φαει????? :dry:

Δημοσίευση

Μάτα τι μπορεί να κάνει το γάλα στο ογκίδιο; Εγώ που έχω δύο μεγάλα ινοαδενώματα κανείς δεν μου μίλησε για χάπι.

Όταν είπα ότι θα σταματήσω τον θηλασμό μου είπαν να πίνω φασκόμηλο και αυτό έκανα. Έβαζα το παιδί όλο και πιο αραιά στο στήθος και όταν εκείνο αρνήθηκε ένα μεσημέρι να πιεί από μένα δεν την ξαναέβαλα. Πέταξα και τα επιθέματα, έβαλα τα κανονικά σουτιέν και συνέχισα τη ζωή μου!

Δημοσίευση

κοριτσια ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις... και εγω καπως έτσι τα φανταζόμουνα τα πράγματα...

thouli η διαδικασία έγινε πολύ σταδιακά και ποτέ δεν είχα θέμα να μην χορταίνει το μωρό ή να μην έχω αρκετό γάλα ( αν και καποιες φορές το φοβόμουνα αυτό και ας είναι καλά το φόρουμ, πάντα ήταν απλά ιδέα μου )

δηλαδή για να σου εξηγήσω, 5 μηνών αρχίσαμε φρουτάκια για δεκατιανό, μετά απο εναμισι μήνα λαχανικά το μεσημέρι ( αργοτερα με κοτοπουλο/μοσχαρι κτλ ), και έτσι το καλοκαίρι θήλαζα πρωι, απόγευμα και βράδυ. όταν γυρίσαμε απο διακοπές τρώγαμε κρεμούλα το απογεύμα και έτσι φτάσαμε να θηλάζουμε απλά πρωι και βράδυ...

οχι, το βράδυ η μικρή δεν ξυπνάει. κοιμάται 8μισι με 7 το πρωί περίπου και το πολύ πολύ να ξυπνήσει κατά τις 11 αν την ενοχλεί κάτι. σπάνια πίνει γάλα εκείνη την ώρα, αλλά αν δουμε οτι δεν ικανοποιείται από το νεράκι της τότε της φτιαχνουμε γάλα.

ευχαριστώ πολύ για το λινκ!!!

ωρίστε και δύο φώτος της κοράκλας

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...