Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΓΙΑ ΟΣΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΧΩΡΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ...

ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΝΑΜΙΣΗ ΜΗΝΑ ΖΟΥΣΑ ΜΙΑ ΚΟΛΑΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ!

ΒΡΙΣΙΕΣ, ΜΕΙΩΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ, ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ...

ΣΤΙΣ 10/10 Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΦΥΓΕ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 9.30 ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΙΣΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΟΥΙΣΚΙ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ.

ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 12,30 ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ...

ΕΠΕΙΔΗ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΙ... (10 ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ Ο ΠΡΩΗΝ ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΤΙΚΟΣ ΜΟΥ) ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ... ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΤΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΑΦΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΦΟΡΤΗΓΟ. ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΦΡΙΚΑΡΕ???

ΕΠΑΘΑ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΤΙ... ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΩ ΚΑΘΕ 2 ΩΡΕΣ ΣΤΗΝ ΤΡΟΧΑΙΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΣΤΙΣ 7 ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΕΙΧΕ ΑΦΗΣΕΙ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 12 ΤΗ ΝΥΧΤΑ.

ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 8.30 ΤΟΝ ΕΝΤΟΠΙΣΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΕΝΟΣ... ΦΙΛΟΥ ΤΟΥ (ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ).

ΣΤΙΣ 10 ΤΟ ΠΡΩΙ ΗΡΘΕ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΚΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΡΙΚΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΕΡΑΣΕΙ, ΜΟΛΙΣ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΛΙΠΟΘΥΜΗΣΑ.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΛΛΑΞΕ ΕΝΤΕΛΩΣ... ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ...

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΤΡΥΦΕΡΟΤΗΤΑΣ, ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΔΩΡΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ...

ΣΤΕΡΗΜΕΝΗ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΑΠΟ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ, ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΔΕΧΤΗΚΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΑΚΥΡΩΣΑ ΤΗ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ, ΜΑΖΕΨΑ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΤΕΣ ΣΤΟ ΠΑΤΑΡΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ...

ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ... ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΗ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ. ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΛΕΙΨΕΙ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΑΝ ΞΕΝΟΙ ΑΝ ΟΧΙ ΕΧΘΡΟΙ!

ΕΥΧΗΘΕΙΤΕ ΜΟΥ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΛΩ ΤΟΟΟΟΟΣΟ ΠΟΛΥ!

ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΣΧΕΣΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΘΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ (ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΕΧΤΗΚΕ ΜΑΛΛΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ)

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΕΙΞΑΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΣΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΜΟΝΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ.

line_flow_blue_beg_41_time_1242964800_text_cf20c9dcf3efede1f220ece1f220e5dfede1e9.gif

line_line_typew6_beg_d_typew11_time_1004068800_text_c5dfece1f3f4e520ece1e6df.gif

Δημοσίευση

Σου εύχομαι μέσα απο τη καρδιά μου όλα να πάνε καλά!

Καμιά φορά χρειάζεται ενα γερό ταρακούνημα για να δούμε τι είναι αυτό που θέλουμε.

Αυτή η ιστορία να σκέφτεσαι οτι έγινε για καλό κ όλα θα αλλάξουν!!

Καλή επιτυχία

Δημοσίευση

aggelikoula mu euxomai apo do kai pera ola na einai kala...!tetoiou eidous skampanevasmata exoun ola ta zeugaria..ola kala tha pane..!skepsou thetika kai kane polla pragmata gia ton gamo sou kai tin oikogeneia sou!afiste kapou to paidi se mama i pethera kai pigainte ena taxidaki..etsi na xalarose te...kane ypomoni kai ola tha pane kala!!!

se filo!!!kai sou stelno oli mu tin agapi kai oli tin thetiki mu energeia!!!

Δημοσίευση

ΑΓΓΕΛΙΚΗ 30

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΟΛΑ ΑΠΟ ΕΔΩ

ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ

ΕΡΩΤΑ ΣΑΣ Κ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Κ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΚΑΚΗ ΦΑΣΗ

ΜΙΑ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΠΕΡΑΣΕ Κ ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΥΡΝΑ Κ ΑΠΟ ΕΔΩ Κ

ΠΕΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑΑ

ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΕΙΣΕΙ

ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΑΠΟ

ΕΔΩ Κ ΠΕΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ Κ ΓΕΜΑΤΑΤΑ ΕΥΤΥΧΙΑ :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Μπραβο κοριτσακι μου! Ευχομαι να μην ξαναπληγωθει κανένας σας! Απο δω και περα να ειστε μια ευτυχισμένη οικογένεια. Εχθές σε σκεφτόμουνα. Έλεγα με την Ρουλα οτι σου χρωστάμε συνάντηση! Θα τα πούμε απο κοντά! :kiss:

Δημοσίευση

αγγελικη μου χαρηκα που τελικα ολα ηταν μια μπορα και περασε

σας ευχομαι απο εδω και μπρος να μην εχετε πια τετοιες στιγμες αλλα μονο χαρες και πολλυ αγαπη

μονο να προσεχεις καλη μου να μην επιτρεψεις να ξαναγινει

Δημοσίευση

αγγελικη μου χαρηκα που τελικα ολα ηταν μια μπορα και περασε

σας ευχομαι απο εδω και μπρος να μην εχετε πια τετοιες στιγμες αλλα μονο χαρες και πολυ αγαπη

μονο να προσεχεις καλη μου να μην επιτρεψεις να ξαναγινει

Δημοσίευση

ΑΧ!!!!!!!!!ΤΕΛΕΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΤΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΕΡΑΣΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΜΑΣ,ΑΛΛΑΞΑΝ ΟΛΑ...ΔΕΝ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΩ ΟΥΤΕ ΞΕΧΝΩ,ΑΠΛΑ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΕΛΠΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΣΤΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΕΜΕΝΑ ΠΟΛΥ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΣΤΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΠΟΥ ΑΝΤΕΞΑ ΚΑΙ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕ ΠΟΛΛΑ ΣΑΝ ΖΕΥΓΑΡΙ ..ΔΩΣΕ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ..ΟΛΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΚΑΒΓΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ

Δημοσίευση

καλησπέρα και από μένα εύχομαι όλες οι κακές στιγμές να φύγουν μακρυά ,να ζήσετε ευτυχισμένοι με το μικρό σας και με πολύ αγάπη!σαν σκέψη καλά θα κάνετε και θα επισκεφτείτε ένα σύμβουλο σχέσεων,αφού θέλει και ο ίδιος ,πιστεύω ότι θα σας βοηθήσει...μόνο όμορφα πράγματα από δω και μπρος!

Δημοσίευση

ΑΓΓΕΛΙΚΟΥΛΑ ΜΟΥ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΑΣΧΗΜΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΘΗΣΑΥΡΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΜΟΝΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ!Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΖΕΙ ΥΓΕΙΑ, ΨΥΧΙΚΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΓΕΛΙΑ!ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΣΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΛΑΣΜΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΑΓΚΗ!Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Δημοσίευση

Αγγελικουλα ευχομαι αυτη η κατασταση να ειναι μονιμη και να ειστε πολυ ευτυχισμενοι απο δω και περα!! :)

Να πατε σε συμβουλο θα σας βοηθησει να καταλαβτε που κανατε λαθος ωστε να μη το επαναλαβετε.. ;)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μήπως εννοεί ότι υπάρχουν διαφορετικά σκευάσματα από διαφορετικές εταιρείες, ξέρω ότι υπάρχουν εμπορικές ονομασίες στην αγορά, το mmrvax pro και priorix που είναι πιο διαδεδομένο αλλά είναι το ίδιο και τα δύο είναι mmr μόνο η εταιρεία αλλάζει. Μήπως για τη συνταγογράφηση χρειάζεται να γράψει το ακριβές σκεύασμα; Υποθέτω...
    • Μάλιστα.. Οπότε όλα καλά! Αχ αυτό με το βάρος.. έλα πες του εσύ να μείνεις έγκυος και να μην παίρνεις βάρος..χαχα!!!  Κι ο δικός μου μία φορά που του είπα οτι πονάει η μέση μου, έτσι γλυκά το είπε για το βάρος..του στυλ: "Ε πρόσεχε λιγάκι να μην βαρύνεις άλλο.." 🤣 αλλά η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ διακριτικός σε αυτό το θέμα και δεν με εχει αγχώσει καθόλου..και τα έχω τα κιλά μου.. μην νομίζεις..μάλλον το θεωρεί ανώφελο να ασχοληθεί..χαχα! Σου λέει ότι και να πω αυτή θα φάει..🤣
    • Ευχαριστούμε!!! Η αλήθεια είναι ότι εγώ δεν είχα και κάποιο κοντινό μας παιδάκι ηλικιακά..Η ανιψιά μου (του αδερφού μου) να φανταστείς είναι πλέον 8 χρονών..οπότε τα είχαν χαρίσει όλα. Μετά όσοι μου είπαν ήταν πιο μακρινοί.. φίλοι, γείτονες, μακρινοί συγγενείς.. ε και η αλήθεια είναι δεν ήθελα..Όχι ότι στο μέλλον το αποκλείω να πάρω και κάτι.. Ναι αλήθεια μεγάλη ότι μεγαλώνουν γρήγορα.. ήδη έχω αρχίσει να σκέφτομαι ότι σε λίγο καιρό δεν θα έχω την κοιλίτσα μου..και στεναχωριέμαι λίγο..βέβαια θα έχω τη μπουμπού μου..αλλά θα ήθελα να μείνει μικρούλα..χαχα!! 
    • Μην αγχώνεσαι καλέ.. Ακόμα και covid να είναι το πιθανότερο είναι ότι θα το περάσεις πολύ ελαφριά πλέον.. 
    • Έτσι ακριβώς!! Αγοράζουμε φουλ..χαχα!! Καλά να είναι τα ζουζούνια μας!!! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...