Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κοριτσάκια μου γνωρίζετε όλες την γλυκιά μας ΠΙΠΙΤΣΑΖΟΥΖΟΥΝΑ που αποφάσισε να κάνει λίγη αποτοξίνωση από το Mammy....Με αυτό το θεματάκι θέλω να της δείξουμε...όταν και όποτε ξαναμπεί ότι είμαστε εδώ και την σκεφτόμαστε!!! Γι αυτό φροντίστε να υπάρχει το θεματάκι στην επικαιρότητα για καιρό (μην γράφετε όλες μαζί για να το διατηρήσουμε στα πρόσφατα).

Μαζί με τις θερμές ευχές μας για πολλές επιτυχίες σε όλους τους τομείς της ζωής της!!!!!!!

ΠΙΠΙΤΣΑΖΟΥΖΟΥΝΑ άρπαξε τη ζωή απ' τα μαλλιά!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Το πες και το 'κανες τελικά βρε Irene!

Είπα να γράψω τώρα για να προλάβω το ποστ πριν φύγει από τα πρόσφατα.

PIPITSAZOYZOYNA θα μας λείψεις πάρα πολύ!! Είσαι η φίλη που όλες θα θέλαμε να έχουμε και ευτυχώς που μέσα από το mammy σε γνωρίσαμε! Όταν σε πρωτοσυνάντησα και σε διάβαζα νόμιζα ότι γράφει η κολητή μου. Αφού τη ρώτησα μήπως κι έχει κάνει εγγραφή και δεν μου το έχει πει!!! Είσαι ξεχωριστός άνθρωπος και σου αξίζουν όλα όσα επιθυμείς και ακόμη περισσότερα!!

Θα μας λείψει η αισιοδοξία και το κουράγιο που μας μετέφερες! Είμαστε δίπλα σου και σε στηρίζουμε κι ας μας κοστίζει το ότι δε θα σε διαβάζουμε για λίγο καιρό...

Σε περιμένουμε!!

Δημοσίευση

Milinaki έτσι είναι...είναι αισιόδοξη και δυνατή και δεν το ξέρει...είναι η κολητή που όλες θα θέλαμε να χουμε!!!

Γι αυτό κι εμείς είμαστε εδώ...όποτε το θελήσει!!!

Καλή αντάμωση ΠΙΠΙΤΣΑΖΟΥΖΟΥΝΑ!

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

Irene1 θα σε σκοτώσω καλή μου…… τι έκανες καλέ????? Γιατί καλή μου άνοιξες θεματάκι????? Να βάλω τα κλάμματα θέλεις ντε????

Σ΄ευχαριστώ κι εσένα Milinaki μου για τα καλά σου λόγια!!!! Αχ...... τί μου κάνετε..... δε ντρέπεστε..... :P

Ευχαριστώ πολύ που με σκέφτεστε κούκλες!!! Τα φιλιά μου!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...