Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Κ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ

mam3 δεν πειραζει καλη μου ο αλλος μηνα θα ειναι

πιο τυχαιρος

κ εγω αυτο το μηνα νομιζα οτι εφτασα πολυ κοντα αλλα

τελικα οχι

δεν το βαζω κατω εχω ενα ολοκληρο μηνα μπροστα μου

για να προσπαθεισουμε

κοριτσια μου το ξαναειπα με υπομονη κ επιμονη ολα

θα πανε καλα για ολες μας :):):):)

:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

mom3, Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΜΗΝΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΧΕΡΟΣ ΣΟΥ!!!!! ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ! ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ! ΦΙΛΙΑ, ΠΟΛΛΑ! ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΤΩΡΑ ΕΝΑ ΚΑΡΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Αχ ρε κοριτσια σας ευχαριστω ολες!!Την επομενη φορα δε θα κανω ποστ πριν μαθω τ αποτελεσματα γιατι σας αναστατωσα αδικα...

Το σπαστικο της υποθεσης ειναι οτι εγω που υπηρξα υπερμαχος του ρητου.."περιμενε να εχεις καθυστερηση πρωτα και μετα κανε χοριακη η τεστ "τελικα κατεληξα να κανω συμφωνα με τις οδηγιες του γιατρου μου παντα πριν τη καθυστερηση την εξεταση αφου επιβαλλεται να γνωριζω πριν ωστε να σταματησω τα χαπια και να μου ερθει η περιοδος...Παντως αυτη θα ειναι η δευτερη και τελευταια μου οργανωμενη προσπαθεια (με ορμονοθεραπεια και παρακολουθηση ωορηξιας με υπερηχο)ωστε να καταφερω να γεννησω καλοκαιρι ...Μετα θα το αφησω στη τυχη κι οποτε κατσει!!

Μασρορακι καλη επιτυχια κοπελα μου!!

Δημοσίευση

μομ 3 μη μου στεναχωριεσαι,θα ερθει συντομα,αυτο ειναι το μονο σιγουρο αλλωστε ειστε αποδεδειγμενα καρπεροι!!!!! ;) :woohoo:

αντε με το καλο το τεταρτο κουκλακι στην οικογενεια,σου ευχομαι τα καλυτερα!!να γινεις μια ευτυχισμενη πολυτεκνοι μανουλα!! :kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Χμ... Την ίδια μέρα τα έκανες και τα 4?  Ποια μέρα του κύκλου είσαι; Είδες αίμα τελικά;
    • Εγω με καισαρικη γεννησα εκει πριν εναν χρονο. Ευχαριστημενη ειμαι καθαρα και περιποιημενα ολα και το δωματιο (δικλινο) πολυ καλο. Τις μαιες τις φωναζαμε οποτε θελαμε κατι αλλα καποιες φορες αργουσαν να ερθουν και βεβαια αναλογα τον ανθρωπο καποιες ηταν πιο ψυχρες καποιες πιο βοηθητικες και υποστηρικτικες. Με το καλο το μωρακι!
    • Ναι αυτά είναι ωραία ψώνια όντως και σε βάζουν και στο κλίμα για τα καλά κ είναι ευχάριστα!!Και εγώ από εμβρυολόγο γύρισα, τα μικρά η διαφορά ανέβηκε πάλι στο 16% 770g το ένα και 645g το μικρούλι, τα ντοπλερ κλπ μετρήσεις είναι όλα οκ κ όργανα κ αμνιακό υγρό που αυτό μας νοιάζει, την ρώτησα εγώ αν μπορεί να ξανά πέσει η διαφορά βάρους και είπε αν στο μετρήσει ο Χ τ΄ώρα μπορεί να στο βγάλει 12% κ ο Υ 18%,, είναι σχετικές και οι μετρήσεις κ ανάλογα τη θέση κλπ, δε κοιτ΄άμε λέεο μόνο το βάρος εμείς μας νοιάζουν κ τα ντοπλερ κ όλες οι ροές να είναι οκ, το μικρούλι θα ναι πάντα πιο μικρούλι μ λεέι φαίνεται και λόγω θέσης επειδή είναι πλάγια πρόσφυση στον πλακούντα κ ένα να είχες αν ήταν σ αυτή τη θέση θα έπαιρνε πιο αργά βάρος. Τα παρακολουθούμε και αναλόγως θα πράξουμε,λογικά το πιο μικρό θα καθορίσει τη βδομάδα που θα πρέπει να γεννήσω. Οκ κρατάω το όλα μια χαρά για την ώρα και εύχομαι να παραμείνουν για πολλές βδομάδες ακόμαμ όλα οκ!!
    • Αυτά που λες μου ακούγονται για σημάδια τοκετού 😊 Με το καλό! Κι εγώ ελπίζω να μην σε ταλαιπωρηθείς αυτή τη φορά!  Θα περιμένουμε νέα σου ❤️
    • Α κοίτα αφού θες καισαρική, πήγαινε καλύτερα στο δημόσιο. Την ίδια αντιμετώπιση θα έχεις πιστεύω καθότι χειρουργείο (ας απαντήσει και καμία κοπέλα με καισαρική στο δημόσιο). Στο ιδιωτικό συνήθως πας γιατί μπορείς να γεννήσεις με τον γιατρό σου και τη μαία σου. Μετά τα δωμάτια οκ, και στο δημόσιο καλά είναι για 2-3 μέρες. Αν επιτρέπεται πώς και θες να γεννήσεις με καισαρική;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...