Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κοριτσια μου τι μου κανετε?Λοιπον εμενα τα νεα μου ειναι τα εξης!!

Επειδη παιρνω εδω και 16 μερες utrogestan μου ειπε ο γιαρος μου να κανω μια χοριακη σημερα για να δω τι γινεται κι αν δεν ειμαι να τα σταματησω ωστε να μου ερθει περιοδος!!Εχθες λοιπον μιας και ειχα δυο τεστ predictor ειπα δε χανω τιποτα να τα κανω!!Ε λοιπον εμφανιστηκε αμεσως απο μια γραμμη σε καθε παραθυρακι !!!!!!!!!!!!αλλα οι αντι για καθετες γραμμες ηταν οριζονιες!!!!!!!!!!!!!ΚΟΥΛΟ Ε????????Το δευτερο το αρνητικο αλλα το παραθυρο ελεγχου ισα που φαινοταν η γραμμη καθεη αυτη τη φορα!!Το σιγουρο ειναι οτι τα εκανα για να τα πεταξω και μονο γιατι μονο αξιοπιστα δεν ειναι απ οτι διαβαζω...........

Πανως αποψε μετα τις εννια θα μαθω τηλεφωνικα το αποτελεσμα !!Εχω πρησμενο στηθος ευαισθητες θηλες και πολλα μα παρα πολλα διαφανα και υπολευκα υγρα !!Sorry για τις λεπτομερεις περιγραφες....!!Παντως δε εχω θεωρητικα ακομα καθυστερηση αφου ειμαι στη 14η μερα μετα την ωορηξια(τη παρακολουθησαμε με υπερηχο)

Παντως εδω και 4 μηνες καθυστερηση δεν ειδα ....

Ελπιζω να ειμαι εγκυος αλλα δε το πολυ πιστευω....Απλα το ευχομαι...Φιλακια σε ολες και κουραγιο και καλη επιτυχια σε οσες (δεν )περιμενουν!!!

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΙΙ KALH EPITYXIA !!!

Ε ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΑΝΤΟΧΕΣ (ΘΗΡΙΟ ΔΗΛΑΔΗ ) Η ΕΧΕΙΣ 2-3 ΥΠΗΡΕΤΡΙΕΣ (ΤΥΠΟΥ ΜΕΝΕΓΑΚΗ).

ΟΠΩΣ Κ ΝΑ ΧΕΙ ΜΠΡΑΒΟ ! ΕΙΣΑΙ ΑΤΟΜΟ ΥΠΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΕΧΕ ΥΠΟΨΙΝ ! ;)

Δημοσίευση

ΤΙ ΝΑ ΠΩ....ΠΑΡΑ ΜΟΝΩ...ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!!! :):)

ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΕ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ....ΕΥΛΙΓΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ 4ο :):):)

ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΘΕΣ...ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!!!

.....ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΑΡΤΟ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ.....

dev104br___.png

Δημοσίευση

Και 4ο;;;!!!!!! :woohoo: μπραβο βρε θηριο!!!!! :woohoo: :woohoo:

Εισαι πολυ σπουδαια να το ξερεις!!!!!!!!!! :woohoo: :woohoo:

Οχι σαν εμας τις μπαμπακοκωλες που ζοριζομαστε με το 1!!.... :blush::P

Τις θερμοτερες ευχες μου να ερθει και το 4ο μωρακι να μεγαλωσει η ευτυχια σας!!(και να ειναι κριτσακι...εστι για αλλαγη.. ;) )

Δημοσίευση

Kοριτσακια μου καλα!!Σας ευχαριστω ολες σας για το ενδιαφερον και για τα καλα σας λογια!

Τα αποτελεσματα τα πηρα τωρα γιατι δεν ηθελα να χαλασω το βραδυ μου

(λες και το ξερα B) ) και ειναι 0.1 δηλαδη αρνητικη!!Νo problem ομως ...Θα το

"παλεψουμε "πιο δυναμικα αυτο το μηνα!Ο γιατρουλης μου μου υποσχεθηκε να προσπαθησουμε για περισσοτερα ωαριακια!!

Προς το παρον ειμαι ακομα mom 3!!!!!!

Καλη σας μερα και καλα αποτελεσματα σε οσα κοριτσια προσπαθουν!!

Δημοσίευση

EEEEEEEEEIIIIIIIIIII ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑ

Δ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ mom3 ισως ο επομενος μηνας να ειναι κ ο τυχερος σου

που το ευχομαι κιολας χαχαχαχ

μην στεναχωριεσαι ετσι?????????

φιλακια πολλα πολλα πολλα

Δημοσίευση

Kαλημέρα!!

Γλυκούλα mom3 δεν πειράζει!!!

Αυτό το μήνα να ΄΄ προπονηθείτε ΄΄ καλύτερα!!

Είμαι σίγουρη οτι θα έρθει και άλλο - άλλα ! θαυματάκια στη ζωή σας!!!

Σου ευχομαι καλή τύχη , χαλαρά όλα και να πας τώρα αμέσως να αγκαλιάσεις τα παιδάκια σου! :kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσι μου εγώ είμαι 34, αυχενική,  β' επιπέδου, doppler, όλα σούπερ κοντεύω να γεννησω και ακόμα δεν έχω πειστεί ότι όλα είναι καλά 😅 έχω ιστορικό αποβολών αλλά δεν μου είπε κανείς κάνε λόγω του ιστορικού σου. Αφού στους μεγάλους υπερήχους όλα καλά. Μου είπαν αν εσύ θέλεις για έξτρα. Δεν μπήκα στη διαδικασία, από τη στιγμή που δεν υπήρχε υποψία για κάτι. Αλλά με τρώει αν είναι όντως όλα καλά, ειδικά τώρα που πλησιάζω προς το τέλος. Και μια φίλη μου είπε και να γεννηθεί πάλι δεν θα ηρεμήσεις και θα σκέφτεσαι αν όλα είναι καλά. Και το πιστεύω επειδή έτσι είμαι και επειδή πέρασα πολλά κύματα μέχρι να έρθει ένα υγιές μωρό. Στη β επιπέδου ειδικά φαίνονται με περισσότερη λεπτομέρεια από ότι στην αυχενική οπότε θα έχεις και πιο ξεκάθαρη εικόνα και το βλέπεις αν θες κάτι έξτρα. 
    • Χαχαχα σε καταλαβαίνω όσο δεν φαντάζεσαι! Πηρα το τεστ δευτερα πρωι το εκανα Τρίτη πρωι με μιση καρδια..εύχομαι κορίτσι μου ολα καλα ολα καλα να πανε 🩷🩵
    • Γεια σας κορίτσια! Όλα καλά πήγαν χθες! Τελικά κάναμε απλό υπέρηχο, θα πάω για Β  επιπέδου σε 2 βδομάδες. Την ακούσαμε, την είδαμε και σε 3d!! Ουφ! Ρώτησα τη γιατρό και μου είπε ότι είναι νωρίς για να την ακούσω! 😇 Λογικά σε 1 με 2 βδομάδες θα είναι αισθητή η παρουσία της. Δεν βοηθά και η θέση του πλακούντα που λειτουργεί σαν μαξιλαράκι, όπως επίσης και η κοιλίτσα μου η τροφαντή, οπότε θα είναι δύσκολο να την ακούσω τόσο νωρίς. Ευτυχώς όλα καλά με το κοριτσούδι μας!! 🥳 Με το καλό @melitiniღ!!  
    • Λέω πως δεν θα κάνω τεστ φοβάμαι να δουμε αν αντέξω... Λέω να κρατηθώ. Εδώ και να παω για χορικη φοβάμαι.. Μακάρι μακάρι να πιάσει κ να ειναι γερό σπορακι. Αχ αντε με το καλό να σου έρθει κ ο Νοέμβριος να ειναι τυχερός!!!  
    • Καλησπέρα σε όλες. Μετά απο μια αποξεση απο φυσιολογική σύλληψη και μια εξωσωματική που πήγε μέχρι ωοληψία. Ξανά μπήκαμε στο ψάξιμο και εμεις.Αν και ακομα το σκεφτόμαστε. Λόγο χαμηλής ΑΗΜ ο γιατρός μας πρότεινε εξωσωματικη με δοτρια. Η τιμή ειναι 7,350 χωρις τα χάπια. Τα χάπια στα 345. Αρχικά δίνεις 1,500 και αλλα 110 για τις εξετάσεις αίματος . Αν βρεθεί η δοτρια δίνεις 4,700 και όταν κανεις εμβρυομεταφορά το υπόλοιπο ποσο. Σε γνωστη κλινικη θεσσαλονικη. Αυτο ειναι το πρωτόκολλο για 2 Ωαρια. Για 4 ανεβαίνει το ποσο στα 10.550.Για εμάς δεν παίζει τοσο ρόλο οτι θα ειναι με δοτρια. Γιατί ήδη εχουμε κατάθεση χαρτιά υοθεσιας χωρις αποτελέσματα. Που εκει το DNA δεν θα ειναι δικό μας. Οποτε μας ήρθε ομαλά όλο αυτό.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...