Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Kαλημερα Τζωρτινακι και Crazy!!!

Πολυ μακρια θα πατε Crazy!! :laugh: :laugh:

Mπηκα να ρωτησω τι κανει σημερα το Τζωρτζινακι και παω να ετοιμαστω γιατι εχουμε τη συναντηση με τις υπολοιπες τρελοκρητικες!! :P

Εβαλες θερμομετρακι σημερα;;;;!!!!! :woohoo:

• Απαντήσεις 354
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ax roulamou mi mou les gia mpugades?fanta sou ti exoun mazefti 15 meres tora.ala as ime ego manoula kai skasila mou.

poli tha ithela na ixa kai ego ti manoula mou konta.na tora sto tilefono milagae.

exo ksipnisi pali apo tis 5.genika nomizo kala ime.

ti na sou po re loula olo afto ine poli psixoforo.

na voithisi o theos na ine i teleftea fora.

Δημοσίευση

Καλημερα κ απο μας!

Ηρθαμε να πιουμε(η τσαχπινουλα-οχι εγω!) το γαλατακι μας μαζι σας!

Πως ειναι η διαθεση σημερα?

Τ ο θεμα σου gorginaki μου εχει εξελιχθει στο πιο in καφε του μαμμυ!!!!! :laugh: :)

Κ "μυριζει" καλη διαθεση κ θετικη ενεργεια!!!!!

κοιμηθηκε στην αγκαλια μου!!!!!!!!!!!!πριν 3 λεπτα εκλαιγε σαν να ειχε να φαει μηνες!!!!!!!!! :P:P

Δημοσίευση

anastasia mou telia parigtafi.eftixos pou apo to mammy den akougomaste the fonaza na sou tin ksipniso.gia na tin akouso.

i diathesi mou mperdemeni.........

omos oles kanete oti mporite gia ta kalitera.

den ides i crazy olokliri diskithiki katevase i kopela.ti alo pia na kani gia mena.roula kai gia sena enoite efxome ta idia.

Δημοσίευση

Καλημέρα και από μένα κορίτσια!!! Πολύ χάλια ύπνος σήμερα...και όχι από πονόκοιλο...αυτή τη μπουγάδα κι εγώ την έχω μαζέψει και απλώσει πάνω από 3 φορές (η μία τα ξημερώματα) τώρα πάω να την απλώσω για 4η φορά...

Gorginaki βλέπω η θερμοκρασία καλά κρατεί!!!!!!!! Θα περάσει και η σημερινή μέρα που θα πάει.....

Κι εγώ δεν βλέπω την τελευταία σελίδα των μηνυμάτων σας...γιατί;;;;

KALHMERA SE OLES!!!!!

Δημοσίευση

Koρίτσια, σόρι, μάλλον φταίει που έβαλα δύο βιντεάκια και φαίνεται του'πεσε πολύ! :P

Ήταν το Χαμογέλα και το Όλα καλά του Σάκηηηηηηηηηη!!!! :P :laugh: :P :woohoo:

Τζωρτζινάκι μου, δεν ξέρω αν μπόρεσες να τα δείς, πάντως σου τα αφιερώνω με πολλή πολλή αγάπη!!!! :)

Δημοσίευση

καλημέρα και από μένα gorginaki μου!!!

πέρασαν οι μέρες, αυτό ήταν! όλα θα πάνε τέλεια αυτή τη φορά, είμαι σίγουρη. τόση θετική ενέργεια απ΄το mammyland δεν μπορεία να πάει χαμένη! :):):) εξάλλου είπαμε, αυτός ο μήνας είναι πολύ γουρλίδικος!

εγώ έχω άλλες 11 μέρες αναμονή ακόμη......

Δημοσίευση

Εγω τις βλεπω ολες τις σελιδες!!!

Και τα τραγουδοβιντεακια και....

Νοερα...βλεπω τις μπουγαδες σας απλωμενες :P:P κ τις στοιβες απλυτων της gorginas :laugh: :laugh: !!!!!!!!πολυ καλα κανεις!!! Οταν γινουν "βουνο" βαλε ενα σημαιακι στην κορυφη κ πες πως κατεκτησες το "εβερεστ"""! :laugh: :laugh:

Εγω ετσι κανω οταν δεν εχω κεφι!!!

Σημερα..... ειναι το 3ο που βαζω!!!!Το 1ο στην απλωστρα-το 2ο στο στεγνωτηριο!!!!!!!!!!

σας φιλω γτ η μικρη σφιγγεται κ κανει...κλανιτσες!!!Οποτε....ξυπναει!!!! :P:P

Δημοσίευση

Από περιέργεια έβαλα θερμόμετρο το πρωί και είχα 36,1 και δεν είμαι έγκυος ούτε κρυωμένη άρα το 36,9 είναι πολύυυυυυυ καλόοοοοοοο!!!!

Πράγματι έχω τα νεύρα μου και σκέφτομαι ότι πρέπει να μαζέψω και τα καλοκαιρινά....

Δεν αντέχω καυγαδάκι Gorgina μου....μόνο αγαπούλες σήμερα!!!!

Δημοσίευση

kalimera aliky.ante vre apo to stoma sou kai stou theou to afti.

ego tis 5 protes meres mono toualeta.kai fagito sto krevati.

epita vgika 3 fores volta.ala tora pali krevati oute sto saloni den pao fovame.

ala nomizo pos ipervalo.ego stis ales prospathies.den evgena katholou ekso.telos panton.kalo ine na filagomaste.

i pio diskoli mera gia mena ine i deftera.

malon oxi mera.

i stigmi pou perno tilefono na matho to apotelesma.

ola afta.........gia na erthi mia stigmi kai.........

ftou ftou ftou kale ....ti skeftome.?afti i deftera den

tha ine san tis ales.....

Δημοσίευση

Ειρηνάκι σόρι... δεν ξέρω τι έπαθε με τα βιντεάκια! Και δεν καταλαβαίνω, άλλες τα βλέπουν, άλλες όχι;; Τι διακρίσεις είναι αυτές;;; Μπααααααααααααααααα!!!!!!!!!! :angry: :envy: :laugh: :P

Τζωρτζίνα μου άσε τους καυγάδες με την Ειρήνη! :P Βάλε καλύτερα κανένα ωραίο τραγούδι στο ραδιόφωνο κι άρχισε το τραγούδι!!!! Αυτή είναι εκτόνωση!!! Να σ'ακούσει όλη η γειτονιά!!! :laugh: :silly:

Αλίκη, 11 μέρες είναι, θα περάσουν! Από παρέα θα'χεις την καλύτερη!

Και να δεις που θα'χεις τα πιο όμορφα νέα της ζωής σου! ;):);)

Κορίτσια, φεύγω, πάω πατρικό! :woohoo:

Θα τα πούμε αργότερα! :) :)

Δημοσίευση

:cheer::cheer::cheer:

ΤΖΩΡΤΙΝΑ ΜΟΥ ΜΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ

ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΜΑΚΡΙΑ Κ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑ

ΠΟΛΥ ΔΙΚΙΟ

ΑΧΧΧΧΧΧΧΧ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ ΜΩΛΙΣ ΓΕΝΝΗΣΩ

ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΩ

ΕΧΕΙ 4 ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΜΑΣ ΑΣΧΟΛΥΤΑΙ

ΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΕΠΙΣΚΕΨΗ???????????

Δημοσίευση

Λοιπόν σενάριο: Θα τους κάνουμε δώρο (τώρα κοντά που χει και καλόοοοοο καιρό) κρουαζιέρα στο Νείλο σε ωραίο σαπιοκάραβο και βέβαια για πρωινό θα χουν μπόλικη πάστα φλώραααααα....μόνο που επειδή εμένα μου τέλειώσαν οι ληγμένες μαρμελάδες, κορίτσια φυλάξτε εσείς τις δικιές σας....

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...