Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΝΑΙ,ΝΑΙ,ΝΑΙ,ΝΑΙ.......ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΡΩΜΗ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!!!ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!!!ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΩΡΑΙΟΤΕΡΗ ΕΚΠΛΗΞΗ!!!!ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΟΥΝ ΕΝΑ ΔΙΑΛΛΕΙΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ!!!!!ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΟ ΑΝΤΡΑΚΙ ΜΑΣ!!!!ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ...ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΑ!!!

Δημοσίευση

Καλα να περασετε!

Αντε καλε, το αντρακι σας ειναι μεγαλο ποια!

Και εγω θελω να μου κανει εκπληξη ενα τα ξιδι στο Καϊρο!

Δεν παει πουθενα μου εχει δηλωσει!

Φοβαται μην τον φαν οι αλιγατορες! :laugh: (σοβαρα το λεει!) :S

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..!!!

ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ,ΕΤΣΙ ΛΕΩ ΚΙ ΕΓΩ!!ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ,ΔΕΝ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ,ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ!!ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ!!

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ!!!ΕΑΝ ΝΑΙ ΘΕΛΩ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΜΕ,ΠΟΥ ΝΑ ΦΑΜΕ,ΤΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ,ΠΟΥ ΝΑ ΨΩΝΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙ Ν'ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ!!!!

Δημοσίευση

Εγω εχω παει αλλα πριν πολλα χρονια... αυτο που αξιζει να δεις οπωσδηποτε ειναι τ'αξιοθεατα... τον καθεδρικο ναο San Pietro και την capella sixtina στο Βατικανο, το Καπιτολιο, την Fontana di trevi, το Κολοσσεο, και αν θυμαμαι καλα σε μια μεγαλη πλατεια ειναι μαζεμενοι ολοι οι μεγαλοι οικοι... τωρα δεν θυμαμαι ποια πλατεια ειναι... η piazza navona η η piazza del popolo... βρες εναν οδηγο στο ιντερνετ... θα σε βοηθησει πολυ...!!!

Δημοσίευση

ΒΙΚΚΚΚΚΚΚΚΚΗ ΜΟΥΥΥΥΥΥ ΣΕ ΖΗΛΕΥΩ ΤΡΕΛΑ!!!!!(ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΕΝΟΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣ)

ΑΠΟ ΡΩΜΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙΣ ΠΟΛΥ!

ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΑΝ ΘΕΣ Μ ΑΠΑΝΤΑΣ...

ΜΕ ΤΙ ΕΤΑΙΡΙΑ ΘΑ ΠΑΤΕ?

ΚΑΛΕΣ ΤΙΜΕΣ ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ?

ΤΩΡΑ ΤΙ ΡΩΤΑΩ ΕΕΕ?ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΛΗΞΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙΣ...

ΑΧΧΧ ΠΙΕΣ ΕΝΑ ΕΣΠΡΕΣΑΚΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ..

Α ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΠΕΙΤΡΕΠΕΤΕ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΣΤΗΣΩ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΦΟΡΟΥΜ travelstories.gr ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΟΤΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΘΕΛΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΑΛΛΟΙ ΤΙ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕ ΤΙ ΟΧΙ!!ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΟΥ.

ΣΟΡΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΗΝΥΜΑ

Δημοσίευση

VOULA ΜΟΥ ΑΠ'ΟΣΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ 5 ΜΕΡΕΣ!!!!ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΑ!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΙΑ aglikeria ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙΠΟΤΕ!!!ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΚΠΛΗΞΗ!!!

Δημοσίευση

ΑΧ ΡΩΜΗ ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΗΣΑΤΕ ΤΩΡΑ!!!!ΕΜΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΙΑΣΑΜΕ ΤΟ ΜΠΙΜΠΙΚΟ ΜΑΣ!!!ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΡΘΕΙ!!!ΠΟΛΥ ΦΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΚΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΙΤΣΑ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΜΕ ΠΩΣ ΤΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ...ΚΑΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!ΠΑΝΤΩΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΡ ΠΟΛΥ

Δημοσίευση

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΑΥΤΗ Η ΕΠΟΧΗ.ΕΜΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΕΙ ΠΡΑΓΑ ΑΡΧΕΣ ΟΚΤΩΜΒΡΗ Κ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ.

ΓΙΑ ΡΩΜΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ Η' ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ.....

Δημοσίευση

ego exo pai prin 2 xronia kai perasa telia.i romi ine 1 mousio.apo to proi mexri to vradi imastan se mousia.kai dromoys exo di ta kalitera glipta kai toys kaliterous pinakes zografikis.omos emas mas eresoun poli ola afta.me alo 1 zevgari omos poy pigame mazi den poli trelathikan giati irthan mono gia psonia.

den xriazete na fovaste tipota apolitos.emia xrisimopiousame kai taxi poli kai itan i times kanonika mi sou po pio ftina apo tin athina.fagito den fagame kai poli kalo.(den kserame kiola).aaaaaaaaa an kapnizete ksexasteto mono sto dromo epitrepete.frape den exi....

(pantos emis den vrikame)ase pou exi 2€ se oles tis platies.genika pantos emis kikloforousame poli me ta podia kai poli pio xalara apo oti stin athina.aaaaaaaaaaaa ksexasa na sou po arxes noemvri exi tosa pola poulia pou den tha to pistevis.prosoxi vomvardizoun san vroxi me koutsoulies.ine apistefto ala giro apo ton tiveri iparxoun ipalili tou dimou skepazmeni me plastika kai me kati ntountoukes pou ta dioxnoun.elpizo an ta petixis na ise se ipostego.na perasete telia.

kalo taksidi.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Αχ και εγώ όλα αυτά+ ναυτίες εμετούς, πονοκέφαλο. Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές  Αύριο έχω ραντεβού να δούμε τι γίνεται. Εγώ είμαι στην 9 βδομάδα ☺️
    • Γειά σου Κορίτσι Μ! Αχ εγώ το κατάλαβα οτι είμαι έγκυος απο βουλωμένη μύτη όπως είχα στην πρώτη εγκυμοσύνη. Και γενικά από την αρχή έχω ναυτίες, εμετούς, πονοκέφαλο, δυσκοιλιότητα. Όλα οσα είχα στον γιο μου😔 δεν περνάω και πολύ καλά. Μακάρι στο δεύτερο τρίμηνο να είναι καλύτερα τα πράγματα 
    • Συγγνώμη για την παρέμβαση κορίτσι μου αλλά θα ξεκινήσει η δική μου μετά το Πάσχα παιδικο. Δεν κόβει την πάνα ακόμα. Εσένα τα κατάφερε; από τον παιδικό μας είπαν δεν πειράζει. 
    • Όπως σου είπαν και τα κορίτσια εξαρτάται από την περίπτωση. Εμείς ταξιδεύουμε με τη μικρή μας και στο εξωτερικό από 4 μηνών όπως είπες κι εσύ. Και καλοκαιρινές διακοπές σε νησιά κλπ. Ωστόσο, αρκετά συχνά βγαίνουμε οι 2 μας με τον άντρα μου και τους φίλους μας και η μικρή μένει στους παππούδες της (στους γονείς του άντρα μου ή με τη μητέρα μου στο σπίτι μας αν τη φιλοξενούμε). Αυτό μπορεί και 1 φορά την εβδομάδα που πια τη ζητάει κιόλας. Πέρσι και πρόπερσι το καλοκαίρι πήγαμε από 5 βραδια διακοπές μόνοι μας κι έμεινε με όλους τους παππούδες της (φιλοξένησαν και τη μητέρα μου οι γονείς του άντρα μου) στο χωριό (ήταν 1 και 2 ετών αντίστοιχα) και πέρναγε τέλεια. Πρόπερσι ούτε μας αναζήτησε. Περσι κάναμε κάθε μέρα μια βιντεοκληση και λίγο μιλούσαμε και ήταν οκ. Ωστόσο, ενώ ήταν τόσο άνετη με αυτό, το ίδιο καλοκαίρι (πέρσι) χρειάστηκε να γυρίσουμε για 1 βράδυ Αθήνα, ενώ ήμασταν διακοπές στη μητέρα μου στην πόλη της (που μεγάλο μέρος του καλοκαιριού το περνάμε εκεί από τότε που γεννήθηκε και δουλεύουμε εξ αποστάσεως) και επειδή δεν έχει τη σχέση που έχει με τους γονείς του άντρα μου που μένουν δίπλα μας, μας ζήταγε συνέχεια 1,5 μέρα και έβγαλε αρκετό άγχος και κλάμα. Και δεν είναι ότι δεν την ξέρει. Περνάμε αρκετούς μήνες όλοι μαζί, είτε στο δικό μας σπίτι, είτε στο πατρικό μου και δεν έχει πρόβλημα να την κοιμίσει ή να μαγειρέψουν, να φάνε, να πάνε βόλτες κλπ. Απλά προφανώς δεν την έχει καταχωρήσει στους βασικούς φροντιστες της. Θα πρότεινα κι εγώ να κάνετε λίγη εξάσκηση πριν φύγετε πολλές ημέρες για να δείτε πώς θα πάει και για να μην έρθει ξαφνικό στο παιδί. Πρέπει το παιδί να νιώθει σίγουρο ότι φεύγετε, αλλά θα γυρίσετε και αυτό είναι κάτι φυσιολογικό και δεν έχει να κάνει με το ίδιο. Είναι κάτι που κάνουν οι άνθρωποι στη ζωή τους. Εμάς τώρα είναι 2,5 και βλέπω ότι είναι σε ηλικία που το επεξεργαζεται κανονικά και πχ μια νύχτα πρόσφατα την ώρα που τη έβαζα για ύπνο μου είπε χαρούμενη "οι μαμάδες και οι μπαμπάδες πηγαίνουν βόλτες με τους φίλους τους. Κι εγώ όταν μεγαλώσω θα πηγαίνω βόλτες με τους φίλους μου" 😂
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...