Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ!!!!!!

Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΕΙΜΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ 24 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΟΝ 5 ΜΗΝΑ.ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΚΑΝΑ ΤΟ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΑΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΝΕΦΡΟ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΩΣΤΑ.ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΩ ΚΑΤΩ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΤΡΟΜΕΡΟ ΔΙΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ.ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΗΣΗ Η ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ???

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ???

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κατερινακι μου δεν ξερω πολλα για το προβλημα σου αλλα ξερω γειτονα μας που εμαθα προσφατα οτι εχει ενα νεφρο και εμεινα καγκελο γιατι δεν ειχα καταλαβει τιποτα, ζει φυσιολογικα και δεν κανει κατι γιαυτο απο αποψη θεραπειας, ειναι κατι που αντιμετωπιζεται και δεν νομιζω οτι χρειαζεται να χασεται το μωρακι σας γιαυτο το λογο. ελπιζω καποια κοπελα να σε κατατοπισει καλυτερα.

ευχαριστω μαριαντα.να σε ρωτησω για τον γειτονα σου ποσο ετων ειναι και αν δουλευει κανονικα.τα σκεφτομαι ολα.

Ο γιατρός τι σας είπε; Θα έχει φυσιολογική ζωή;

Εγώ γνωρίζω άτομο που αναγκάστηκε να αφαιρέσει το ένα νεφρό και απλά πρέπει να προσέχει διπλά για να μην τραυματισει το άλλο.

Αν το μωρακι σας έχει μόνο ένα καλό νεφρο και όλα τα άλλα όργανα λειτουργουν σωστά, είναι λόγος αυτός για διακοπή κύησης;

Κατερίνα μου, καλώς ήρθες στην παρέα μας..

Αν αυτό είναι το μοναδικό πρόβλημα του παιδιού και σας διαβεβαιώνουν γι'αυτό, τότε συμφωνώ με τη Μαριάντα. Δεν υπάρχει λόγος να κάνετε διακοπή της κύησης. Ο άνθρωπος ζει με ένα νεφρό κανονικά. Ξέρεις πόσοι άνθρωποι καθημερινά μένουν με ένα νεφρό;; Απλώς ίσως το παιδί να θέλει λίγη προσοχή περισσότερη για να μην επιβαρύνεται πολύ ο ένας νεφρός.

Ίσως θα πρέπει να μιλήσετε περισσότερο με το γιατρό σας, με εμβρυολόγο, με όποιον τέλος πάντων χρειάζεται για να σας ξεκαθαρίσουν αν αυτό είναι το μοναδικό πρόβλημα.

Εύχομαι να πάνε όλα καλά... :)

athinak σε ευχαριστω και σενα για το ενδιαφερον.μας ειπε οτι θα εχει φυσιολογικη ζωη αρκει να προσεχει και λιγο.

οχι δεν ειναι λογος διακοπης κυησης αλλα αν εμεις αναλαβουμε την ευθηνη τοτε θα το κανουν.

crazy σε ευχαριστω.πιστευω να ξερεις οτι στη ιατρικη ποτε δεν σου λενε το 100%.παντα αφηνουν κατι.αυτο το κατι με σκοτωνει.

Καλησπέρα κι από μένα,

αν το παιδί δεν έχει επιπτώσεις στη ζωή του και δεν έχει κανένα άλλο πρόβλημα δεν θα σου έλεγα ποτέ να του αφαιρέσεις τη ζωούλα του. Είναι κρίμα, δεν θα υποφέρει στη ζωή του, ούτε εσείς σαν γονείς θα επιβαρυνθείτε. Πάρε και μια γνώμη ειδικού νεφρολόγου και αν δε σου θέσει κάποιο άλλο ζήτημα καλο θα είναι να συνεχισεις την εγκυμοσύνη σου κανονικά.

κατερινακι μου ο γειτονας μου ειναι γυρω στα 45 με τεσσερα παιδια χαχα και τον 15αυγουστο ειχε ενα σοβαρο τροχαιο με μηχανη και βγηκε παλικαρη παρολο που εχει ενα νεφρο αυτο και μονο τα λεει ολα!

crazy ο γιατρος ειναι απο τους κορυφαιους εδω.οχι επειδη ειναι δικος μου.αυτος λοιπον λεει να συνεχισουμε κανονικα.και ψιλο ειναι καθετος.ποτε δεν φανταζομουν οτι στην πρωτη μου εγκυμοσυνη θα γινομουν τοσο χαλια.

κοριτσι μου μην το παιρνεις τοσο κατακαρδα ειναι κατι που δεν καταλαβαινεις καν οτι το παιδακι το εχει σκεψου αλλες μανουλες που το παιδακι τους εχει προβλημα στην καρδια η στον εγκεφαλο η συνδρομο νταουν, μπροστα σε αυτα δεν ειναι τιποτα αυτο με το δικο σου το μωρακι να χαμογελας και να περιμενεις το αγγελουδι σου με χαρα, τωρα σε τρομαζει το αγνωστο οταν συμβιβαστεις με την ιδεα και γνωρισεις καλυτερα την κατασταση, θα δεις θα ξεχασεις οτι το μωρακι θα εχει ενα νεφρο μη σου πω οτι οταν το προτοαντικρισεις δεν θα θυμασαι τιποτα, οι γιατροι θα σου πουν τι πρεπει να προσεξετε αλλα δεν συντρεχει λογος για να μην το κρατησεις, σε φιλω γλυκα

Το ότι έχεις καλό γιατρό είναι πολύ σημαντικό. Αλλά καμιά φορά χρειαζόμαστε και μια δεύτερη γνώμη για επιβεβαίωση. Για να νιώσουμε πιο σίγουροι. Ίσως θα'ταν καλό λοιπόν να επιδιώξεις μια δεύτερη γνώμη... Επιβάλλεται θα έλεγα..

Αν χρειαστείς βοήθεια για ψάξιμο στην Αθήνα, εδώ είμαστε! Να ρωτήσω κι εγώ το γιατρό μου, όπου μπορώ να βοηθήσω.. ευχαρίστως!

crazy εχουμε σκεφτει το ενδεχομενο της αθηνας αλλα μετα απο αυριο που θα κανω ενα υπερηχο για το νεφρο σε ενα αλλο ενδομητριολογο.θα σε ενημερωσω.σε ευχαριστω παρα πολυ.

απλα κατερινακι μου αυτη ειναι μια τακτικη που κανω και εγω σκεφτομαι πραγματα χειροτερα που θα μπορουσαν να γινουν και ετσι βλεπω πολλες φορες οτι καποιο προβλημα μου δεν ειναι τελικα τοσο βαρυ και μη αντιμετωπισημο οπως το βλεπω αρχικα, αυτο προσπαθησα να κανω και μαζι σου γιατι αν ειχες μια μανουλα που θα της λεγαν οτι το παιδι της θα εχει πχ συνδρομο νταουν και δεν θα μπορει ποτε να επικοινωνησει καλα με το παιδι της θα ευχοταν χιλιες φορες να ειχε ενα νεφρο και να ηταν καλα!! γιαυτο χαμογελα η ζωη ειναι και παλι ωραιαααα!!!!!!!

κατερινα εγω πιστευω πως δεν πρεπει να διακοψεις την κυηση!απλα πρεπει να ζητησεις τη συμβουλη του γιατρου για το ποια πραγματα θα πρεπει να προσεχεις για το μωρο σου...ασε το μωρακι σου να γεννηθει κ ο θεος σιγουρα θα σε βοηθησει ν'αντιμετωπισεις οποιαδηποτε δυσκολια!

marianda εχεις απολυτο δικιο.απλα καθε μανουλα θελει να ειναι ολα τελεια και ο συμβιβασμος με τα χειροτερα ειναι πολυ δυσκολος.εμενα θα με τρωει σε ολη μου τη ζωη το ¨γιατι¨ και ενας αθορυβος φοβος να μην παθει τιποτα

κατερινακι μου δεν υπαρχει το τελειο αυτο θα επρεπε να το ξερεις καλα, υπαρχει ομως το μοναδικο και μοναδικο θα ειναι το μωρακι σου, οπως ειναι για καθε μανουλα,οπως και καθε μανα ειναι ΜΑΝΑ και στα δυσκολα. δεν γραφω αλλα και ας εχω οιστρο σημερα χαχα!! θα σε σκεφτομαι μεχρι να γεννησεις και ελπιζω να μας λες συχνα το ποσο χαζομαμα θα εισαι, αν μου μοιασεις την εβαψες εχω παθει χοντρη ζημια με την μπεμπα μου!!

καλημερα..θελω να σου πω οτι προσφατα σε εναν φιλο μου εγινε αφαιρεση στο ενα του νεφρο.Το παλικαρι ειναι μια χαρα ,δοξα το θεο.ουτε του εχει απαγορευτει κατι στο θεμα της ζωης του ουτε και στο θεμα δραστηριοτητων.Ισα ισα τωρα ειναι πιο δραστηριος ,αθλειται.οτι θελει προσοχη λιγο στο θεμα των αλμυρων ναι,αλλα και παλι αυτο ισχυει για τον καθε εναν μας.ΤΟ να γεννηθεις με ενα νεφρο ουτε σε στιγματιζει ουτε σε κανει αναπηρο ουτε ειναι κατι που φαινεται και θα διημιουργεισει ψυχολογικα στο παιδι σου.εισαι κανονικος ανθρωπος.ποτε δε μπορεις να γνωριζεις τη τυχη του καθε εναν μας ,υγιεστατη γεννιομαστε και στη πορεια....

Επομένως ας μη σκεφτεσαι αρνητικα για το μωρακι σου ΔΕΝ ειναι σωστό-.κανε και τις υπολοιπες εξετασεις και ολα θα πανε καλα.η γιαγια μου γεννηθηκε με ενα πνευμονι ..και οχι μονο αυτο αντεξε..τη κατοχη -πολεμο-πεινα .απολαυσε την εγκυμοσυνη και να εισαι πολυ ευτυχισμενη που ο Θεος σου εχει στειλει στη κοιλιτσα σου ενα μωρακι.Η διπλάνη μας γέννησε πριν 26χρόνια ένα παιδακι με ατροφικό χέρι ,όλοι τότε της λέγαν να το ρίξει,εκέινη δε τους άκουσε και τώρα είναι μια όμορφη γυναίκα που μάλιστα πρόσφατα αέγινε και μανούλα..φιλάκια και μην ανησυχεις απλά να κάνεις και περαιτέρω εξετάσεις για να δεις την υγεία του μωρού σου. :silly:

:kiss:

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΕ ΚΑΙ ΟΛΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ....ΚΑΙ ΕΣΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΕΝΑ ΝΕΦΡΟ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΟΙΛΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΝΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΕΧΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΟΛΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!!!!

Βρε Κατερινακι,ειμαστε και πατριωτακια,γιατι να διακοψετε τη κυηση;;αν ολα τα υπολοιπα ειναι ενταξει κι αφου σας το λεει κι ο γιατρος μη το σκεφτεστε!!Αφου οι πιθανοτητες για φυσιολογικη ζωη ειναι πολλες γιατι να μη του δωσετε την ευκαιρια να ερθει στο κοσμο και να ομορφυνει τη ζωη σας;.. ;)

Τη Κυριακη κανονιζουμε να συναντηθουμε οι κρητικοπουλες στο Ηρακλειο,θελεις να ερθεις να σου ανεβασουμε το ηθικο;!!! ;)

Κατερίνα μου,έχω συνομίληκη φίλη(20 ετών) που γεννήθηκε με ένα νεφρό. ;) Ζει μια κανονικότατη ζωή,αυτή την στιγμή είναι φοιτήτρια φιλολογίας και γενικά -απ'όσα γνωρίζω-δεν την έχει επηρρεάσει καθόλου! ;)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...