Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Αχ τι ευτυχια!για ακομη μια φορα με αξιωσε ο θεουλης

και εφερα στον κοσμο το δευτερο αγγελουδακι μου!

Περασα αρκετο πονο αλλα αξιζει γεννησα με φτ και

ηταν καταπληκτικη εμπειρια σαν να ηταν πρωτη φορα!

Ευχομαι σε ολα τα κοριτσια που το επιθυμουν να

γινουν γρηγορα μανουλες! :kiss:

Δημοσίευση

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ Κ ΤΑ ΔΥΟ ΣΟΥ ΜΩΡΑΚΙΑ,ΠΡΙΓΚΙΠΑΚΙΑ.ΚΑΛΗ ΛΟΧΕΙΑ ΣΕ ΣΕΝΑ.ΠΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΧΡΟΝΟ ΠΩΣ ΑΡΧΙΣΑΝ Κ ΠΩΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΛΑ...ΓΙΑΤΙ Κ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΜΕ ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΩΝΙΑ..... :kiss:

Δημοσίευση

Σας ευχαριστω κοριτσια οτι επιθυμειτε!

Ολα ξεκινησαν την παρασκευη 4 τα ξημερωματα ειχα μια ανησυχια λες και ηξερα....ξαφνικα αισθανομαι κατι υγρα "σκεφτομαι λες να ηρθε η ωρα"?

γιατι το ιδιο ειχε συμβει και στην πρωτη μου γεννα,παλι ξημερωματα,

πηγαινω στην τουαλετα και καταλαβα οτι ειχαν σπασει τα νερα! ξαναζουσα το ονειρο.. :silly: αν και η δευτερη εγκυμοσυνη ειχα αγχος αλλα λιγοτερο απο την πρωτη φορα.

Τωρα γνωριζα και ετοιμαστηκα με την ησυχια μου..επρεπε σε τρεις ωρες να ειμαι στο νοσοκομειο,αφου εκανα τα απαραιτητα πηγα σε μια ωρα.

Εφτασα στο νοσοκομειο και αφου ειδοποιηθηκε ο γιατρος μου με εβαλαν

στο τοκογραφο ο μικρουλης μου ηταν τοσο ζωηρος που βιαζοταν να βγει

γεννησα 10 μερες πιο νωρις..αφου εκανα τις εξετασειςκαι το κλυσμα με πηγαν στην αιθουσα.. παιδευτηκα λιγο γιατι η διαστολη ηταν 2 αυξανοταν σιγα σιγα :ohmy:

Αυτο που με στενοχωρησε ηταν οτι δεν ηρθε και ο αντρας μου μεσα επειδη ειχε πολλες γεννες δεν τον αφησαν και το θελαμε τοσο και οι δυο :woohoo: τεσπα οι πονοι σιγα σιγα αυξανονταν σκεφτομουν μονο το αγγελουδι μου που σε λιγο θα ειχα στην αγκαλια μου!

Μετα απο λιγες ωρες,διαστολη 8 ακουω την μαια να λεει"γεννας παμε στην αιθουσα τοκετου στο (μπουμ)μεχρι να παμε ειχε προβαλει το κεφαλακι του μετα με λιγο σπρωξιμο γεννηθηκε η ζωουλα μου και ναι μου τον εφεραν στην αγκαλια μου ηταν τοσο ομορφος!ο πονος περασε δια μαγειας ολα ηταν πανεμορφα η ευτυχια μου μεγαλη!

Ευχομαι να το ζησουν ολα τα κοριτσια ειναι απιστευτη εμπειρια!

Με το καλο οσες περιμενουν μωρακια!σας φιλω!! :kiss:

Δημοσίευση

Πάντα , όταν διαβάζω για ιστορίες τοκετού συγκινούμαι γιατί έρχονται στο μυαλό μου τόσο μαγικές στιγμές που μόνο μία μάνα μπορεί να ζήσει...

Αυτες οι πρώτες στιγμές είναι απερίγραπτες και τόσο μοναδικές!

Σας ευχομαι λοιπόν να τις απολαυσετε οσο πιο όμορφα γίνεται και να είστε πάντα μια αγαπημένη οικογένεια.

Να σου ζήσει το πριγκιπάκι σου αλλά και το πρώτο σου αγοράκι.

Να είναι γερά!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Δευτέρα έχω αυχενική κ έχω ξεκινήσει να αγχώνομαι ήδη… Έκανα το μεσημέρι κ την papp a οπότε θα είμαι έτοιμη.
    • Καλησπέρα κορίτσια,  Εγώ γέννησα με επισκληριδιο και μου έκαναν και λίγα ναρκωτικά όπως λέω να μην καταλαβαίνω πολλά πολλά,βασικά τα καταλαβαινα όλα αλλά ήμουν στην κοσμάρα μου. Στο δωμάτιο ανέβηκα 12 και κάτι και ήπια νερό. Επίσης έφαγα και λίγο φιδέ και τσάι. Δεν το διαπραγματευομουν γιατί είχα να φάω ένα 24ωρο. Το ίδιο βράδυ έφαγα βραστό κοτόπουλο με πουρέ και από την επόμενη έφαγα κανονικά. Απλά εμένα με σήκωσαν την επόμενη μέρα γιατί την πρώτη μέρα πήγαν να με σηκώσουν και ασπρισα και δεν με άφησαν. Την επόμενη παρολονπου ζαλιζόμουν επεμενα να με σηκώσουν να πάω να δω το μωρό στην ΜΕΝΝ. Με το έντερο είχα θέμα μέχρι να αρχίσουν τα αέρια αλλά περπατούσα πολύ να κινηθεί το έντερο και άρχισαν τα αέρια. Επίσης μου έβαλαν και 2-3 φορές υπόθετο για παυσίπονο και με έπιασε διάρροια και το κόψαμε. Σήμερα πάντως πετάω,έχω ξεχάσει ότι έχω καισαρική. Στο σπίτι μας πραγματικά είναι τελείως διαφορετικά.  Εγώ κορίτσια δυσκολεύομαι με την μπέμπα. Θηλάζω συνεχεια και κάνει σε κάθε γεύμα κακά. Την αλλάζω συνεχίζουμε θηλασμό και ξανά κακά και δεν της αρέσει που την πλένω. Χθες δεν κοιμήθηκα καθόλου και μας βλέπω και μας βλέπω το ίδιο και απόψε.  Αύριο θα πάμε στο μαιευτήριο να της πάρουν αίμα γιατί βγηκαμε με ίκτερο 11.5 και σήμερα την βλέπω κιτρινουλα. 
    • αα σωστα Δεκέμβρη! Περίμενε λίγο ακόμα και αν ανοίξει το θέμα με τα μωράκια Δεκεμβρίου πας κι από κει, αλλά κάτσε κι εδώ να μας λες τα νέα σου 😃🥰
    • Ευχαριστώ πολύ ! Ήταν πολύ συγκινητικό η αλήθεια είναι αλλά δεν ακουγόταν καλά λογικά σε δέκα μέρες που θα πάω πάλι  θα ακουστεί καλύτερα η καρδούλα ! Μακάρι να πάνε όλα καλά και να έχουμε όλες μια καλή και τελειομανή εγκυμοσύνη ! Μου έβγαλε ΠΗΤ 25/ 12 ! Είμαι Δεκεμβρίου εγώ 😂🥰
    • Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια! Χριστός Ανέστη!! Αγάπη, χαρά και πάνω απ'ολα υγεία στις οικογένειες όλων! Ελπίζω να περάσατε όμορφα το Πάσχα!❤️
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...