Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΑ...


Recommended Posts

Κορίτσια μου από πού να αρχίσω?? Καταρχήν χθες αρραβωνιάστηκα, αυτά είναι τα ευχλαριστά.Ο καλός μου μου έκανε έκπληξη κι ήταν πολύ ωραία.

Το δυσάρεστο όμως ότι σήμερα είχα σταγόνες αίματος και πανικοβλήθηκα. Από ότι ξέρετε είμαι έγκυος και σήμερα μπαίνω στο δεύτερο μήνα. Από χθες είχα πολύ φαγούρα και τσούξιμο κάτω στα γεννητικά όργανα. Σήμερα το πρωί όταν πήγα τουαλέτα είχα λίγες σταγόνες ροζ και καφεκόκκινο αργότερα. Τα έχασα κορίτσια. Πήγα στο γιατρό δεν είχα κάτι αλλά μου είπε πως είναι ανησυχητικό που έχω αίμα. Για τη φαγούρα μου είπε πως δεν είναι μήκυτες αλλά μου έδωσε μια κρεμούλα να βάζω. Κ το άλλο που μου΄είπε κ ανησύχησα πως βλέπει μεν το σάκο αλλά ακόμα δε φάνηκε το έμβρυο. Μετά μου είπε πως την άλλη βδομάδα θα πρέπει να φανεί σίγουρα αλλιώς θα σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά. Δεν ξέρω βρε κορίτσια αλλά ανησύχησα. Σταγόνες ροζ έχω μια στο τόσο όχι συνεχόμενα.

Τώρα μου πρότεινε μια φίλη να πάω και σε κάποιο άλλο γιατρό να πάρω μια δεύτερη γνώμη καθώς ο γιατρός μου είναι μακρυά και ταλαιπωρούμε.

Εσείς τι λέτε κορίτσια?

Θέλω τη γνώμη σας!! Κι ευχηθείται να πάνε όλα καλά. Θα πάω στις 5 στον άλλο γιατρό

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΑΡΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ!ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΝΩΜΗ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΑΛΛΑ ΠΟΣΩΝ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑΤΕ ΕΜΒΡΥΟ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σου ευχομαι να πανε ολα καλα και να μην στεναχωριεσαι.

Ξεκουρασου ετσι θα κανεις καλο και σε εσενα και στο παιδι!

Φιλια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καταρχήν να ζήσετε!!!

Κατα δευτερον , σου ευχομαι να πάνε όλα καλά με το νινάκι σας.

Νομίζω πως ολα θα πάνε καλά , αλλά να πας στον δευτερο γιατρό!

Σα να σου τα μασάει ο πρώτος , αυτό δηλαδή με το οτι δεν βλέπει το μωρό μου κάνει εντύπωση - χωρίς να θελω να σε τρομάξω- νομίζω οτι φαίνονται τα μωράκια , είσαι 2 μηνών έτσι δεν είναι!

Πάιζει βέβαια να είναι και ολίγον τι άσχετος!

Να πας στον άλλον και να μας ενημερώσεις!Μη φοβάσαι τίποτα , δεν θέλω να σε ανησυχήσω , δεν είμαι ειδικός!

:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευχαριστώ κορίτσια μου για τις απαντήσεις σας. Έχω μπει στην πέμπτη εβδομάδα κι ο γιατρός μου είπε στην έκτη συνήθως είναι που φαίνεται το έμβρυο. Εσείς πότε είδατε το έμβρυο?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ

ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ Κ ΚΑΛΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΤΩΡΑ

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΙ ΤΟ ΚΑΚΟ

ΠΗΓΕΝΕ Κ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΡΟ Κ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ

ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΓΡΕΙΑ ΜΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ Κ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Κ ΤΟ ΣΠΟΡΑΚΙ ΣΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΟΥΛΑ :):):)

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΑΡΑΚΙ....ΕΓΩ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΗΓΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ 4 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ 5 ΗΜΕΡΩΝ ΕΚΑΝΑ ΥΠΕΡΗΧΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΟ...ΟΥΤΕ ΣΑΚΟ ΕΙΔΑΜΕ ΟΥΤΕ ΝΙΝΙ... :(

ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΑΚΟ Η ΣΑΚΟΥΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΔΥΟ ΝΙΝΑΚΙΑ ΛΟΓΟ ΠΟΛΥ ΑΥΞΗΜΕΝΗΣ ΧΟΡΙΑΚΗΣ!!! :laugh: :woohoo:

ΑΡΑ ΛΟΓΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΟΚ... ;):cheer:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μαρακι γεια σου κι απο μενα!! :)

Πρωτα απ'ολα...Να ζησετε!!!!! :woohoo:

Κι εμενα αργησε να φανει το μπεμπε και ο γιατρος φοβηθηκε για παλινδρομη αλλα μαλλον η συλληψη εγινε πιο μετα απ'οτι υπολογιζαμε.. :silly: συν οτι κι εγω ειχα δει λιγες σταγονες ροζ-καφε την ιδια περιοδο!

Παντως δε χανεις τιποτα να ζητησεις και 2η γνωμη! ;)

Μην ανησυχεις κατι τετοιο θα συμβαινει.. ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΑΡΑΚΙ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ!!ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ!!!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΜΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΕΣΑΙ!!!ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΟ 2 ΜΗΝΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΕΙΧΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΡΟΖ-ΚΑΦΕ ΣΤΑΓΟΝΕΣ!!ΘΥΜΑΜΑΙ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ,ΠΟΥ ΕΠΕΙΡΝΑ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΤΙ ΧΑΠΑΚΙΑ,ΤΑ ULTROGESTAN!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΝΩΡΙΣ!!!ΣΤΗΝ 5-6 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΙΔΑΜΕ ΜΟΝΟ ΣΑΚΟ!!ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΝΩΜΗ ΟΜΩΣ!!ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΡΟΛΟ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΛΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Maraki mou na zhsete kai na eiste panta eutuxismenoi.

An eisai sthn 5h bdomada idika stis arxes ths 5hs fainetai mono o sakos. Ki egw eixa aima sthn 4-5 bdomada kai phga gia uperixo otan eimoun 5+2 kai eidame mono ton sako. Meta ksanaphga se 10 meres kai eidame ena mikro fasolaki kai kardoula. Twra eimai 19 bomadwn.

Egw eixa aima se oles tis egkumosines thn 4-5 bdomada alla mou eipe o giatros oti htan mallon h emfuteush pou to ekane. Exeis kai ponous h mono ligo aima?? Giati an den exeis ponous mallon den einai tipota.

Pantws polles gunaikes exoun roz kai kafe stagones sthn diarkeia ths egkumosunhs tous. Prospathise na hremiseis (polu duskolo to kserw) phgaine kai ston allo giatro. Kai an mporeis kanei mia b xwriakh shmera kai allh mia se 2 meres na deis an auksanetai opws prepei. Auto tha se kathhsuxasei ligo pio nwris.

Polla filia

Tania

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να ζήσετε και ΚΑΛΑ ΣΤΕΦΑΝΑ....

Εγώ είχα πάει στον γιατρό για 1η φορά στην 12η εβδομάδα, τότε τα είδαμε όλα, και σάκο και μωρό και καρδιά.....ξαναπήγαινε την άλλη εβδομάδα όπως σου είπε και μετά, αν δεν σε ικανοποιεί η εξέτασή του, πάρε και μια 2η γνώμη!!!

Σου εύχομαι όλα να είναι καλά.... :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσακι καταρχην να ζησετε και τωρα πια ευχομαι καλα στεφανα..να ειστε παντα ευτυχισμενοι...κατα δευτερον να μην αγχωνεσαι και εγω οταν πηγα την πρωτη φορα πο ημουν 5 εβδομαδων ειχαμε δεν ειδαμε τιποτα την επομενη εβδομαδα που ημουν 6 ειχαμε δει τον σακο και μια ουκιδιτσα μεσα...ισα που φαινοταν...μετα οταν πια ξαναπηγα ημουν 8 εβδομαδων και ειχαμε δει και καρδουλα...μην αγχωνεσαι...βεβαια αν νιωθεις οτι δεν σε ικανοποιει αυτος ο γιατρος τοτε θα προτεινα να πας να παρεις και μια δευτερη γνωμη...δεν ειναι ντροπη...εδω μιλαμε για μια ζωη...για τη ζωη απο το μωρακι σου...φιλακια...οτι χρειαστεις ειμαστε εδω...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

maraki, καλά στέφανα!!!!!

θα συμφωνήσω με τα υπόλοιπα κορίτσια... είναι νωρίς ακόμα να φανεί το μωράκι..(εγώ το είδα 6+2) εύχομαι την επόμενη φορά που θα πάς στο γιατρό σου να μας πεις μόνο ευχάριστα νέα !!!!!

Προσωπικά δεν θα άλλαζα τον γιατρό μου αν του είχα εμπιστοσύνη... εξάλλου δεν μου φάνηκε κάτι ύποπτο από αυτά που σου είπε.. αν νιώσεις καλύτερα να πας και αλλού για δεύτερη γνώμη, τότε πήγαινε παίζει ρόλο η ψυχολογία στην εγκυμοσύνη... πρέπει να είσαι ήρεμη!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ .ΠΟΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΙΧΑΝ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΧΕΣ ΑΙΜΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΜΦΥΤΕΥΣΗΣ Η' ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΡΑΒΩΝΑ,ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΚΙΟΛΑΣ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ , ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΟΥΡΑΣΗΣ ΠΑΡΕ ΑΔΕΙΑ ,ΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ,ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΛΑ-ΠΟΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ "ΔΕΣΕΙ" ΤΟ ΠΑΙΔΙ .ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 6Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΚΟ ΚΑΙ ΣΠΟΡΑΚΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΡΔΟΥΛΑ .ΑΝ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΡΟ ΘΑ ΣΕ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΚΑΝΤΟ ΜΗ ΤΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙΣ.ΞΕΚΟΥΡΑΣΟΥ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΓΙΑ ΑΡΧΗ.ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ,ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΜΑΤΑ ,ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΕΑ ΣΟΥ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μαράκι σου εύχομαι μέσα απ'τη καρδιά μου να πάνε όλα καλά και θα πάνε,θα το δείς. Καλά στέφανα και να ζήσετε ευτυχισμένοι ! :cheer:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια μου καταρχήν σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας μέσα από την καρδιά μου. Ευτυχώς όλα καλά!!! Κι ευτυχώς που πήγα στον άλλο γιατρό. Οι τεχνολογίες του καμία μα καμία σχέση με τον προηγούμενο. Κ το έμβρυο είδαμε και καρδούλα ακούσαμε. Πολύ συγκινήθηκα βρε κορίτσια. Μου τα εξήγησε όλα ο άνθρωπος, με καθησύχασε και πάνω από όλα μου έδειξε το μωράκι μου. Ο πρώτος γιατρός είχε από αυτές τις μικρές τις οθόνες που είχαν παλιά. Αυτός που πήγα μετά τα είχε όλα κ κάθησε μισή ώρα να μου εξηγήσει τα πάντα περί εγκυμοσύνης, μου έλεισε τις απορίες μου και πάνω από όλα μου είπε πως το μωράκι μου είναι μια χαρά, αναπτύσσετε σωστά κι όλα καλά. Το λίγο αίμα που είχα (σταμάτησε τώρα, απλά πού κ πού έχω σταγόνες κιτρινοροζ!) οφείλεται σε μια μικρή αποκόλληση αλλά ευτυχώς όχι σοβαρή. Μου έδωσε μαγνήσιο, utrogestan και dividol. Μου έδωσε γαλάκτωμα για τη φαγούρα, μου είπε no sex προς το παρόν και να μείνω λίγες μέρες στο σπίτι να ξεκουραστώ. Ευτυχώς κορίτσια είμαι πολύ ήρεμη τώρα. Κ βρε κορίτσια δεν είναι απίστευτη εμπειρία όταν ακούς την καρδούλα? Τρελλάθηκα, ακόμα δεν το πιστεύω!!

Στο μεταξύ είμαι στην έκτη εβδομάδα και γεννάω περίπου 4-6 Ιουνίου και το έμβρυο είναι 0.5 πόντο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μπραβο μαράκι πολύ χάρηκα που ολα είναι καλα. Τελικά τa utrogestan σώζουν ζωές. Κι εγώ είχα τα ίδια συμπτώματα με σενα στην αρχή της εγκυμοσύνης μου και τα επαιρνα για αρκετό καιρό, να ξεκουράζεσαι και όλα θα πάνε καλα!!!Άντε με το καλό να χαρείς γάμο και βαφτίσια!!!Φιλάκια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευχαριστώ κοπέλα μου. Κι εγω τα utrogestan θα τα παίρνω και 2-3 μήνες νομίζω. Τα άλλα τα dividol που μου έδωσε δεν κατάλαβα τι ακριβώς είναι αλλά προφανώς για να μου τα δώσει κάτι θα ξέρει!! Σε ευχαριστώ για τις ευχές σου.. Φιλάκια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια καλημέρα!! Να σας ρωτήσω κάτι, όσες έχετε πάρει το utrogestan το πέρνατε από το στόμα ή κολπικά? Ο γιατρός μου είπε ένα από τα δύο, δεν έχει σημασία. Αλλά πρόσεξα πως όταν το έπαιρνα από το στόμα μετά ζαλιζόμουν και νύσταζα πολύ. Εσείς τι λέτε ποιο είναι το καλύτερο? Στο μεταξύ παίρνω σχεδόν 10 χάπια κάθε μέρα, αυτό είναι καλό?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

όταν έχεις αίμα τα πέρνεις από το στόμα, όταν σταματήσει το αίμα τα βάζεις στον κόλπο, αυτά από εμένα, κι εγώ 8 χάπια έπαιρνα.

φιλάκια όλα καλά θα πάνε μην αγχώνεσαι.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κι εγώ αυτό έκανα. Την πρώτη μέρα που είχα αίμα τα πήρα από το στόμα. Τώρα τα βάζω στον κόλπο.

Ευχαριστώ χελωνίτσα για την απάντησή σου. Φιλάκια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ

ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ

ΕΓΚΥΜΩΣΥΝΗ Κ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ ΕΝΑ

ΓΕΡΟ ΜΩΡΑΚΙ

ΜΑΛΛΟΝ ΓΕΝΝΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΥΦΗ ΜΟΥ ΤΟ ΠΟΛΥ ΜΕ ΜΑΙ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ

ΘΕΛΩ Κ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΡΓΕΙ ΤΟΣΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

maraki mou na sou efxitho na exis eftixismeni zoi me ton kalo sou.

ta outrigestan ta exo pari poles fores kai exo kai ego ta idia simptomata. tora perno 6 .kolpika vazo krinol.efxome na pane ola kala.pola pola fili.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...