Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα. Με την αλλαγή του καιρού διάφορα θέματα υγείας προέκυψαν. Η Δανάη μου από το Σάββατο το βράδυ έβγαλε μικρά κόκκινα εξανθήματα στο κορμό της. Χτες απλώθηκαν στα άκρα και σήμερα είδα λίγα και στο πρόσωπο.

Πυρετό δεν έχει. Ούτε κακή διάθεση.

Πήρα τηλέφωνο τον γιατρό της και λείπει σε μετεκπαίδευση για όλη την εβδομάδα και ο αντικαταστάτης του είναι πολύ μακριά. Εγώ είμαι κρυολογημένη και πρέπει να περιμένω τον άντρα μου να γυρίσει το απόγευμα για να την πάμε στο νοσοκομείο. Ο καιρός είναι χάλια που να βγω μόνη μου...

Ουφ... Είμαι σε αναμμένα κάρβουνα. Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό.

Δημοσίευση

Αθηνα μου καλησπερα.Κι ο δικος μου τον τελευταιο καιρο εχει βγαλει κατι σπυρακια τον πηγα στον δερματολογο μας εδωσε μια κρεμα και οκ αλλα βγαζει παραδιπλα,βαζω κρεμα φευγει και τσουπ βγαινει παλι απο διπλα!Σκεφτομαι κι εγω οτι πρεπει να ειναι απο τον καιρο και τα ρουχα που τριβονται πανω τους.περαστικα και σε σενα και ευχομαι να μην ειναι τιποτα σοβαρο!Υπομονη μεχρι το απογευμα.

Δημοσίευση

αθηνα δεν ξερω πως ειναι τα εξανθηματα και πολυ καλα θα κανεις που θα την πας στον γιατρο

απλα απο την εμπειρια που εχω απο την κορη μου που ειναι πολυ ευαισθητη

αν ειναι μικρα κοκκινα εξανθηματακια στο μεγεθος καρφιτσας χωρις πυον δεν ειναι λογικα τποτα το ιδιαιτερο μπορει να ειναι απο τον καιρο ή απλα μια ατοπικη δερματιτιδα..

Δημοσίευση

Κορίτσια σας ευχαριστώ. Είναι κοκκινίλες πολύ πολύ μικρές, χωρίς πύον. Το δερμα της εξακολουθεί να είναι λείο και απαλό, απλά εχει γεμίσει απο αυτες τις αχνες κοκκινίλες.

Ελπίζω να μην είναι καμιά αλλεργία ή κάτι που θα είναι συχνό. Εγώ σκέφτηκα μηπως είναι ερυθρά αλλά δεν έχει πυρετό.

Δημοσίευση

LaLa έγραψε:

Εφαγε τιποτα διαφορετικό αυτες τις μερες? Εσυ ?

Παρασκευή έφαγα ψάρι και το Σάββατο κοτόπουλο. Η Δανάη έφαγε λίγο (2 κουταλιές) από κρόκο αυγού και το υπολοιπο το χτύπησα εγω. Ήπια και πρόβειο βιολογικό γάλα για πρώτη φορά.

Το θέμα είναι ότι αυτές οι κοκκινίλες όσο περνάνε οι μέρες απλώνονται, δεν υποχωρούν. Αν ήταν κάτι που είχα φάει το Σάββατο, δεν θα είχαν φύγει; Σημερα το παιδάκι μου είναι εμπριμέ.

Δημοσίευση

Θα σου έλεγα να αφησεις το αυγο . Στην αρχη και γω δεν ειχα δει τιποτα αλλα τον τελευταιο καιρο παρατήρησα οτι βγαζει κοκκινιλες (στο πιγουνι και στο στερνο) οταν το τρωει . Βεβαια εγω απο καιρο δεν της δινω αλλα ελα που εινια λιχουδω και ο αντρας μου λατρης των αυγων ... Αρπάζει απο το πιάτο του !

Διαπίστωσα επισης προσφατα οτι εχει αλλεργια και στο ταχίνι! Μαλιστα οπως λες , το εφαγε μια μερα και μετα απο 2 μερες εβγαλε σπυράκια . Μπερδευτηκα και γω στην αρχη αλλα μετα διαπιστωσα οτι ήταν απο αυτο .

Δημοσίευση

Αχ, LaLa, στο ταχινι!!!

Εχω και εγω!

Οχι μονο στο ταχινι, αλλα και στον χαλβα απο ταχινι και στο σισαμι!

Τι καλα να μπορεις να ανακαληψεις απο που ειναι η αλεργια!

Αθηνα, περαστηκα σας!

Περιμενουμε νεα!

Δημοσίευση

Δεν ειχα φανταστει οτι θα χει αλλεργία γιατι εμεις δεν εχουμε καθολου αλλεργιες . Εγω βεβαια σιχαινομαι τον χαλβά και το ταχίνι ..ουτε που να τα μυρίσω :blush: :laugh:

Ειναι ομως μια πολυ υγιεινή και καλη τροφή γιαυτο και της το εδωσα . Τωρα σταματάω ολα τα "βουτυρα" απο ξηρους καρπους . Μετα τα 3-4 χρονια βλέπουμε ξανα ...

Δημοσίευση

Σε ολλους τους ξηρους καρπους εχω αλλεργια!

Αυτο το φυστικι (αραπικο) ειναι ο θανατος μου!

Εγω ακομη στην μεγαλη δεν εδωσα(3 ετων) απο τον φοβο μου!

Θα ερθει η εποχη που ολλα θα τα φανε!

Οσο μπορουμε ας αποφευγουμε ορισμενα πραγματα1

Δημοσίευση

Αθηνα μηπως ειχε πυρετο ή αδιαθεσια τις προηγουμενες μερες; Ειναι μια ιωση η οποια στο τελος της κανει κοκκινα εξανθηματα σε ολο το σωμα ακομη και στις πατουσες και στο εσωτερικο στις παλαμες και κανουν καμποσες μερες να περασουν... :unsure:

Απ'οτι ξερω αν ειναι αλλεργια φευγουν πιο γρηγορα.. :unsure:

Δημοσίευση

Μολις γυρισαμε από το νοσοκομείο. Την είδαν δύο γιατροί και δεν ήξεραν να μου πουν τι εχει. Στις παλάμες και στις πατούσες δεν εχει εξανθήματα αλλά αρχίζουν και γίνονται πιο μυτερα. Μου είπε ότι δεν είναι αλλεργία. Πυρετό, συνάχι, βήχα και φαγούρα δεν έχει, οπότε το παρακολουθούμε και περιμένουμε να περάσει.

Τα εξανθήματα ξεκίνησαν από την περιοχή της πάνας και απλώθηκαν προς το στήθος, μετά χέρια και πόδια και σήμερα πρόσωπο.

Τι να πω, έχω ανησυχησει αλλά θα περιμένω.

Δημοσίευση

Αχ Αθηνα τωρα που το περιγράφεις περασαμε και μεις κατι τετοιο πριν κανα μηνα . Εβγαλε μερικά σπυράκια στην κοιλίτσα εκει που κλεινει η πάνα και την αλλη μερα ειδα οτι εχει και στο προσωπο και στο υπολοιπο σωμα εκτος την πλατη νομιζω .

Ειμαι πολυ αναίσθητη που δεν εδωσα σημασια ? :dry: Περασε απο μονο του ...

Οπως και να χει περαστικά σας :)

Δημοσίευση

Ευχαριστώ! Παιδική ασθένεια δεν είναι γιατί δεν εχει πυρετό ή φαγούρα. Γενικά είναι ένα απόλυτα φυσιολογικό πουά μωρό.

Περιμέναμε 1,5 ώρα στο νοσοκομείο για να μας πει η γιατρός ότι δεν έχει ιδέα τι είναι αυτό. Μου ηρθε να τη ρωτησω αν το μωρακι μου από εδώ και πέρα θα είναι έτσι....;;;;;

Δημοσίευση

Αθηνα πιστευω να εχουν υποχωρησει οι κοκκινιλες .Κατα πασα πιθανοτητα ειναικαποια αλλεργια η οποια σε συνδυασμο με το ψαρι και το αυγο μπορει να αυξησαν τη κατασταση .Επισης υπαρχει μια μικρη περιπτωση να την εχει τσιμπησει κατι ; και να μην το πηρατε χαμπαρι .Ακομα μπορει να ειναι καποια παιδικη αρρωστεια η οποια να εχεις κανει το εμβόλιο και να της εμφανιστηκε χωροι πυρετο. Παντως πηγαινε και σ εκαποιον ειδικο δερματολογο καλα τοσο ασχετη ειναι οι γιατροι να μηνξερουν τι ειναι ;Περαστικα

Δημοσίευση

Ρώτησα αν πρέπει να την πάω σε δερματολόγο και μου είπε όχι. Την είδε και δευτερη γιατρός αλλά και εκείνη είπε ότι δεν γνωρίζει.

Μάλλον δεν είναι αλλεργία, δεν είναι κάτι επικίνδυνο, δεν χρειάζεται κάποιο φάρμακο. Αυτά μας είπε. Το αφήνουμε και το παρακολουθούμε.

Θα δείξει... Καληνύχτα και ευχαριστώ που ενδιαφέρεστε!

Δημοσίευση

Δεν μπορω να καταλαβω, πως δεν μπορουν να ξεχωρισουν αν ειναι αλλεργια η κατι αλλο!

Αλλαξες πανες?

Κατι σαν ατοπικη δερματιτηδα μου κανει!

Ετσι ηταν και η μεγαλη μου καποια στιγμη.

Την ειχε ενοχλησει ενα υφασμα!

Δημοσίευση

Είδα ότι και εμένα τα πόδια μου είναι γεμάτα μπιμπικάκια. Δεν είναι κοκκινίλες αλλά το δέρμα μου πιο πολύ γυαλόχαρτο θυμίζει παρά απαλή επιδερμίδα.

Και της μικρής το δερμα έγινε ανάγλυφο και αρχιζουν τα εξανθηματά της να κάνουν μυτούλες, που σημαίνει ότι φεύγει.

Πιστευω ότι είναι κάτι που έφαγα και με πείραξε. Το ψάρι; Το αυγο; Το πρόβειο γάλα; Κάτι που δεν θυμάμαι; Ποιός ξέρει...

Η γιατρός με ρώτησε αν άλλαξα απορρυπαντικό αλλά πλένω εδω και καιρό με τα ίδια και μάλιστα με το αρκάδι.

Στην εγκυμοσύνη είχα πρόβλημα με τα υφάσματα. Πάθαινα συχνά αλλεργίες αλλά τοπικές.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
    • @ΜαρίαΔημήτρης και γω το ίδιο Μαρία μου , δεν έχω κάνει λίστα αλλά είναι και λίγα τα άτομα που έχουν προσφερθεί να παρουν κατι για το παιδι , το βλεπουμε τωρα πως θα παει και αν ξαναπροτεινουν  Όσο για την αρνητική ενέργεια, ουουουου αν μπορούσα αυτόματα με ένα κουμπί να κρύψω την εγκυμοσύνη θα το έκανα συνέχεια και γωω😇  Είμαι της γνώμης να τον ενοχλείτε τον γιατρό κορίτσια για το οτιδήποτε που θεωρείτε πως είναι ανησυχητικό και ας μην είναι,  συμφωνώ με την @Elenaki12🤞  
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...