Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

βενετια υπομονη...

κ εγω εβαλα 19 κ μου εμειναν τα 3..εκει κολλησα,

εγω προσπαθω να μη τρωω βραδυ κ τη μερα περπαταω τουλαχιστον 1 ωρα.....

ευτυχως λατρευω το περπατημα κ ετσι δε το κανω απο αγκαρια.. ;)

Δημοσίευση

καλησπέρα

μην αγχώνεσι εγώ έβαλα 13 κιλά, γέννησα πριν 4 μήνες και είμαι και 2 κιλά λιγότερα από πριν..θήλασα για τρείς μήνες...θα τρέχεις τόσο για το αγγελούδι σου που θα χάσεις όλα τα κιλάκια....με το καλό το bebe

Δημοσίευση

sporoula έγραψε:

ΑΧ ΚΑΤΑΛΑΒΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙΝΑΣΩ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΑΥΣΤΗΡΗ ΔΙΑΙΤΑ. ΠΑΝΤΑ ΗΜΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ!
:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

κ γω δε εχω κανει κ ουτε κανω.,,

απλως αναλογα τη διαθεση προσεχω...

μη σκας...

μια ζωη την εχουμε... B)

Δημοσίευση

κοριτσια να ξερετε ότι πάντα υπάρχουν και τα χειρότερα!!

Εγω έβαλα 33 κιλά!! σήμερα έκλεισα τον 3ο μήνα με τον μπέμπη μου που τον θηλάζω και χωρίς κόπο έχασα τα 23 έχω άλα 10....εδώ είναι που κόλησα αλλά δεν κάνω διαιτα ακόμη γιατί θηλάζω, απλά προσεχω.

Δημοσίευση

ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΗΡΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ 17 ΚΙΛΑ.ΤΩΡΑ 5 ΜΗΝΩΝ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΗΝΕΙ 5.ΕΙΜΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΗ (55 ΚΙΛΑ)ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΔΕ ΝΟΙΟΘΩ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ.ΔΕ ΠΡΟΣΕΧΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΙ ΤΡΩΩ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΣΩΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΜΠΑΛΕΤΟ.

ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΔΙΑΙΤΑ!!!!!!!! :(:ohmy::ohmy: :woohoo: :woohoo: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

Στην εγκυμοσυνη εβαλα 18 με το που γεννησα εχασα τα 8 και μεχρι και σημερα σχεδον 9 μηνες μετα εχω χασει αλλα 5 χωρις να κανω τιποτα..αντιθετως τρωω τον αγλεορα και τον αμπακο μαζι και παλι χανω λογω του θηλασμου. Τα χανω ομως εκνευριστικα αργα...Αν θες να θηλασεις απολαυσε τον θηλασμο και ασε τα κιλα...Απλα τρωγε κανονικα (ποια μιλαει εγω τρωω σαν βοδι). Ο θηλασμος αποδομει σταδιακα το λιπος που πηρες στην εγκυμοσυνη..Εδω εγω τρωω ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ πολυ το τονιζω και παλι χανω!!!Εχει λιγες μερες που ξεκινησα μια ηπια διατροφη να φυγουν και τα υπολοιπα σιγα σιγα..Good luck :blink:

Δημοσίευση

papaki70 έγραψε:

Στην εγκυμοσυνη εβαλα 18 με το που γεννησα εχασα τα 8 και μεχρι και σημερα σχεδον 9 μηνες μετα εχω χασει αλλα 5 χωρις να κανω τιποτα..αντιθετως τρωω τον αγλεορα και τον αμπακο μαζι και παλι χανω λογω του θηλασμου. Τα χανω ομως εκνευριστικα αργα...Αν θες να θηλασεις απολαυσε τον θηλασμο και ασε τα κιλα...Απλα τρωγε κανονικα (ποια μιλαει εγω τρωω σαν βοδι). Ο θηλασμος αποδομει σταδιακα το λιπος που πηρες στην εγκυμοσυνη..Εδω εγω τρωω ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ πολυ το τονιζω και παλι χανω!!!Εχει λιγες μερες που ξεκινησα μια ηπια διατροφη να φυγουν και τα υπολοιπα σιγα σιγα..Good luck :blink:

ΒΡΕ ΜΑΡΙΑ ΣΟΒΑΡΑ ΜΙΛΑΣ???

ΕΧΩ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΠΗΡΑ ΣΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ :blink:

ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ ΧΑΝΕΙΣ,

ΑΛΛΑ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΑΙΡΝΟΥΝ.. :dry:

ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΧΑΝΩ ΚΙΛΑ..

Δημοσίευση

ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΘΗΛΑΣΕ!! ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΕΧΑΝΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ , ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΚΟΛΛΗΣΑ!! ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΛΙΩΣΕΙ ΣΤΙΣ ΣΑΛΑΤΕΣ (ΚΑΛΑ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΤΩΡΑ ΜΗΝ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ)Κ ΠΕΙΝΑΩΩΩΩ....ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΕΙ. Κ ΔΕΝ ΕΙΜΟΥΝ Κ ΚΑΜΙΑ ΑΔΥΝΑΤΟΥΛΑ ΠΡΙΝ! ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ 71 ΟΤΑΝ ΧΑΣΩ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΚΟΥΡΑΓΙΟ Κ ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΧΑ ΧΑ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...