Μετάβαση σε περιεχόμενο

kalhspera

Recommended Posts

kalhspera se oles!

Tha hthela xvthn vohtheia sas.

Me ton antra mou prospathoume 2 xronia gia paidi. Dystyxos exei provlhma kinhtikothtas to sperma toy kai etsi pame gia exwswmatikh.

To thema einai oti menoume sto exwteriko kai etsi den exw thn dynatothta na psaxw to thema giatrou apo konta. Exw akousei gia ton Panto Mama kai Gato .

An exetai ton xrono kai boreitai na mou steilete mynhma me thn apopsh sas h ebeiria sas tha sas eimai ypoxreh.

Eyxaristw poly oles sas kai sas eyxomai syntoma manoules.

filia polla

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

inak μου καλησπερα,

εγω προσπαθω σχεδον ενα χρονο για μωρακι.

Δυστυχως όμως δεν μπορω να σε βοηθησω για τις πληροφοριες που ζητας.

Ελπιζω να σε βοηθησουν τα υπολοιπα κοριτσια!!!

inak ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ.ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΧΑΜΗΛΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ Η ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΕ ΔΥΟ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΑΝ ΒΓΕΙ ΠΑΛΙ ΧΑΛΙΑ.ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΟΥΡΟΛΟΓΟ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΘΑ ΤΟ ΨΑΞΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΟΥΜΕ ΑΚΡΗ ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ.ΠΟΣΟ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ?ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ?ΑΝ ΟΧΙ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ!!!!

inak έγραψε:

kalhspera se oles!

Tha hthela xvthn vohtheia sas.

Me ton antra mou prospathoume 2 xronia gia paidi. Dystyxos exei provlhma kinhtikothtas to sperma toy kai etsi pame gia exwswmatikh.

To thema einai oti menoume sto exwteriko kai etsi den exw thn dynatothta na psaxw to thema giatrou apo konta. Exw akousei gia ton Panto Mama kai Gato .

An exetai ton xrono kai boreitai na mou steilete mynhma me thn apopsh sas h ebeiria sas tha sas eimai ypoxreh.

Eyxaristw poly oles sas kai sas eyxomai syntoma manoules.

filia polla

Καλησπέρα,

αν είστε κάτω των 35 έχετε το χρονο να το ψάξετε ως προς τη δυνατότητα βελτίωσης του σπέρματος είτε με επέμβαση σε περίπτωση κυρσοκοίλης είτε με βιταμίνες για ενδυνάμωση του σπέρματος. Αν τώρα ο χρόνος σας πιέζει η εξωσωματική είναι η μόνη λύση.

Τα ονόματα που ανέφερες είναι από τα πιο γνωστά. Για τα κέντρα δύο από αυτούς έχω ακούσει εξίσου θετικα σχόλια όσο και αρνητικά. Εγώ έχω καταλήξει ότι είναι θέμα τύχης να μείνεις έγκυος με την πρώτη ή να μην υπάρχει κάποιο πρόβλημα το οποίο δεν θα περιλαμβάνεται στο πακέτο των πρώτων εξετάσεων που θα γίνουν. Την εξωσωματική εγώ την έκανα σε άλλο κέντρο στο οποίο με έστειλε η γυναικολόγος μου. Με την πρώτη κατάφερα να μείνω έγκυος αλλά το έμβρυο παλλινδρόμησε λόγω προβλήματος στον πλακούντα. Αυτό δεν μπορούσε να προβλεφθεί (μάλλον) και το ανακαλύψαμε από την ιστολογική μετά την απόξεση. Όπως μου είπε η γυναικολόγος μου δεν είναι δυνατόν να κάνουμε όλες τις πιθανές εξετάσεις πριν την εξωσωματική ή αμέσως μετά τη σύλληψη. Υπάρχουν τόσες παθήσεις και η σειρά εξετάσεων θα ήταν ατέλειωτη και το κόστος ασύμφορο. Αυτό που θα σου έλεγα εγώ είναι να επιλέξεις ένα κέντρο που θα νιώσεις καλά και θα σου φερθούν ανθρώπινα. Καλή επιτυχία εύχομαι. Αν θέλεις οτιδήποτε άλλο πές μου ή στείλε μου πμ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...