Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ti kanete koritsia?exw tromero problima kai xreiazomai ti voi8ia sas!loipon ton avgousto mou eixe er8ei periodos stis 9,ton septevri stis 7 kai twra perimena giro stis 5 an ontos einai etsi giati apo oti katalava paei pros ta pisw o kiklos mou.den exw kanena simptoma periodou ektos apo to oti twra teleftea pinaw sxedon sinexeia kai perisotero 8elw na trww sokolates!periodos akoma na mou r8ei,oute to sti8os ponaei oute fouskose mono liga ponakia eixa katw xamila tis proigoumenes meres kai elega twra 8a mou r8ei alla tpt kai edw kai poso kairo exw lefka igra.kai ex8es apo to mesimeri pou efaga mexri arga to vradi revomoun sinexeia.me ton filo mou panta diakekomeni epafi exoume.lete na eimai egkios?

Δημοσίευση

Υπάρχει πιθανότητα να είσαι έγκυος - με τη διακεκομμένη δεν έχεις 100% αντισύλληψη. Αν έχεις τεστ, κάνε! Με μια εβδομάδα καθυστέρηση που έχεις, σίγουρα θα δείξει.

Εύχομαι να δείξει αυτό που θέλεις να δείξει... :)

Δημοσίευση

Αυτό το "φοβάμαι να κάνω τεστ" όταν το λέτε βρε κορίτσια...

Μου ανάβουν τα λαμπάκια!!! Δηλαδή είναι προτιμότερο το να'σαι σ'αναμμένα κάρβουνα;;; Άκου φοβάμαι...

Εγκυμοσύνη δε σημαίνει απαραίτητα ότι θα'χεις συμπτώματα. Η κολλητή μου και στις δυο εγκυμοσύνες της δεν είχε κανένα σύμπτωμα. Κανένα! Ούτε στήθος πρησμένο, ούτε αναγούλες, ούτε μυρωδιές.. τίποτα!

Άντε, τώρα που κατάλαβα ότι το θέλεις, σου εύχομαι ολόψυχα να'σαι εγκυούλα! :)

Δημοσίευση

δυστυχως τα πονακια ειναι συμπτωμα και περιοδου αλλα και εγκυμοσυνης, το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να βρεις ενα εφημερευον φαρμακειο και να κανεις κανα τεστακι γιατι δεν ειναι και λιγες οι μερες πουεχεις καθυστερηση.ααα!!!!!!μην ξεχασεις να μας ενημερωσεις!!!!φιλακια πολλα και ευχομαι να εισαι εγγυουλα. :kiss::kiss::kiss::kiss:

υ.γ.κατι μου λεει πως εισαι απο τα συμπτωματα που περιγραφεις

Δημοσίευση

Βρέ ακόμα σπίτι είσαι?

Γρήγορα σε ένα φαρμακείο. Με το να περιμένεις το μόνο που καταφέρνεις

είναι να αυξάνονται οι ελπίδες σου για θετικό αποτέλεσμα και σε περίπτωση αντίθετου αποτελέσματος να απογοητεύεσαι περισσότερο.

Δημοσίευση

Τι βοήθεια βρε κορίτσι μου? τι να κάνουμε κ εμείς?

με την μέθοδο αντισύλληψης που χρησιμοποιείς φυσικά κ μπορεί να είσαι έγκυος. Κάνε ένα τεστάκι!!!!!

μετά από τόσες μέρες θα δείξει σίγουρα κ πες μας.

Εύχομαι να είσαι εγκυούλα!!!!!!!!!

Δημοσίευση

geia sas koritsa!oxi den ekana testaki akoma.i8ela na perimenw akoma ligo.mexri stigmis tpt.oute ixnos ews simera!!vasika prin liges wres eixa tromera nevra k ligi stenaxwria etsi xwris logo kai eipa oti avrio sigoura 8a adia8etisw.kai twra exei ligi wra pou niw8w ena pono poli elaxisto katw xamila pros t'aristera elaxista ton niw8w kai sinexizw na exw wres wres igra.lete na eimai egkios vre koritsia apo ta simptomata pou sas grafw?avrio se periptwsi pou den mou er8ei periodos 8a paw na agorasw testaki giati de paei allo :huh:

8a perimenw ta fwta sas :)

Δημοσίευση

και βεβαια το πιστευω, γενικα σε θεματα εγκυμοσυνης δεν ειμαι τοσο απολυτη προσεχω τι γραφω αλλα εχεις τοσο καιρο καθυστερηση και πονακια και ΥΓΡΑΑΑΑΑΑΑΑ και 37,1 εισαι εγκυος εκτος αν εχεις ανεμογκαστρι χαχα. τοσο σιγουρη ειμαι!

Δημοσίευση

αφου εμαθα οτι ειμαι εγκυος μετα δεν ξαναμετρηθηκα,αλλα θυμαμαι που μου ελεγαν τα κοριτσια οτι να μετρησω την πρωινη μου θερμοκρασια και ενω ειχα 37,3 το πρωι ειχα 36,2 περιπου και απογοητευτικα οτι δεν ειμαι εγκυος και το βραδυ ειχα φτασει μεχρι 37,5 αφου ελεγα οτι ειμαι αρρωστη και δεν το εχω καταλαβει, μην τα κοιτας πολυ αυτα παιζει ρολο και πως αντιδρα ο οργανισμος, παντως και πονους περιοδου ειχα στην δευτερη εγκυμοσυνη και νομιζα οτι θα αδιαθετησω και υγρα ειχα οπως εσυ, στην πρωτη εγκυμοσυνη δεν ειχα καθολου πονους περιοδου οποτε ολα ειναι σχετικα, λοιπον πηγαινε αυριο και κανε το τεστακι και εδω ειμαστε να σηζυτησουμε οτι θες, καντο ομως ελεος πια ακομα και εγκυος να μην ησουν που πιστευω οτι εισαι, τοτε εχεις καθυστερηση χωρις λογο οποτε παλι θα πρεπει να δεις με το γυναικολογο σου γιατι; αν και εγω στο λεω εισαι εγκυουλα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...