Μετάβαση σε περιεχόμενο

παλινδρομη και...τριχοπτωση??

marinax

Recommended Posts

κοριτσια,

ξερω θα μου πειτε οτι ειδικα τωρα το φθινοπωρο τα μαλλια πεφτουν περισσοτερο κλπ

απο αυριο θα κλεισω ραντεβου με δερματολογο,γιατι ειδικα αυτο τον μηνα τα μαλλια μου εχουν αραιωσει αρκετα σε ογκο..

η διατροφη μου ειναι καλη και γενικα δε θα ελεγα οτι εχω ελειψη βιταμινων,ετσι ωστε να δικαιολογει την τριχοπτωση..

θα ηθελα να ρωτησω τις κοπελες που εχουν υποστει αποξεση επειτα απο παλινδρομη,αν αντιμετωπιζαν μηνες μετα τετοιο θεμα με τα μαλλια τους..

ευχαριστω προκαταβολικα για τυχον απαντησεις σας..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα Marinax23!!!

Απόξεση έκανα κι εγω πριν 7,5 μήνες αλλά δεν έχω κανένα πρόβλημα...

Τα μαλλιά μου κι εμένα πέφτουν με την αλλαγή του καιρού...

Δεν νομίζω να υπάρχει συσχέτιση μεταξύ της παλλίνδρομης και την τριχόπτωσης...

Αλλά, εμείς υποθέσεις κάνουμε...Σιγουρη και εγκυρη απάντηση θα σου δώσει μόνο ειδικός!!!

Εύχομα να μην είναι τίποτα και να οφείλεται στην αλλαγή του καιρού!!!

Φιλια!!! :kiss:

marinax23 έγραψε:

κοριτσια,

ξερω θα μου πειτε οτι ειδικα τωρα το φθινοπωρο τα μαλλια πεφτουν περισσοτερο κλπ

απο αυριο θα κλεισω ραντεβου με δερματολογο,γιατι ειδικα αυτο τον μηνα τα μαλλια μου εχουν αραιωσει αρκετα σε ογκο..

η διατροφη μου ειναι καλη και γενικα δε θα ελεγα οτι εχω ελειψη βιταμινων,ετσι ωστε να δικαιολογει την τριχοπτωση..

θα ηθελα να ρωτησω τις κοπελες που εχουν υποστει αποξεση επειτα απο παλινδρομη,αν αντιμετωπιζαν μηνες μετα τετοιο θεμα με τα μαλλια τους..

ευχαριστω προκαταβολικα για τυχον απαντησεις σας..

Καλησπέρα Marinax23! Έκανα κι εγώ απόξεση απο παλίνδρομη τον ιούλιο(ισως και να με θυμάσαι που έχουμε μιλήσει για στο φόρουμ για τους πόνους που είχα).Έχανα πάρα πολλά μαλλιά και τώρα ακόμη απλά όχι τόσο πολύ όσο πρίν.Άρα ίσως να έχει να κάνει με τις ορμόνες.Ποιός ξέρει,θα σου πει και ο δερματολόγος.Γράψε μας νεότερα σου, αφού σου απαντήσει ο δερματολόγος. Εύχομαι να σου δώσει κάποια αγωγή για την τριχόπτωση και όλα να είναι καλά. Φιλάκια!!! :kiss:

σε ευχαριστω Αννα-Μαρια,θα σε ενημερωσω κι εσενα κι οσα κοριτσια πιθανον αντιμετωπιζουν αναλογο προβλημα...

τελικα ο δερματολογος μου εδωσε καποια αγωγη με βιταμινες,αμπουλες και σαμπουαν,(ΒΙΟCAP),αλλα θεωρησε οτι δεν εχω προβλημα τριχοπτωσης,ετσι κι αλλιως τα μαλλια μου ειναι λεπτα και λιγα..θεωρει οτι οποιαδηποτε ορμονικη διαταραχη επιβαρρυνει και τα μαλλια..παντως τις βιταμινες δε θα τις παρω, γιατι ειμαι σε διαδικασια για μπεμπε..θα χρησιμοποιησω μονο το σαμπουαν και βλεπουμε..φιλια πολλα!!

Marinax23, Καλησπέρα! Πιστεύώ πως θα ηρεμίσουν τα μαλλιά σου και θα επανέλθουν στα φυσιολογικά τους. Γιατί δεν παίρνεις και τις βιταμίνες; δεν είναι φάρμακα για να βλάψουν για τυχόν εγκυμοσύνη.Ρώτα καλύτερα τον γιατρό σου γιατί αν σου δώσει το οκ, γιατι να μην κάνεις ολοκληρωμένη την θεραπεία; φιλάκια και καλη επιτυχία και στα μαλλιά αλλα κυρίως για το μπεμπέ!!! φιλάκιαααααα! :kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...