Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

savropinguinos έγραψε:

den exei augo k giaourti mesa?

Υπαρχει νυστισιμος τραχανας με αλευρι και λαχανικα που ειναι πολυ νοστιμος.

Τον τρωω εγω...

Δεν εχω δωσει ακομη στη μικρη γιατι εχει αλατι και θελω να τον αποφυγω.

  • Απαντήσεις 582
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

lovie έγραψε:

savropinguinos έγραψε:

Υπαρχει νυστισιμος τραχανας με αλευρι και λαχανικα που ειναι πολυ νοστιμος.

Τον τρωω εγω...

Δεν εχω δωσει ακομη στη μικρη γιατι εχει αλατι και θελω να τον αποφυγω.[/quote:41l8tah5]

lovie μου αυτος είναι ο Θρακιωτικος τραχανας καλε! Ο δικος μας!

Φτιαχνει η μαμα μου! (είμαι απο Εβρο)

Δημοσίευση

lovie έγραψε:

Χαχα πατριωτακι και συ!!!

Και η μαμα μου ειναι Θρακιωτισα αλλα φτιαχνει μονο ξυνο!!!

Και ο λαχανικων ξυνος λεγεται. Εχει μεσα πριζυμι.

Τωρα μεσα Νοεμβριου ερχεται η μανουλα μου. Εχει φτιαξει

φρεσκο και θα μου φερει! Μαζι και χυλοπιτες! Παλι σπιτικες!:)

Απο που ειναι η μαμα σου?

Δημοσίευση

ΣΗΜΕΡΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΑΡΑΚΑ ΠΑΤΑΤΟΥΛΑ ΚΑΡΟΤΟ ΑΝΙΘΟ ΛΙΙΙΓΟ ΠΡΑΣΣΟ ΑΝΤΙ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΛΕΜΟΝΙ.

ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΤΕΛΕΙΟ!

ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ ΑΦΟΥ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΛΙΓΟ ΝΑ ΤΟ ΦΑΩ ΕΓΩ! :blush:

ΠΕΙΝΟΥΣΑ ΚΙΟΛΑΣ! ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΔΕΙΓΜΑ!

ΑΥΡΙΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΠΑΜΙΕΣ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙ ΜΑΙΝΤΑΝΟ ΜΙΑ ΠΟΛΥΥΥΥ ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΠΑΤΑΤΑ ΚΑΙ ΝΤΟΜΑΤΑ.

ΚΑΛΟΠΕΡΝΑΝΕ ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ ΜΙΚΡΑ!!!!!!!! ;)

ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΝΑ ΑΧΛΑΔΙ,2 ΜΙΚΡΑ ΜΗΛΑΡΑΚΙΑ ΧΥΜΟ ΑΠΟ 1 ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΑΙ ΚΟΛΟΚΥΘΑ ΒΡΑΣΜΕΝΑ +2ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ....

Δημοσίευση

ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΡΟΥ ΕΜΕΝΑ Η ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΟΤΑΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟΝ 7 ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΗΣ ΜΟΥ ΤΗΣ ΕΔΩΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.

ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΕ ΠΑΤΑΤΟΥΛΑ,ΚΟΛΟΚΙΘΑΚΙ,ΚΑΡΟΤΑΚΙ,ΠΡΑΣΟ,ΑΡΑΚΑ ΚΑΙ ΦΡΕΚΣΙΑ ΝΤΟΜΑΤΑ ΕΓΙΝΕ SUPER

ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΦΑΓΕ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙ ΤΟ ΚΟΠΥΤΑΚΟΥΤΑΛΙ ΜΟΝΗΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΝΕΥΡΙΑΖΕΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΕΓΩ ΝΑ ΤΗΝ ΤΑΙΣΩ.

Δημοσίευση

tzef έγραψε:

ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΦΑΓΕ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙ ΤΟ ΚΟΠΥΤΑΚΟΥΤΑΛΙ ΜΟΝΗΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΝΕΥΡΙΑΖΕΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΕΓΩ ΝΑ ΤΗΝ ΤΑΙΣΩ.

Εμενα απο την αρχη , επειδη δεν ετρωγε αλεσμένα αλλα μικρα κομματακια , ετρωγε μονη της με τα χερια και βοηθούσα και γω απο διπλα . Εδω και 3 μηνες ομως τρωει εντελως μονη της με το πηρουνάκι/κουταλάκι της .

Καλη αρχη και σε σας :) Στην αρχη ειναι δυσκολα αλλα οσο περνάει ο καιρος "κεντράρουν" καλυτερα και δεν μαζευεις το μισο φαγητο απο το πάτωμα :laugh:

Δημοσίευση

Lena_thess έγραψε:

Πορτοκαλι ο προηγουμενος ο παιδιατρος μου ειχε πει να του δωσω απο την αρχη και τον ειχε πειραξει, ειχε γεμισει ο κωλαρακος του σπυρακια... Ειναι αναλογα προφανως

Γενικα τις συνηθεις αλλεργικες τροφες ( πορτοκάλι , ντομάτα , κλπ) καλο ειναι οσο μπορουμε να καθυστερούμε την ενταξη τους γιατι εχει αποδειχτεί οτι οσο αργα μπουν τοσο δεν θα ενοχλήσουν /εμφανίσουν αλλεργια στο μωρο .

Πολλοι παιδίατροι εχουν πιο επιθετική πολιτική και τα βαζουν νωρις για να αποκλειστουν και νωρις .

Αν δεν υπάρχει ιστορικό (αλλεργίες γονέων , δερματιτιδες κλπ) το βαζουμε στον 6-7ο μηνα ΜΟΝΟ του και λιγο λιγο για να δουμε αντιδράσεις .

Δημοσίευση

lovie έγραψε:

Ασχετο αλλα εγω με το να δοκιμαζω τα φαγητα της μπεμπας εχω συνηθισει στα αναλατα!

Μια χαρα ειναι τελικα!

μπεμπα? :dry: μπεμπα? :dry::dry:

δε ξερω καμια μπεμπα αλλα την ειρηνη :P:P

εγω γενικως παντα αναλατα τρωω...

δε μ αρεσει το αλατι.... :pinch:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Καλησπέρα κορίτσια,εγώ προσπαθώ να μαζευτώ αλλά ακόμα δεν έχω μαζέψει τίποτα.  Άσε που έχει.γεμισει όλη η γειτονιά μυρμηγκια και όλη την ώρα κοιτάω και ψεκάζει έξω. Θα πάω διακοπές και θα σκέφτομαι τα μυρμηγκια μην κάνουν κατάληψη στο σπιτι. Πήγα πήρα παγίδες να βάλω μπροστά από κάθε παράθυρο και πριν φύγουμε θα ψεκασω και μέσα στο σπίτι.  Έχουμε πάθει αμοκ όλη η γειτονιά.  Σε άλλα νέα η μικρή σήμερα το μάτι γαρίδα όλη μέρα και αρκετή γκρίνια το απόγευμα, έχουν αρχίσει δοντια πλέον είμαι σίγουρη. Την έκανα μπάνιο και ήπιε για πρώτη φορά 270ml γάλα ή χοντρουλα μου και ήθελε και άλλο αλλά δεν της έδωσα,νόμιζα θα σκάσει.  Την ζυγισα σήμερα και ειναι 6490 και λογικά θα έχει πάρει και ύψος, την προηγούμενη εβδομάδα ήταν 65 εκατοστά.  Εγώ το μεσημέρι πήγα και έκανα νυχια και στα χέρια και είμαι έτοιμη για διακοπές. Είχα ένα χρόνο να κάνω χέρια και μου φαίνεται περίεργο.   @Kn1 στον γιο μου έβαζα κρεμα της helenvita και του καθόταν καλύτερα από της frezyderm ,ωραίο κόλπο είναι να την έχεις και στο ψυγείο ανακουφίζει καλύτερα. 
    • @Rena92 και η καισαρικη μ δ ειχε καμια σχέση με τις προηγουμενες. Κατ αρχας ήταν ο άντρας μου μέσα, του εδωσαν τη μπεμπα αγκαλια απ ευθείας, εχω βίντεο απο τον τοκετο π τραβηξε η Δήμητρα, αφησαμε τ μωρο με τ μυκωνειο για ενα 24ωρο μετα τ τοκετο, σηκωθηκα αμεσα, ειχα πολυ καλύτερη αναρρωση. Αλλα εχουν πολλες πολλες επιτυχίες στο φυσικο τοκετο. Το πανε μέχρι οσο παει.
    • Πολύ χαίρομαι! Δεν με πειράζει, αν χρειαστεί, να καταλήξει σε καισαρική. Αλλά θέλω πολύ να ζήσω όλη την αγωνία και φυσικότητα του τοκετού και όχι να πάω με ραντεβού πριν την ώρα μου. Ελπίζω και στο οικονομικό να είναι οκ! 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...