Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΤΙΜΕΣ ΤΟΚΕΤΟΥ ΙΑΣΩ???


RUBELA

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΚΙΑ ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΙΜΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟ ΙΑΣΩ???

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΤΑ ΝΙΝΑΚΙΑ ΜΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ??

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΕΤΡΑΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ... ;););)

ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ... :cheer::cheer::cheer: :silly: :silly: :lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!! Η ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΙΣ 5000 ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ. ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΠΑΙΖΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ. ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟΣ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΔΥΜΑΚΙΑ, ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟΣ... ΠΕΡΙΠΟΥ ΟΜΩΣ ΤΟΣΑ ΕΙΝΑΙ. ΕΓΩ ΤΟΣΑ ΕΔΩΣΑ ΓΙΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟΚΕΤΟ ΜΕ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ Η ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΤΑ ΝΙΝΑΚΙΑ ΣΟΥ... :kiss::kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΙΝΙ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΣΕ 6ΚΛΙΝΟ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΠΗΓΑ ΣΕ ΤΡΙΚΛΙΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΑ ΔΙΑΦΟΡΑ 30 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ. ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ 6ΚΛΙΝΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΟΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΒΑΛΟΥΝ ΣΕ ΤΡΙΚΛΙΝΟ. ΣΟΥ ΕΡΧΕΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΤΕΡΑ! ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ 6ΚΛΙΝΟ ΝΑ ΠΑΣ ΩΡΑΙΑ ΕΙΝΑΙ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

συμφωνώ με την rubela, κι εγώ τετράκλινο θέλω, γιατί έχει 2 τουαλέτες ενώ στο τρίκλινο μία, πόσα χρήματα είναι το τετράκλινο ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα κοριτσακια .Αν παρετε ενα τηλεφωνακι κοντα στη περιοδο που γεννατε γιατι καθε 6μηνο περιπου παιζουν καποιες διαφορες θα σας πουν αναλυτικα .Παντως εγω που γεννησα στο Ιασω πριν απο 5χρονια ειχα δηλωσει 6κλινο αλλ πηγα σε τρικλινο ηταν μια χαρα το δματιο ηταν γωνιακο ενα κρεβατι απο τη μερια το παραθυρου φατσα με την πορτα αυτο ηταν το δικο μου και ειχα και την μια τηλεοραση εγω και αλλα δυο κρεβατια στην αλλη μερια με μια κοιν τηλεοραση .Ναι ειχε μια τουαλετα αλλα δνε ειχαμε προβλημα μια και την μοιραζομασταν οι δυο!(Η ΤΡΙΤΗ ΗΤΑΝ ΒΡΟΜΕΡΗ ΤΟΣΕς ΜΕΡΕς ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΙΤΖΑΜΑ )το δωματιο μου ηταν το 419 μιαχαρα ηταν .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

bobiraki έγραψε:

συμφωνώ με την rubela, κι εγώ τετράκλινο θέλω, γιατί έχει 2 τουαλέτες ενώ στο τρίκλινο μία, πόσα χρήματα είναι το τετράκλινο ?

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΜΙΑ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΕΤΡΑΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΑΚΙ....

ΒΑΝΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΗΛ ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ.... :):):kiss::kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συγνωμη που πεταγομαι καθοτι ασχετη! :P

Το ιασω ειναι ιδιοτικο?

Πολλα λεφτα ρε κοριτσια!

Μετανιωσα που στην πρωτη μου κορη πηγα σε ιδιωτικη κλινικη!

Στην δευτερη πηγα νοσοκομειο και ηταν καλυτερες οι συνθηκες!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια εγω θα εμπιστευομουν για γεννα μονο το νοσοκομειο.ασχετα με τα λεφτα.στο χειροτερο νοσοκομειο να εισαι ειναι αλλιως τα πραγματα αν παει κατι στραβα.και αν συνεννοηθειτε με το γιατρο και δωσετε και ενα φακελακι καλο σας βαζει σε καλυτερο δωματιο.θα μου πειτε γιατι να χρειαζεται.ε.στην ελλαδα ζουμε.κολλητη μου που γεννησε στο πανεπιστημιακο στα γιαννενα πριν 3 βδομαδες εδωσε 300 στον αναισθησιολογο,200 στη μαια και 500 στο γιατρο και καθαρισε με 2κλινο δωματιο.α!και εκανε και επισκληρηδιο.και ο γιατρος της να σημειωσω ονομα στην ελλαδα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

evhdal έγραψε:

καλα ρουμπη τσαμπα συναγερμο χτυπησε η κορη μου :P

μονο ιασω ειναι ο γιατρος μητερα δεν παιζει;;;

ΡΕ ΤΗΝ ΑΤΙΜΗΗΗ... :P:P:P

ΝΑΙ ΜΟΝΟ ΙΑΣΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΛΛΑΖΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗΗΗΗΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΑΑΑ!!!!!!!! :cheer::cheer::cheer::cheer:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλα εννοειται οτι δεν θα τον αλλαξεις

ελεγα μηπως ηταν και στ μητερα γιατι τησ νυφησ μου ειναι και στα δυο..

κοιτα απο ιασω ηξερα για πριν 2 χρονια περιπου αλλα εχουν αλλαξει τισ τιμεσ ρωτα τηλεφωνικα και πεσ και στον γιατρο σου αν υπαρχει καμια ακρη να πληρωσεισ λιγοτερα για καλυτερο δωματιο τοσο λεφτα πηρε μηπωσ μπορει να κανει κατι..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ρουμπελάκι εγώ που είμαι και πρόσφατη μανούλα είχα πάρει τετράκλινο στο Ιασώ και πλήρωσα μόνο για το νοσοκομείο 3380 ευρώ! Το συνιστώ ανεπιφύλακτα το τετράκλινο! Δεν είναι μεγάλη η διαφορά! Και στο 2ο μωράκι μου με το καλό τετράκλινο θα πάρω! Ο γιατρός μου πήγε 1700 ευρώ και η μαία του 300 ευρώ! Αν είναι για φυσιολογικό τοκετό αξίζει η μαία γιατί είναι όλη την ώρα δίπλα σου! Εννοείτε πως και αυτήν θα ξαναπάρω! Τον γιατρό μου επίσης δεν τον αλλάζω με τίποτα και σε καλύβα να ξγεννούσε εκεί θα πήγαινα και πάλι! Και το αναφέρω γιατί είναι μια πονεμένη ιστορία! Όταν ήμουνα ακόμα έγκυος έγινε νύξη από το σόι του άντρα μου, ο άντρας της ξαδέρφης του μου έλεγε να πάω στο Αλεξάνδρας στον εφημερεύοντα γιατρό κι ότι είναι το ίδιο πράγμα! Γιατρός ο ένας γιατρός κι ο άλλος! :angry: Μα είναι δυνατόν; Άλλος γιατρός παρακολουθεί τα στάδια ανάπτυξης του μωρού μου, εμένα και τελικά άλλος θα κάνει το πιο σοβαρό στάδιο; Κι αν συμβεί ω μη γέννετω κάτι; Και καλύτερος να είναι ο άλλος ο γιατρός, αυτόν που εμπιστεύεσαι πρέπει να έχεις εκείνη την ώρα δίπλα σου! Αυτός ο γιατρός είναι για την κάθε κοπέλα ο σημαντικότερος! Μου έδωσε με τον καλύτερο τρόπο το μωρό μου, ότι πολυτιμότερο έχω στην ζωή μου!

Αν θες θα δω αναλυτικά και τα χαρτιά και θα σου γράψω τι μου χρεώσαν! ;) Τώρα για το αν είναι 2 τα μωράκια αυτό δεν το ξέρω αν είναι παραπάνω και πόσο! Λογικά ίσως χρεώσουν τις ανάγκες του μωρού! Δηλαδή τα γαλατάκια που θα δώσουν, τις πάνες κ.ο.κ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λοιπόν... βρήκα την απόδειξη! Έχουμε και λέμε:

Νοσηλεία: 78 ευρώ

Χολελυθρίνη νεογνική: 20 ευρώ ( ίκτερος )

Χολελυθρίνη νεογνική: 20 ευρώ (ξανά μάλλον επειδή μείναμε και 1 μέρα παραπάνω)

ΣΥΝΟΛΟ: 118 ευρώ

Γενική αίματος: 23 ευρώ

Διασταύρωση αίματος: ( 2 φιάλες ) 40 ευρώ

Αιμοραγικός έλεγχος: 60 ευρώ

Ομάδα Rhesus: 34 ευρώ

Προληπτικός έλεγχος μεταβολικών νοσ: 85 ευρώ

G-6-PD(Γλυκοζοφωσφορική αφυδρογωνάση): 9 ευρώ

COOMBS Άμεση νεογνού: 9 ευρώ

Rhesus νεογνού: 9 ευρώ

Ομάδα αίματος νεογνού: 8 ευρώ

Αυστραλιανό αντιγόνο ( HBsAg) : 18 ευρώ

Anti-HCV/ Ολικό: 18 ευρώ

Η.Κ.Γ.&Καρδιολ.Εξετ.(ΑΤ-ΦΤ): 72 ευρώ

Νάρκωση επισκληρίδιος: 195 ευρώ

Φυσιολογικός τοκετός: 1990 ευρώ

4 φορές χολελυθρίνη του μωρού για ίκτερο: 4 επί 20 ευρώ

Φωτογραφίες μωρού ( προαιρετικές ) : 5 επί 4,40 = 22 ευρώ

Μια εξέταση για τ'αυτάκια του μωρού( κερατιάτικη και προαιρετική αλλά πρέπει να πάρεις τηλέφωνο να τους πεις ότι δεν θες να στην κάνουν, εμάς την κάνανε αλλά δεν θα την κάναμε αν ξέραμε ότι έπρεπε να πάρουμε να πούμε όχι) : 35 ευρώ

Υγειονομικό υλικό: 390,26 ευρώ

Φάρμακα: 159,26 ευρώ

ΣΥΝΟΛΟ: 3.256,52 ευρώ

Και τελικό σύνολο: 3.378,70

Είναι κερατιάτικα λεφτά αλλά αφού είναι ο γιατρός εκεί, η γνώμη μου είναι να πας εκεί! Να σου πω, μπορώ να πω από καθαριότητα ήταν σούπερ, τα μπάνια μια χαρά, γενικά ήταν όλα πολύ καλά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αν και η Dallia ηταν κατατοπιστικοτατη..εγω γεννησα πριν δυο εβομαδες Ιασω.ο γιατρος μου ειναι μονο εκει..

σε δικλινο δωματιο, αν και εκανα καισαρικη, καθισα μεσα τις μερες του φυσιολογικου--χωρις επισκληριδιο--πληρωσαμε 3600 χωρις την αμοιβη του γιατρου!!!

Ειναι πολλά τα χρηματα αλλά όταν φευγεις απο εκει με πιο πολλά μελη στην οικογενεια σου, δεν τα σκεφτεσαι καθολου!!!

Ρουμπελιτσα με το καλο σου ευχομαι!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΙΚΛΥΝΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΡΙΚΛΗΝΟ , ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΕΙΜΟΤΕΡΟ ΤΟ ΤΡΙΚΛΗΝΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΙΤΕΡΟΣ Ο ΧΩΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΣΦΗΚΤΙΚΑ. ΕΤΣΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ 2 Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΣΟΥ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ!!!!!

ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΟ "ΛΗΤΩ"...ΑΝ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΑΣΩ....ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ...ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΟΟΟΛΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΦΟΒΕΡΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ!!!!

ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΝΙΑΖΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΑΡΚΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ.....ΤΩΡΑ ΣΤΟ

'ΛΗΤΩ" ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΟΧΑ...ΗΜΟΥΝ ΚΑΤΑΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΕΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΕΡΑΙΧΑΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ....ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΟΥ ΗΤΑΝ 3ΚΛΙΝΟ....ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΕ ΒΑΛΕΙ ΣΕ 2ΚΛΙΝΟ....ΓΕΝΝΗΣΕ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΝΟΤΑΝ Ο ΧΑΜΟΣ!!!!! :blink:

ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ....ΤΗΝ ΑΛΛΗΜ ΜΕΡΑ ΕΦΥΓΕ Η ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΗΤΑΝ ΦΟΒΕΡΗ ΚΟΠΕΛΑ....ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΙΛΕΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.... :woohoo: :woohoo: ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ...ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΚΕΙ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΠΑΛΙ... ;);) .

ΠΑΝΤΩΣ ΡΟΥΜΠΕΛΑ ΜΟΥ ΜΗΝ ΑΝΥΣΥΧΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ....ΕΣΥ ΚΑΝΕ ΩΡΑΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ...ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ..... :laugh: :laugh:

' :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Προσθήκη...