Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΒΑΦΕΣ ΝΥΧΙΩΝ,ΜΑΛΛΙΩΝ ΚΑΙ ΚΥΗΣΗ???????????

RUBELA

Recommended Posts

Καλημέρα rubelaaaaaa!νομίζω (μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια)ότι το πρώτο τρίμηνο δεν κάνειγια τα μαλλιά και από όσο ξέρω ούτε για νύχια!μια φίλη μου που είναι τώρα στον 7ο δεν κάνει τπτ,αλλά μια στο τόσο πηγαίνει για νύχια απλά για της φτιάχνει το σχήμα και πιο πολύ για να νοιώθει ότι κάνει κάτι για τον εαυτό της.Μπορεί και να μν είναι έτσι όμως...φιλιά ΕΓΚΥΟΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kalimera roumpi mu!!!

loipon,ego ta nuxia mu ta evafa kanonika.apo tin arxi mexri kai simera..eimai 23 evdomadon.o giaros mu,mu leei kanena provlima..oson afora ta malia ego ekana panta antaugies.alla den ta exo vapsei akoma.pali o giatros mu eipe ok...kai o logos pu den ta exo vapsei einai oti 27 dekemvri pantreuetai o adelfos mu kai thelo na ta kano tote...alloi lene oi futikes faves einai kaluteres..xereis tipou korre..alla rotisame ton dermatologo kai mas eipe..tipota den einai futiko..

tora ti na sou po..kalutera na miliseis me ton giatro su..alla genika den einai epikinduno...kai opos leei kai o dikos mu o giatros...pio polu fovamai auta pou trome!!!

se filo!!!

Ο κάθε γιατρός έχει την απόψή του για αυτά τα θέματα. Να σου πω για τον δικό μου.

Είναι ιδιαίτερα αυστηρός! Μου είπε να αποφεύγω όλα τα χημικά προϊόντα. Ακόμη και το αντηλιακό μου είχε απαγορέψει στο 1ο τρίμηνο.

Τα νύχια μου είπε ότι αν έχω να πάω π.χ. σε κάποιο γάμο μπορώ να τα βάψω αλλά το βράδυ να τα ξεβάψω. Να μη μένω όλη την ώρα με βαμμένα νύχια. Όσο για τις βαφές των μαλλιών πολλά ακούγονται.

Εγώ ακολουθώντας την συμβουλή του να αποφεύγω χημικά προϊόντα και έτσι θα περιμένω να μεγαλώσει ακόμη λίγο η ρίζα μου και θα βάψω από κει και κάτω στο φυσικό μου. Δεν θα βάψω πάνω στο φυσικό μου δηλ. για να μην ακουμπήσει και στο κεφάλι. Και θα κάνω χρωμοσαμπουάν. Να φανταστείς ότι είμαι ξανθιά με ανταύγες και το φυσικό μου είναι καστανό σκούρο. Ε, και τι έγινε να γίνω πάλι καστανή; Για το καλό του παιδιού μου δεν υπολογίζω βαφές και ομορφιά...

Ας αποφύγουμε κάθε τι χημικό. Ούτε να το χρησιμοποιούμε όσο μπορούμε αλλά ούτε και να το εισπνέουμε. Όλα περνάνε στα μωράκια μας...

Έτσι πιστεύω εγώ πάντως...

οσον αφορα τις βαφες μαλλιων καταρχην θα ακουσεις ολων των ειδων αποψεις! σιγουρα να ρωτησεις τον γιατρο σου...

εμενα μεχρι 2.5 μηνων δεν με αφησε ουτε καν οικολογικη βαφη να κανω, και δεν εκανα! αλλοι λενε για να μην εισπνεεις, και αλλοι γιατι θα το απορροφησει ο οργανισμος...

οποτε στους 2.5 μηνες μ'αφησε ο γιατρος και εκανα οικολογικη βαφη (δεν μ'αφησε κανονικη βαφη λογω της αμμωνιας)

μου ειπε ο γιατρος 3 μηνες και πανω μπορω να τα κανω κανονικη βαφη.

μετεπειτα χειροτερεψα, ζαλαδες, εμετοι, εμεινα προσφατα και λιγες μερες κλινικη....τωρα ειμαι 4ων μηνων και ειναι αβαφτα απο τοτε που ημουν 2.5..... γιατι δεν μπορω...

αλλες τα βαφουν, αλλες καθολου, αλλες σπανια, αλλες βαφη κανονικη, αλλες οικολογικη, αλλες ανταυγειες,.... η καθεμια κανει αυτο που πιστευει...σιγουρα δεν σημαινει πως αν τα βαφεις σημαινει θα παθει κατι το μωρακι,....αλλα ....κανεις αυτο που πιστευεις.

εχω δικο μου, στενοτατο συγγενη κομμωτη, και ουτε αυτος με αφησε να τα βαψω παρα μονο με οικολογικη...τουλαχιστον στην αρχη.... οταν γινω καλυτερα θα τα βαψω κανονικα, αφου το εγκρινε ηδη ο γιατρος μου απο πριν αλλα και ο κομμωτης μου...

τωρα οσο για τα νυχια, αυτο ειναι το λιγοτερο...σιγουρα υπαρχουν χημικα, αλλα να μην φτασουμε και στο αλλο ακρο.... καλυτερα αποφυγε το τους πρωτους 3 μηνες...

η αποφαση ειναι στην κριση της καθεμιας!!!

ΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΘΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΩ.....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΤΙΣ ΓΝΩΜΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ ΑΡΚΕΤΑ.... :huh::huh:

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΝΙΝΑΚΙΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Καλημέρα Rubela,

από όσο ξέρω οι βαφές νυχιών δεν πειράζουν, αντίθετα αυτές των μαλλιών πρέπει να αποφεύγονται το πρώτο τρίμηνο δηλαδή τουλάχιστον μέχρι την 14η εβδομάδα.

Κάνε λίγο υπόμονή, αν μπορείς κ παραπάνω ακόμα καλυτερα.

Σε κάθε περίπτωση μίλησε με το γιατρό σου.

Καλή εγκυμοσύνη!!!!

Haroullini έγραψε:

εμαθες ποσα θα κανεις? αυριο θα μαθεις?

ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ....ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΣΕ 3-4 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ!!! ΑΚΟΜΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΥΗΣΗΣ :):):)

RUBELA έγραψε:

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΓΝΩΜΕΣ ΣΑΣ???

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ???

:huh::huh:

Εγω στην εγκυμοσυνη μου εκανα απ΄ολα!! Και βαφη μαλλιων σχεδον καθε μηνα και νυχια εφτιαχνα και εβαφα καθε δυο βδομαδες!! Πριν ενα μηνα γεννησα ενα υγιεστατο αγορακι :) .

Η γιατρος μου ηταν ΟΚ με το θεματα καλοπισμου! :cheer:

καλημερα κι απο μενα! ο γιατρος μου ειχε πει για το πρωτο τριμηνο απαγορευονται οι βαφες μαλλιων-καθε ειδους-το βαψιμο νυχιων,η χρηση λακ...

μετα το πρωτο τριμηνο θα μπορουσα αν ηθελα να κανω μονο ανταυγειες και για τα νυχια να τα βαφω χωρις να ακουμπαει το δερμα..

επισης για τις κρεμες προσωπου να απεφευγα οσες εχουν κολαγονο..

αλλα στην τελικη εμπιστευσου τον γιατρο σου και μονο!!

όπως μου είπε κι εμένα ο γιατρός μου,

η περιποιήση επιτρέπεται ΚΑΝΟΝΙΚΑ

αλλο αν εγώ νυχάκια τώρα ξεκίνησα να βάφω

που μπήκα στον 8ο μήνα.

όσο για το μαλλί μου

το άφησα στο φυσικό μου.

rubela mou egw stin 1 egkimosini den ebapsa ta mallia mou 9 mines!!!mono auto ola ta alla oute kan rwtisa kai nixia ebafa kai to prwsopo pou efaba kai kolonies ebaza kai lak ebaza kai ena ygiestato kwnstantino gennisa

o monos logos pou den ebapsa ta mallia mou itan gia na ta afisw na iremisoun ligo kai na ksekourastoun!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλησπέρα Ρουμπη! :laugh:

Εμένα μου απαγορευει την βαφή μαλλιών(και κανονική και φυτική).Μόνο ανταυγειες μου επιτρέπει,που δεν έρχονται σε επαφή με το δέρμα. ;)

Όσο για τα νύχια...Τα φτιάχνω σχεδόν κάθε εβδομάδα.Μου είπε πως δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα.

Στην πρώτη εγκυμοσύνη έκανα ακριβώς τα ίδια,απλά όταν γέννησα ξέβαψα τα νύχια μου. ;)

:kiss:

:):):)

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΟΥΜΠΕΛΙΤΣΑ-ΜΑΝΟΥΛΙΤΣΑ!!!!!!!!! :kiss::kiss:

ΛΟΙΠΟΝ...ΕΜΕΝΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ COOL,ΑΛΛΑ

ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΤΑ ΒΑΨΩ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ 3,5ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝΤΑΥΓΕΙΕΣ.ΤΑ ΕΧΩ ΒΑΨΕΙ 2 ΦΟΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΑ

ΘΑ ΑΡΓΗΣΩ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑ ΒΑΨΩ ΓΙΑΤΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ

ΚΑΙ ΝΑ ΘΗΛΑΣΩ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΝΥΧΑΚΙΑ ΤΑ ΒΑΦΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ 2ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ

ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΕΜΕΝΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!

Ρούμπη μου, να σου πω ιστορία από το δικό μου γιατρό:

Όταν είχα μείνει την πρώτη φορά έγκυος και πριν καταλάβω ότι είμαι έγκυος, είχα πιει αρκετό κρασί στις διακοπές και είχα βάψει και τα μαλλιά μου. Του τα είπα όλα αυτά όταν πήγα να με δει και μου απάντησε:

"Για το κρασί δεν πειράζει, για τη βαφή κάνω πως δεν άκουσα!!" !!

Όπως λένε και τα κορίτσια, οι απόψεις διίστανται.

Πάντως εγώ, αν μείνω έγκυος ξανά, ακόμα και θετικός να ήταν ο γιατρός μου για τις βαφές, δεν έχω σκοπό να τα βάφω. θεωρώ πως όσο λιγότερα χημικά, τόσο το καλύτερο... Και για μας και για τα νινάκια μας.. ;)

Γι'αυτό και δεν κάνω πολλές αλλαγές στο χρώμα των μαλλιών μου.. αν μείνω έγκυος να'μαι προς το φυσικό μου για να μην προβληματίζομαι! :P :laugh:

Λοιπον κοριτσια ρωτησα τον γιατρο μου και μου ειπε βαφεσ μαλλιων οχι μεχρι τουλαχιστον την 19η εβδομαδα και νυχια οχι και πολυ!!!

οποτε ουτε νυχια ουτε μαλλια :):)

• 2 months later...

Και ο δικός μου γιατρός μέχρι να φύγει και το 1ο τρίμηνο μου είπε σίγουρα όχι.Για νύχια δεν μου πήγε το μυαλό και δεν ρώτησα...φαντάζομαι θα μου είχε πεί.

Εμένα ο γιατρός μου μου είπε νύχια δεν θα βάφεις (και όταν είχα πάει θυμάμαι και μου είπε οτι είμαι έγκυος τα είχα βαμμένα με ενα τέλειο φούξια χι χι)και μαλλιά καθόλου κατα την διάρκεια της εγκυμοσύνης. Αν θες κανε μια φυτική βαφή μου είπε στον 8ο και αυτό χαριστικώς. Τι καλός γιατρός εεεεεεεεεεεε?

Ο καθένας λέει τα δικά του έχω φίλες που έβαφαν και μαλλιά και νύχια κάθε μήνα και ο γιατρός τους δεν τους έλεγε τίποτα αντιθέτως. Απο κει και πέρα κάνεις οτι θεωρείς εσύ σωστό για το μωράκι και την ψυχολογία σου.

• Απαντήσεις

• Και εμείς με την αλλαγή της ώρας δυσκολευτήκαμε και έκανα μετά αυτό με τα φώτα που είπες…και έπιασε αλλά τώρα το ξανά βρήκαμε να σας πω την αλήθεια… πιπίλα παίρνει το μωράκι σου; Σορρυ αν το έχεις ξανά πει αλλά δεν θυμάμαι…μήπως έχει το στήθος για πιπίλα γι αυτό το λέω 
    • Νομίζω ότι όντως είναι και στο παιδί!  Και είναι ακόμα και μικρά για να μπουν σε πρόγραμμα  Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ έχω ακούσει ότι ο ύπνος είναι αναπτυξιακό στάδιο και κατακτιεται. Όποτε παίρνω κουράγιο ότι δεν είναι ότι κάνω λάθος ή έχω δύσκολο παιδί αλλά ότι είναι ανώριμο ακόμα σε αυτό τον τομέα 
    • Ψηφίζω ξεκάθαρα μουντό καιρό και ορμόνες!!! Καλέ όλα τέλεια είναι!!! Κάτι πρεπει να πουν και αυτοί οι έρμοι... Εγώ τι να πω που η αντίσταση της αριστερής ε΄ιναι στο 2,590;; Να τα βάψω μαύρα; Και δεν μου δίνουν καν κάποια αγωγ΄η... Μάλλον δεν τους προβληματίζει καν! Ισα ίσα που από όσα μας έγραψες έχεις μια υγιέσταση ψηλή μπουμπού!!! Σε ποια εβδομάδα είσαι τώρα;; Αν θυμάμαι καλά μέχρι και την 35η γυρνάνε... Βγες μια βολτίτσα, δες μια ωραία ταινιούλα να ανέβει η διάθεση! Κι η στενότερη παρακολούθηση μόνο θετικ΄η είναι!!! 😍
    • Ααα οκ δεν ήξερα πως το λένε ετσι ευχαριστώ ☺️
    • Καλημέρα κορίτσια ! Τι κάνετε ; Εμένα ξύπνια μένει πιο πολύ φτάνει και τις 4 ώρες λόγο της κατάστασης στο σπίτι αλλά εμένα κοιμάται 11 την νύχτα περίπου  Είναι πολύ ζόρικο να σου κοιμάται 2 η ώρα δηλαδή μέσα στο δωμάτιο τον πας πχ 10-11 με σβηστά φώτα ησηχια και κοιμάται 2 ; Ή κοιμάται πιο μπροστά αλλά αν το αφήνεις ξυπνάει θέλει πάνω σου ; 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...