Μετάβαση σε περιεχόμενο

να τον παω ταξιδακι????


ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια!!!!! εχω ενα μεγαλο νεο και πολλεςςςςς αποριες και σιγουρα θα χρειαστω τις γνωμες σας αλλα και τις συμβουλες σας

να σας πω πρωτα το νεο??? ο σπυρακος μου ΠΕΡΠΑΤΗΣΕ!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

εκανε δειλα δειλα τα πρωτα του βηματακια και χθες εκει που καθομασταν με αφησε και εφυγε μονος του :laugh: και ηταν μες στην τρελη χαρα το μαναρακι μου!!!

εγω εχω ταξει μολις περπατησει να παω τα παπουτσακια του στον αγιο σπυριδωνα στην κερκυρα.Χθες που το συζητουσαμε μου λεει ο μπαμπας μου οτι θα ηταν καλο μιας και ειναι και ο μικρος ταμενος εκει να τον παρω μαζι μου να τον παω περπατωντας στην εκκλησια.Μου αρεσε πολυ ετσι οπως μου το ειπε αλλα σκευτομαι τις ωρες που ειναι το ταξιδι(ειναι αρκετες)

κανει να ειναι στο καθισματακι του τοσες ωρες??

αν παω σε ξενοδοχειο επιτρεπεται να παρω μαζι μου το παρκοκρεβατο??

και αν ειμαι σε ξενοδοχειο το φαγητο του που θα το φτιαχνω?

εχουμε σπιτι στην κερκυρα αλλα για να μεινουμε εκει πρεπει πρωτα να το καθαρισω γιατι ειναι πολυ καιρο κλειστο και δεν κανει για τον μικρο

(εκει φυσικα δεν εχω προβλημα για το φαγητο η τον υπνο)

πιο πολυ να σας πω την αληθεια με προβληματιζει το ταξιδι

επεισης θα ηθελα αν ξερει καμια σας σε ποια ιστοσελιδα μπορω να δω τα δρομολογια του φερυ απο πατρα???

ευχαριστω!! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

τσα ακομα εδω ειμαι θα αργησει η γυναικα

λοιπον κοπελια 2 ωριτσεσ μεχρι πατρα ειναι οποτε μην σε αγχωνουν

απο εκει ,αν πατησει στην μηχανη αναζητησης ολο και κατι θα βρεισ για τα πλοια

μια χαρουλα ταξιδακι ειναι και πρεπει να το κανεις και θα αρεσει και στους δυο σασ...

οσο για το φαγητο μπορεισ να βρεισ ενοικιαζομενο δωματιο με κουζινακι και να μαγειρευεισ εσυ...

φιλακιαααααααααα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μπράβο στο Σπυράκο ! Καλους δρομους τωρα :)

Με τι σκεφτεσαι να πας ? Με καράβι απο Πάτρα ? Ε τοτε δεν ειναι πολλες ωρες στο καθισματακι , θα τον κατεβάσεις στο καράβι και θα αλωνίζει :laugh: Ειχα ενδιαφερθει και γω το καλοκαιρι για τα δρομολόγια , βρηκα μια σελίδα αλλα δεν εβαζα ακρη και πηρα τηλ σε τουριστικό γραφείο . Για ρωτα καλύτερα ετσι ..

Στα ξενοδοχεια συνήθως εχουν και παρκοκρέβατα . Μπορεις να ζητήσεις να σου δώσουν . Επισης τετοια εποχη μπορει να σε εξυπηρετήσουν καλύτερα με το φαγητό . Ποσο καιρο σκεφτεσαι να μεινεις ?

Θα μπορουσες να καταψύξεις φαγητό (σε μεριδουλες) και οταν φτασετε αν δεν εχει ψυγειο το δωμάτιο να το δωσεις στην κουζίνα .

Παιρνεις και το μουλτι μαζι και αγοραζεις φρουτα απο εκει !

Βοηθεια σας ο Αγιος ! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

λεμε για 3-4 μερες το πολυ να μεινουμε απλα η απο πατρα παω η απο ηγουμενιτσα σκευτομαι μην μου κανει νουμερα ο μικρος στο καραβι και θελει να το αλωνισει μπουσουλωντας χιχιχι

σκευτομαι επεισης να φυγουμε νυχτα που κοιμαται

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αν καταψυξω φαγητο ποσο κραταει? θα βγαζω καθε μερα απο μια μεριδα θα την ξεπαγωνω κοκ???? κουλο ρωτησα τωρα ε???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μεχρι Ηγουμενιτσα με τι θα πάτε ? Εκει ναι θα ναι αρκετες ωρες στο καθισματάκι αλλα αν κανετε στασεις δεν θα χει προβλημα ειδικα αν ειναι νυχτα και κοιμαται .

Απο Πάτρα εχει δρομολόγια νύχτα και φτανεις πρωι στην Κερκυρα .

Μαθε τα δρομολογια και επιλέγεις .

Το καταψυγμένο φαγητό στη συντήρηση (γιατι δεν μπορεις να το καταψύξεις ξανα) κραταει 1 βαριά 2 μέρες . Εγω ειπα για κατάψυξη για να μην χαλάσει στο δρομο .

Αν ο καιρος δεν ειναι πολυ ζεστός (μιας και θα ταξιδεψετε βραδυ) μπορεις να μαγειρεψεις το μεσημερι να το παρεις σε μεριδουλες και μολις φτασετε να το βαλες κατάψυξη . Μετα βγαζεις καθε μερα οσο χρειαζεσαι .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλα ε τωρα θα σας ζαλισω με τις ερωτησεις μου μιας και πολλες απο εσας εχετε παει ταξιδακια!!

θα παμε με το αυτοκινητο μας

α)αν παμε απο ηγουμενιτσα θα κανουμε στασεις(σιγουρα)για να ξεπιανεται ο μικρος ανα 2ωρο αν κοιμαται ομως? να τον σηκωνω?

β)και απο την πατρα να παμε παλι ιδιες ωρες ειναι και εκει εχω και το διλυμα μην τυχον δεν μου καθεται στο καροτσι κτλ

λεω να καταψυξω φαγητο να το εχω σε ψυγειακι(αυτοκινητου)και να ξεπαγωνω μεριδα και να του δινω εκει που θα μεινουμε ετσι δεν ειναι καλα???

μπορουμε να παμε και στην θεια του αντρα μου που ειναι απεναντι απο το σπιτι μας να κρατησει εκεινος το μωρο και εγω να ανοιξω το σπιτι

και αυτο γινεται ε????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αν ειναι νυχτα και κοιμάται δεν κανεις στασεις ! Σιγα μην τον ξυπνησεις !!! Δεν παθαινει τιποτα μολις φτασετε (το πολυ 5 ωρες ειναι ) Ηγουμενιτσα θα ξυπνήσει φρεσκος φρεσκος . Αν ειναι ξυπνιος και αν φυγετε απογευμα ελεγα να κανετε στασεις γιατι σιγουρα θα βαριεται και θα γκρινιάζει .

Στη δική μου το καράβι αρεσε πολυ γιατι δεν την περιοριζαμε πουθενα . Κοιτα τωρα που περπατάει το παιδι θα αλλάξεις λιγο το σκεπτικό σου και θα ξεχάσεις πως ειναι να καθεσαι ! :woohoo:

Ξεχνα το να ειναι ξυπνιος και να καθεται με τις ωρες στο καροτσι ....

Δες τι σας βολευει και καντε το ανάλογο .

Αφου εχετε και συγγενεις θα βρεις την λυση μην σκας με τετοια !!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συγχαρητηρια για τον Σπυρακο σας!!!

καταρχην θα σου ελεγα απλα να ενημερωσεις τον παιδιατρο σου, ...στο κατω-κατω δεν χανεις και τιποτα!

οσο για το ξενοδοχειο αυτο δεν ειναι καθολου προβλημα. οταν τους ειδοποιησεις θα σου εχουν και παιδικο κρεβατακι και μαλλον και παρκο...

οσο για το φαγητο ο,τι μα ο,τι τους ζητησεις και οποιαδηποτε ωρα θα σε βοηθησουν και θα ειναι και για σενα πιο ευκολο παρα να πας σε διαμερισματακι ωστε να εχει κουζινακι...

οσον αφορα το φαγητο στην καταψυξη, δεν θα το προτιμουσα... μιας και χανονται τα θρεπτικα συστατικα (οταν ειναι ψημενο το φαγητο και το καταψυξεις χανονται ΟΛΑ)τωρα αν το φτιαξεις το φαγητο και το βαλεις στο ψυγειο και το καταναλωσεις την ιδια μερα...τοτε οκ

τα ξενοδοχεια παντα βοηθουν τις μανουλες, μην ανησυχεις, ολα θα πανε καλα και ενθουσιαστηκα με την ιδεα του μπαμπα σου!!!

μαθε τα δρομολογια, δεν γνωριζω, ειμαι απο κυπρο,...μαθε τις λεπτομερειες, ενημερωσε το ξενοδοχειο απο πριν μεσω τηλεφωνου τι χρειαζεσαι πχ παιδικο κρεβατακι κτλ και ολα θα πανε τελεια!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙΙΙΙ.....ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΓΑΚΙ ΚΑΙ ΟΛΑ.... :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

ΑΑΑ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ... ;);)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kαλημερα

Μπραβο σας που περπατησατε.Καλη κηνυγητο απο δω και περα!!

Κερκυρα..αχ μου πατησες τον καλο πρω πρωι..αχ και να μουν στην πλατεια για καφε...ζηλεψα.

Λοιπον εγω παω καθε χρονο λογω καταγωγης του αντρα.Φετος που ειχαμε και τα 2 ταξιδεψαμε στις 5 το πρωι και δεν ειχαμε κανενα προβλημα.Καναμε μονο μια σταση στη βονιτσα για γαλα του μικρου και στις 10 μιση ημασταν Ηγουμενιτσα.Εχουν φτιαξει ενα καλο κομματι στο Αγρινιο και γλυτωνεις πολυ ωρα.Εννοειται πως αν κοιμαται δεν τον ξυπνας, δεν παθαινει τιποτα αν βγει εκτος προγραμματος 2-3 μερες.Αλλωστε ειναι μεγαλο παλικαρακι τωρα!!

Για τα φαγητα με καλυψαν τα κοριτσια.

ΥΓ για τα δρομολογια θυμαμαι οτι το πρωτο φευγει στις 4 το πρωι και το τελαυταιο στις 12.Μεσα στη μερα εχει καθε μιαμιση ωρα.(τα γρηγορα που κανουν 1 και 15 ενω τα αργα χτυπανε 2ωρο)

Καλα να περασετε!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αναστασία τί φοβερά νέα έίναι αύτά?

Μπράβο στον Σπυράκο!!!!!!!!!

Όσο για το ταξίδι δεν νομίζω να έχει πρόβλημα ιδίως αν κοιμάται δεν θα καταλάβει τίποτα. Αν δεν κοιμάται θα κάνετε και καμιά στάση για να ξεπιαστεί.

Εμένα όταν ο γιός μου ήταν 17 μηνών έιχα κάνει το ταξίδι Θεσσαλονίκη -Πάτρα 7 ώρες ταξίδι. Τις πρώτες 3 κοιμόταν μετά κάναμε 2 στάσεις για να ξεπιαστεί. Στο τέλος είχε κουραστεί λίγο αλλά όλα καλά.

Πάντως και σε ξενοδοχείο να μείνετε τέτοια περίοδο δεν έχουν πολύ κίνηση οπότε θα σε εξυπηρετήσουν σίγουρα με ότι χρειαστείς (και με το φαγητό του).

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Το μόνο που έχω να προσθέσω είναι ότι πρέπει να ρωτήσεις τον παιδίατρο σου τι θα πρέπει να πάρεις μαζί σου, στο ταξίδι και αναφέρομαι σε αντιπυρετικά. συροπάκια, κρεμούλες αντικουνουπικές κτλ.

Γενικά όταν φεύγουμε από το σπίτι πρέπει εμείς οι μανούλες να έχουμε ένα φορητό φαρμακείο.

Μέχρι γάζες, κρέμες για εγκαύματα και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς. Μπορεί να ακούγεται υπερβολικό, όμως μία στο εκατομμύριο κάτι να συμβεί είναι προτιμότερο να είσαι προετοιμασμένη για να μην τρέχεις βραδιάτικα. Στο κάτω κάτω μια φορά θα το ετοιμάσεις και από εκεί και πέρα θα το κουβαλάς πάντα μαζί σου.

Ο παιδίατρος σου μπορεί να σου ετοιμάσει μια λίστα με τα πρώτης ανάγκης. Έτσι έκανα και εγώ στον δικό μου μικρούλη (15 μηνών)και μπορώ να σου πω ότι αισθάνομαι μεγαλύτερη ασφάλεια!

Κατα τα άλλα ειλικρινά δεν υπάρχει λόγος να σκέφτεσαι αν πρέπει να ταξιδέψεις με το μωρό σου είμαι σίγουρη ότι θα είναι μια πολύ όμορφη εμπειρία για όλους σας.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Και βέβαια να τον πας ταξιδάκι άσε που τώρα που περπατάει θα το απολαύσετε και οι 2. Εμένα η μικρή μου είναι σχεδόν 6 μηνών και μέχρι στιγμή έχει ταξιδέψει 2 φορές Ηράκλειο - Σέρρες, με πλοίο και αυτοκίνητο και αεροπλάνο εναλλάξ. Απλά χρειάζεται να κάνετε στάσεις με το αυτοκίνητο και να έχεις εφεδρικά ρουχαλάκια για να τον αλλάζεις γιατί μέσα στο καθισματάκι του αυτοκινήτου θα ιδρώσει. Αν κοιμάται όμως δεν χρειάζεται να τον ξυπνάς. Να είσαι σίγουρη πως αν κουράζεται θα ξυπνάει και θα γκρινιάζει απο μόνος του.

Άντε καλα ΒΗΜΑΤΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ απο εδώ και πέρα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσι σου γραφω αυτο που σου γραψα και στο "περπατουρα-στρατα":

""εφυγε και ο Σπυρος!βαβαβουουουουμμμμμμ!!!! καλο ξεπατωμα Αναστασακι!! "" :laugh: :laugh:

να πατε το ταξιδακι οπωσδηποτε!μια χαρα θα του αρεσει του Σπυρακου! και δεν πειραζουν οι ωρες στο καθισμα ειναι πια μεγαλος :P !θα τον ξεμουδιαζετε που κ που με στασεις!και στο καραβι θα σας ξεμουδιασει καλα αυτος :laugh: :laugh:

οσο για τα ξενοδοχεια θα τους εις οτι εχεις μωρο,πολλα εχουν facilities (wow!|) για μωρα. αλλα και να μην εχουν θα τα βολεψεις μια χαρα,ολα γινονται!το καλοκαιρι καναμε 1100 χμ με τον Γιαννη,οπου δεν ειχανε κουζινα κατεβαινα στην κουζινα του ξενοδοχειου και μου φτιαχναν οτι ηθελα :)

Μονο το φαρμακειο του αν εχεις εξοπλισμενο!

Αντε βρε χαζομαμα καο ταξιδι!! :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

φιλεναδουλες με βοηθησατε παααααρα πολυ και το ειχα και αγχος αυριο φευγουμε για ΚΕΡΚΥΡΑ :woohoo: :woohoo: και ειμαι πολυ ενθουσιασμενη ειναι το πρωτο μας μινι ταξιδακι ως οικογενεια πλεον και το χαιρομαι μιας και με απελευθερωσατε απο το αγχος μου για το φαγητο,το μωρο κτλ

θα φυγουμε βραδακι(αναλογα με τα δρομολογια απο ηγουμενιτσα)οποτε θα κοιμαται το ζουζουνακι μου

θα μεινουμε στο σπιτι μας τελικα και οχι σε ξενοδοχειο(οποτε θα παρω μαζι μου το παρκοκρεβατο)μονο που το φαγητο της κυριακης θα το εχω μαγειρεμενο απο αυριο και λεω να το βαλω με παγοκυστη να διατηρηθει και οταν φτασουμε εκει να φτιαξω και τα λαχανικα

φρουτα φρεσκα και το μουλτι θα εχω μαζι μου ετσι και αλλιως!!

lala μαρεσε πολυ αυτο που ειπες οτι τωρα πια πρεπει να αλλαξω το σκεπτικο μου :) ειναι μεχρι να το συνηθησω

απλα εγω το ειπα γιατι ο μικρος ναι μεν περπατησε αλλα δεν το κανει συνεχεια δηλαδη περπαταει λιγο,μπουσουλαει λιγο αλλα ολα γινονται σιγουρα θα ειναι μια υπεροχη εμπειρια για εκεινον και για εμας!! ;)

οσο σκευτομαι οτι πριν 2 χρονια πηγα πρωτη φορα στην κερκυρα και ζητησα ενα μωρο και οτι τωρα παω με εκεινο το μωρο που ζητησα και που μου εδωσε ειναι συγκλονιστικο

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καταρχην συνχαρητιρια για το μικρουλη σου.Γιατι τοσο ανχος κοριτσακι μου?ολα καλα θα πανε ενα φθινοπωρινο ταξιδακι ειναι οτι πρεπει και για σας και για το μωρουλινι σας μια χαρα θα τα πατε θα δεις.καλο ταξιδι σας ευχομαι. ΕΥΑΚΙ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΣΕ ΕΧΑΣΑ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ?ΕΛΠΙΖΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ.ΧΑ ΧΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

×
×
  • Προσθήκη...