Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλησπέρα κοριτσάκια. γέννησα την μπουμπούκα μου στις 17 Αυγούστου. σαράντησα στις 25 Σεπτεμβρίου και τότε είχαν σταματήσει τα λοχεία και δεν είχα καθόλου αίμα. πήγα στον γυναικολόγο μου μετά τα σαράντα και με είδε καιμου είπε ότι όλα είναι καλά και να πάω να με δει μετά από 2 μήνες. μου είπε επίσης ότι επειδή θηλάζω μπορεί η περίοδος να κάνει να εμφανιστεί και 2 μήνες, ακόμα και 6 μήνες. αλλά βρε κοριτσάκια την Κυριακή μου εμφανίστηκε αίμα κανονικά όπως όταν έχω περίοδο. μπορεί να ήρθε τόσο νωρίς η περίοδος;επηρεάζει αυτό τον θηλασμό καθόλου;

Δημοσίευση

Η περιοδος μπορει να σου ερθει οποιαδηποτε στιγμη θεωρητικα. Οταν ειχα παει στο γυναικολογο μου, οταν ειχα σαραντησει, μου ειχε πει πως θα αργησει να μου ερθει περιοδος. Μετρανε το παχος του ενδομητριου και απο εκει φαινεται περιπου αν θα ερθει συντομα η αν θα αργησει. Οταν εκλεισα 6 μηνες απο τη γεννα κ ξαναπηγα στο γιατρο, μου ειπε πως απο μερα σε μερα θα μου ερθει και πραγματι μου ηρθε μετα απο 4 μερες.

Το αν εχεις περιοδο η οχι δεν επηρεαζει σε μεγαλο βαθμο το θηλασμο. Απλως τις μερες της περιοδου η ροη ειναι καπως μειωμενη. Εχεις ακομα αιμα απο την Κυριακη ε? Και μενα την Κυριακη μου ηρθε :Ρ

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΛΕΝΑΚΙ,ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΩ.ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΛΛΑ ΟΙ ΟΡΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΝ.ΟΠΟΤΕ ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΕΛΑΦΡΩΣ Η ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...