Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσάκια μου, τι μου κάνετε; θα ήθελα να ρωτήσω τις πιο έμπειρες μανούλες κάτι που με απασχολεί με την μπεμπούλα μου. πολλές φορές όταν αρχίζει να θηλάζει μετά από 5 λεπτάκια αρχίζει και κλαίει και αρνείται να φάει μέχρι να την ηρεμήσω και να της σταματήσω το κλάμα. μετά από λίγο ξανακάνει το ίδιο. έτσι όμως και δεν τρώει σωστά και δεν μπορώ να υπολογίσω πόσει ώρα τρώει.πως μπορώ να ξέρω αν έχει πάρει όσο γάλα χρειάζεται και έχει χορτάσει και έτσι τρέφεται σωστά; να σας πω ότι την θηλάσω αποκλειστικά και τρώει κάθε 4 ώρες περίπου. πολλές φορές μάλιστα στα 10 λεπτά σταματάει και αρνείται να φάει άλλο, κλείνει το στόμα και κοιμάται. παίρνει το απαραίτητο γάλα; πως θα ξέρω;

μήπως το κλάμα είναι από τους κολικούς;

επίσης έχω παρατηρήσει ότι την μέρα κοιμάται πιο ήσυχα και για πολλές ώρες και το βράδυ μετά τις 12 είναι πολύ ανήσυχη και κλαίει με αποτέλεσμα να με δυσκολεύει για να κοιμηθεί μετά από πολύ ώρα, αλλές φορές 1 η ώρα άλλες 2. μήπως είναι πάλι από τους κολικούς και αυτό. μετά ξυπνάει όλο το βράδυ μια φορά για να φάει και μετά πάλι το πρωί. μήπως πρέπει να της αλλάξω το πρόγραμμα και να μην κοιμάται την ημέρα τόσες πολλές ώρες και να κοιμάται το βράδυ; εσείς τι λέτε; πόσες ώρες κοιμούνται τα μωράκια σας την νύχτα και πόσο την ημέρα; είναι 53 ημερών περίπου η μπεμπούλα μου!

Δημοσίευση

Ασε αυτο μου το κανει και εμενα η δικη μου απο το αριστερο στηθος μονο

αν την βαλω απο εκει Μιλαμε για καταχτυπημα!!!Αυτο το κανει τις τελευταιες 2 εβδομαδες αλλα 4-5 μερες τωρα εζει μειωθει γενικοτερα και η ορεξη μας

Αυριο θα την παω νοσοκομειο να δω αν τι τρεχει γιατι φυσιολογικο δεν το λες αυτο το πραγμα και η δικη μου ειναι πολυ υσηχο μωρακι

πηγαινε την και εσυ στον παιδιατρο να δεις αν παιρνει τουλαχιστον φυσιολογικα βαρος και βλεπεις τι κανεις

Δημοσίευση

ΛΕΝΑΚΙ

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΘΗΛΑΣΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΕΝΝΙΑ ΜΗΝΕΣ

ΘΗΛΑΖΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ, ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΒΑΖΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΤΗΘΟΣ ΤΗ ΦΟΡΑ

ΕΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ:ΟΣΟ ΤΗ ΘΗΛΑΖΑ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΒΑΡΗ!!!!!!

ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΕΝΤΕΡΑΚΙ, ΟΧΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΚΟΛΙΚΟΙ.ΑΝ ΜΑΖΕΥΕΙ ΤΑ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ, ΤΟΤΕ ΕΙΑΙ ΚΟΛΙΚΟΙ.ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΝΗΣΥΧΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΛΙΚΟΙ ΠΑΝΤΑ ΝΥΧΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΟΥΝ..

ΟΤΑΝ ΗΡΕΜΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΑΣ΄ΤΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ Η ΙΔΙΑ ΞΑΝΑ..ΟΤΑΝ ΤΗ ΖΥΓΙΣΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΑΝ ΤΡΕΦΕΤΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΑ..ΟΤΑΝ ΘΗΛΑΖΟΥΜΕ ΤΑΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟ.ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ ΤΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ.

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ..ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗ ΘΗΛΑΣΩ...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...