Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΛΕΚΕΔΕΣ ΑΠΟ ΦΡΟΥΤΟΚΡΕΜΑ

Recommended Posts

κοριτσια πως βγαζετε τους λεκεδες απο φρουτοκρεμα;;;εχω δοκιμασει τα παντα αλλα παραμενουν βαμενα τα ρουχακια του και κυριως οι σαλιαρες!!! :(:(:(:(:(:(:(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΧ ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΠΟΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΩ ΤΑ ΠΛΕΝΩ ΚΑΙ 2 Κ 3 ΦΟΡΕΣ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ...

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΛΥΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟ... :(

δεν βγαίνουν με τίποτα ! μην παιδεύεστε πάντως με το να προσπαθείτε να βγάλετε τους λεκέδες απο τα φρούτα. Η καλύτερη λύση είναι να έχετε δύο μπλουζάκια που τα εναλάσσετε για να μπορείτε να τα πλένετε οι λεκέδες θα μένουν αλλά δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα, θα βάζετε απο πάνω και τις πλαστικές τις σαλιάρες απο το jumbo και ότι σώσετε απο κεί. δεν υπάρχει αλλη λύση τα δοκίμασα όλα και χάλασα αρκετά ρούχα χωρίς λόγο.

Καλησπερα κοριτσια! Ο μονος τροπος σύμφωνα με την εμπειρία μου ειναι να τα πλένετε αμέσως. Εγω τα έπλενα αμέσως στο χέρι τα άφηνα να στεγνώσουν και μετα τα έβαζα στο πλυντήριο.Σιγουρα οι πλαστικές σαλιάρες ειναι πρακτικές αλλα καπου ειχα διαβάσει οτι αποσύρθηκαν διοτι ειναι φτιαγμένες απο ακατάλληλα υλικά ως προς τον άνθρωπο. Αν βρω το άρθρο θα το παραθέσω.

[Φθαλικές Oυσίες σε Παιδικά Παιγνίδια και Είδη Παιδικής Φροντίδας.Τί αποσύρθηκε

Έχει γραφτεί από katagelies.gr

02 - 06 - 2008

Μετά από εργαστηριακή ανάλυση των δειγμάτων , διαπιστώθηκε ότι σε ορισμένα παιγνίδια υπήρχαν συγκεντρώσεις Φθαλικών Εστέρων πέραν των ορίων που προβλέπονται από την ισχύουσα νομοθεσία. Ειδικότερα, βάσει των προνοιών του Παραρτήματος Χ των περί Επικίνδυνων Ουσιών Κανονισμών του 2002 έως 2005, ουσίες όπως είναι ο Φθαλικός δις (2-αιθυλεξυλ) εστέρας (DEHP), ο Φθαλικός διβουτυλεστέρας (DBP) και ο Φθαλικός βενζυλοβουτυλεστέρας (BBP) δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούνται σε συγκεντρώσεις μεγαλύτερες του 0,1% κατά μάζα του πλαστικοποιημένου υλικού, σε παιδικά παιχνίδια και σε είδη παιδικής φροντίδας. Επίσης οι χημικές ουσίες Φθαλικός δι-ισοεννεϋλεστέρας (DINP), Φθαλικός δι-ισοδεκυλεστέρας (DIDP) και Φθαλικός διοκτυλεστέρας (DNOP) δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούνται ως ουσίες ή ως συστατικά παρασκευασμάτων, σε συγκεντρώσεις μεγαλύτερες του 0,1% κατά μάζα του πλαστικοποιημένου υλικού, σε παιδικά παιχνίδια και είδη παιδικής φροντίδας τα οποία μπορούν να τοποθετηθούν από τα παιδιά στο στόμα. Όλες οι πιο πάνω χημικές ουσίες χαρακτηρίζονται τοξικές για την αναπαραγωγή και τα παιχνίδια και τα είδη παιδικής φροντίδας που τις περιέχουν σε συγκεντρώσεις μεγαλύτερες του 0,1% κατά μάζα πλαστικοποιημένου υλικού, δεν επιτρέπεται να διατίθενται στην αγορά.

Ακολουθούν δείγματα παιγνιδιών στα οποία οι συγκεντρώσεις Φθαλικών Εστέρων βρέθηκαν να είναι πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια.]

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΕΓΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΑΚΟ ΤΟΥ ΛΕΚΕ ΓΙΑ ΦΡΟΥΤΑ. ΤΟ ΑΦΗΝΩ ΑΡΚΕΤΗ ΩΡΑ, ΤΟ ΞΕΠΛΕΝΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΒΑΖΩ ΣΤΟ ΠΛΗΝΤΥΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΕΝΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ;)

οσες φορες με το που τελειωσαμε το φρουτο ή το φαγητο τα επλυνα στο χερι επι τοπου αλλα με δικο μας απορυπαντικο, τα μουλιασα καλα καλα και μετα τα επλυνα στο πλυντηριο κανονικα με το δικο τους βγηκανε..

οσες φορες δε νπρολαβαινα ΄η βαριομουνα οι λεκεδες εκει!!!!!

εχω πεταξει και καποιες σαλιαρες και πανακια γιατι δεν μπορουσα ουτε να τα βλεπω!!!!!

παντως την πλαστικη ο δικος μου με το που την βλεπει θελει να την πιανε ικα ικοιταει συνεχεια κατω και δεν μπορουμε να φαμε!!!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Katiana1987 @Elk κορίτσια ναι μας είπε καλά είναι τα 600 γραμμάρια, αλλά με τρώει γτ πέσαμε καμπύλη! Αφού μας λένε ότι είναι καλά τι μας τις βάζουν αυτές τις καμπύλες στο βιβλιάριο; Για να μας αγχωνουν; 😀😀  Πάντως απ' όταν έκοψα τα γαλακτοκομικά, έφτιαξαν και τα κακάκια του, κάνει κάθε μέρα πλέον..ήταν να γίνει; Δεν ξέρω.. Και κάτι ακόμη..το μωρό σας προτιμάει πλευρά στο στήθος; Εμένα ναι..και είδα ότι δεν πολύ θέλει αυτή που βγάζει γάλα από πολλές τρύπες..μάλλον πνίγεται..το προσπαθώ @Christi.D. όπως βλέπεις.. δίνω κάπως λιγότερο αυτό το στήθος και βγάζω και με το χέρι.. μειώνεται, ξανααυξανεται..ετσι το πάμε.. εσένα Κρίστι σου σταθεροποιήθηκε η ροή;
    • Αυτά από μένα… 😂 Θα κάνω ότι δε ρώτησα ποτέ και στο κεφάλι μου θα είσαι φοιτήτρια μαιευτικής 😂😂😂😂
    • Χαχαχαχαχα… δεν υπάρχουν οι περιγραφές σου 😂😂😂😂 Σε όλο αυτό το beef που έφαγε ο μικρός ήταν ήσυχος;;; Πόσο χρονών είναι ο μεγάλος σου;;  Εκεί με τον εξωγήινο και τη μύξα με γονάτισες 😂😂😂😂 Αχ αυτές οι στιγμές είναι που θα μείνουν και θα τους μεταφέρετε όταν θα μεγαλώσουν!!! 
    • @Demy93 και κορίτσια.. Κι εγώ να πω χάρηκα πολύ λίγο την εγκυμοσύνη μου εν τέλει.. φοβομουνα και να κουνηθώ, δεν το συζητώ για τα νεύρα.. δεν πειράζει όμως, ο κούκλος μου να ναι καλά και θα χαρούμε τώρα τα πάντα 🧿🧿🧿
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...