Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Ελενη μου χαμογελα κοριτσι μου!!!

Φυσικα κ ολα πηγαν καλα με την κορακλα σου!!

Και αφου της αρεσουν κ τα γυαλακια της....

Εσενα δε σου πεφτει λογος!

Δλδ εσενα θα ρωταει συνεχεια το μωρο για το τι θα φορεσει???

Και τα "μινια" της κ τα "ξωπλατα" της και τα γυαλια της τα τρεντυ κ οτι γουσταρει!!!!! :laugh: :laugh: :P

• Απαντήσεις 63
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

καντινου μου θα τα συνηθίσεις τα γυαλάκια.Δηλαδη αργοτερα αν τις βαλεις επίδεσμο στο ματακι πως θα νιώσεις! Πρεπει να εισαι δυνατη. Αυτο που μας ενδιαφερει ειναι να διορθωθεί το πρόβλημα της μικρής! Ολα τ' αλλα ειναι λεπτομέρειες! :kiss:

Δημοσίευση

Αχ, βρε κοριτσια, εχω χασει τη μιση ζωη μου!

Με κοιταξε το παιδι σημερα και μου μιλουσε και το ενα ματακι ηταν τελειως αληθορο! :(

Κοπικαν τα ποδια μου!

Δεν γινεται να ειναι τοσο πολυ απο την μυτουλα που δεν εχει διαμορφωθει!

Τρελαθηκα!

Κλεισαμε και σε δευτερο γιατρο ραντεβου.

Την τριτη θα την παμε!

Φαινονται κουρασμενα τα ματακια της.

Παρακαλαω να μην εχει στραβισμο, απλα να ειναι το προβλημα που την κουραζει και αλληθοριζει!

Πραγματικα το μονο που παρακαλαω ειναι να βαλει τα γυαλακια της και να μην χρειαστουμε κατι παραπανω!

Δημητρουλα μου, εγω δυνατη θα ειμαι, το παιδι ομως σκεφτομαι και ταραζομαι περισσοτερο!

ΟΛλα αυτα που θα περασει!

Δημοσίευση

αχ βρε ελενιτσα μου μην στεναχωριεσαι

μηπως απο την ταραχη σου το ειδες σημερα ετσι?

πηγαινε και σε αλλο γιατρο να δεις

αλλα δεν ειναι τοσο πολυ σοβαρο σιγουρα θα χρειαστε θεραπεια αλλα λυνεται το προβλημα

μη μου στεναχωριεσαι και μας στεναχωρεις και εμας

και προπαντων μην σε καταλαβει η μικρη

να σε νιωθει δυνατη οκ?

Δημοσίευση

ελενη μου ο στραβισμος δεν ειναι τιποτα πιστεψε με!!!!

ο αδερφος μου ειχε ΤΡΟΜΕΡΟ!!!! προβλημα με τα ματια του πιο πολυ απο στραβισμο δεν θυμαμαι πως το λενε (περασε κατι μηνες με το να κλεινουν ποτε το ενα ματι ποτε το αλλο με κατι γυαλια σαν ματομπουκαλα,κολυρια και θεραπειες)

τωρα βλεπει τα παντα τελεια χωρις γυαλια!!!!! ενω εγω που δεν φορεσα ποτε μου τωρα φοραω!!

επεισης οταν πηγαμε στο παιδων στον οφθαλμιατρο(εχουμε κανει 4 επισκεψεις μεχρι τωρα)μας ειπαν οτι ειχε μια ελαφρια υπερμετροπια(εφευγε λιγο το ματακι)αλλα ειναι της ηλικιας και διορθωνεται μονο του.

τωρα πριν 2 βδομαδες μας μιλησαν για πιθανο στραβισμο αλλα εγω δεν βλεπω κατι τετοιο,τουλαχιστον οχι σε εντονο βαθμο ετσι και αλλιως τωρα προσπαθει να εστιαζει το βλεμα του καπου και ειναι λογικο να τον βλεπεις΄''καπως''

μην αγχωνεσαι αυτο ειναι κατι που διωρθωνεται και αν ηταν κατι τοσο σοβαρο θα το ειχατε δει απο πολυ καιρο

τωρα οσον αφορα τα γυαλια δεν ειναι κακο να φοραει ενα παιδακι γυαλια,γιατι να σε στεναχωρει που τα φοραει?

πιστευω πως ολα θα ειναι μια χαρα για την γλυκια σου πριγκιπισσα και συγνωμη αν σε κουρασα με την μεγαααααλη απαντηση

Δημοσίευση

Α μάλλον πρεπει να σου ορμησω λιγο για να συνέλθεις!

Καλε τι πραγματα ειναι αυτα? Τι θα πει εχασες τη μιση σου ζωη ? Για ποιο λογο ???? Ακομα και να χει κατι το κοριτσάκι σου , ειναι κατι απλο και αντιμετωπησιμο ειδικά σ΄αυτες τις ηλικιες !

Για συνελθε σε παρακαλω πολυ και ηρεμησε ! Δεν κανεις σε κανεναν καλο ετσι και στο τελος θα τρομάξεις και το παιδι . Αλλα ειναι τα σοβαρα Ελένη μου και ας παρακαλάμε το Θεο ποτε να μην τα δουμε !

Δημοσίευση

ελενιτσα μου η μικρη σου θα σε ευγνωμονεί οταν μεγαλώσει που την πρόσεξες! Πραγμα που δεν εκαναν οι γονεις μου και μια ζωη πρεπει να μεινω με το ιδιο πρόβλημα διοτι οταν επρεπε να διορθωθεί δεν με βοηθησαν. Να το πας το παιδι και σε δευτερο γιατρο γιατι οχι! Ειμαι σιγουρη οτι θα κανεις το καλύτερο για εκείνη! :kiss:

Δημοσίευση

Εχτες δεν μπορουσα με τιποτα να μπω!

Ευχαριστω κοριτσια και εχετε δικιο!

Υπαρχουν ποιο σοβαρα προβληματα στην ζωη και να ευχομαστε να μην τα δουμε!

Εχω συμβηβαστει με την ιδεα και ανυπομωνω (και η ιδια) να παρουμε τα γυαλακια!

Ασε που κυκλοφορω πλεον και εγω με τα ξεχασμενα απαισια γυαλια μου! :S

Ζηλεψα και εγω! :P

Τι να κανω? ;)

Δημοσίευση

κοριτσακι ειπα να σου απαντησω μονο απο προσωπικη μου αποψη θα σου πω οτι αυτο ειναι αντιμετωπισιμο και μπραβο σου που ετρεξεσ κατευθειαν σε γιατρο

ειναι κατι που διορθωνεται

εχω μικρη παραπονιομουν για τα ματια μου και κανενασ δεν αξιωθηκε να με παει..

τελικα πηγα μονη μου 18 χρονων και ο γιατρος ειπε οτι εχω ψευδοστραβισμο κατι που αν ειχα παει ποιο μικρη θα ειχε αντιμετωπιστει..

εμαθα να ζω με αυτο θα πρεπει να φοραω συνεχεια γυαλια ηλιου οταν εχει ηλιο και καλα μαλιστα οχι τησ πλακασ γιατι μπορει να επιδεινωθει!!!

εισαι μια παρα πολυ καλη μανουλα και μπραβο σου :)

Δημοσίευση

Eλένη μου τώρα διάβασα τα νέα σας...μην μου ανησυχείς, εσείς κάνατε ο,τι έπρεπε και το ματάκι της μικρής μια χαρά θα είναι ! Εδώ οπως προείπαν και τα κορίτσια το πρόβλημα διορθώνεται και αυτό πρεπει μόνο να σκέφτεσαι ! όσο για τα γυαλάκια εινια και πολύ της μόδας πια ! αν δεν τα φορέσεις απ το διάβασμα τα φοράς για ομορφιά πια ! εγώ είχα μαθήτρια που αν και δεν είχε τιποτα ήθελε να βάλει γυαλιά για να ναι πιο....trendy !

μια χαρά είναι το παιδάκι σου και χαμογέλα κ εσύ λίγο να του δώσεις δύναμη ! μην ξεχνάς πως ο,τι νιώθουμε το νιώθουν και το καταλαβαίνουν κ εκεινα !

τα φιλιά μου

Δημοσίευση

Κοριτσια πηγαμε και σε αλλον γιατρο!

Συμφωνισε οτι το κοκαλο της μυτης δεν εχει διαμορφωθει, αλλα...Εχει στραβισμο.

Το καλο ειναι οτι εχει και στα 2 ματια.

Εχει τον υπερμετροπικο αστιγματισμο κι θα βαλει τα γυαλια!

Σε ενα μηνα θα ξαναπαμε.

Υπαρχει ελπιδα με τα γυαλακια να βελτιωθει και ο στραβισμος και να μην χρειαστει εγχειρηση.

Αλλιως θα ανεβουμε Αθηνα.

Ειμαι απογοητευμενη!

Το ψυχολογικο κοστος σκεφτομαι του παιδιου και τιποτα αλλο!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...