Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

γεια σας.ειμαι καινουργια στο φορουμ.χτες εκανα την β επιπεδου και ο γιατρος μου ειπε οτι το μωρακι εχει ηχογενη εστια στην καρδουλα του και πιθανον ελειψη νεφρου.εχει τυχει σε καμια σας; :(

Δημοσίευση

καλησπερα ποπη μου...

δεν μου εχει τυχει κατι τετοιο...ομως δεν θα επρεπε να κανεις επανελεγχο;;;;;για να ειστε σιγουροι;;;;

απο οσα γνωριζω πρεπει να πας σε ποιο εξειδικευμενο εμβρυολογο...

ευχομαι ολα να πανε καλα;;;;;;

τι ακριβως σου ειπανε;;;;;;;

Δημοσίευση

μου ειπε να κανω επανελεγχο σε τρεις εβδομαδες.αλλα θα παω σε αλλον γιατρο για δευτερη γνωμη.αυτος μου ειπε οτι δεν ειναι σιγουροσ αν υπαρχει γιατι το μωρακι μου δεν ηταν σε καλη θεση,μετα μας λεει οτι υπαρχει αλλα ειναι λιγο πιο κατω απ το αλλο και δεν ξερει αν δουλεθει κανονικα

Δημοσίευση

Popi83 δεν μπορώ να σε βοηθήσω στο θέμα που έθεσες αλλα θα συμφωνήσω με την Bourique ... πάρε και άλλες γνώμες...και πήγαινε σε εξειδικευμενο εμβρυολογο για περισσότερη ασφάλεια ...

μην αφήσεις να περάσουν τρεις εβδομάδες...

Όλα θα πάνε καλά!!!!!!!! :)

Δημοσίευση

εχει τυχει σε πολυ καλη μου φιλη ακριβως το ιδιο,αλλαξε τον γιατρο της πηγε και εκανε και αλλου υπερυχο και τελικα το μωρακι δεν ειχε απολυτως τιποτα,γεννηθηκε φυσιολογικοτατο,ψαξτο οσο μπορεις!!!!!!

Δημοσίευση

το ενα απο τα διδδυμα της φιλης μου ειχε κ τελικα δεν ηταν τιποτα ,απλα θεωρειται ως ενδειξη για πιθανη χρωμοσωμιακη ανωμαλια,στις περισσοτερες περιπτωσεις δεν ειναι τιποτα,καλα σου ειπε να πας γ επανεξεταση,γ αμνιοπαρακεντηση συζητησατε?γ το νεφρο δυστυχως δεν ξερω να σου πω..

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,ΗΧΟΓΕΝΕΙΣ ΕΣΤΙΕΣ ΕΙΧΑΝ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΜΩΡΑΚΙ

ΣΤΗ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ

ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΑΙΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΑ

ΠΟΣΟΣΤΑ ΓΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΟ DOWN.ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ

ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΝΗΘΗΣΜΕΝΟ ΠΟΥ 9/10ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ "ΑΚΙΝΔΥΝΟ".ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΝΕΦΡΟ

ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΠΟΙΟ ΤΕΤΟΙΟ ΣΥΜΒΑΝ,ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΕΞΙΔΕΙΚΕΥΜΕΝΟ ΚΕΝΤΡΟ

ΕΛΕΓΧΟΥ ΕΜΒΡΥΟΥ.ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ

(ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ :) )ΓΡΑΨΕ ΜΟΥ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΣΤΕΙΛΩ ΜΕ ΡΜ,ΔΕΝ

ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΩ. :kiss:

Δημοσίευση

popi83 έγραψε:

αμνιοπαρακεντηση να σου το φοβαμαι λιγακι :(

popi83, συμφωνώ με τα κορίτσια. Ψαξε το και σε ποιό ειδικό γιατρό. Όλα θα πάνε καλά! Προσπάθησε να μην στρεσάρεσε τόσο πολύ, ωστε να μην επηρεάζεται και το νινί. Όλα καλά θα είναι, θα το δείς.Εύχομαι μέσα απ'την καρδιά μου σύντομα να ανακουφηστέις με ευχάριστα νέα ;)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...