Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ο μικρος μπηκε στον 7ο θηλαζει ακομα αλλα οχι αποκλειστικα και εχει αρχισει στερεες τροφες και ολα εδειχναν πως η περιοδος μου αποκατασταθηκε και εχει μπει κανονικα σε ρυθμο .Tους 2 προτελευταιους μηνες ειχε ερθει κανονικα αλλα τον τελευταιο μηνα τιποτα δεν υπαρχει η παραμικρη πιθανοτητα για εγκυμοσυνη τι συνεβει μπορει να ευθυνεται ο θηλασμος?σας εχει τυχει ανησυχω να σημειωσω οτι το μωρο θηλαζει παρα πολλες φορες τη μερα και καμια 5-6 τη νυχτα.

Δημοσίευση

glayki έγραψε:

ο μικρος μπηκε στον 7ο θηλαζει ακομα αλλα οχι αποκλειστικα και εχει αρχισει στερεες τροφες και ολα εδειχναν πως η περιοδος μου αποκατασταθηκε και εχει μπει κανονικα σε ρυθμο .Tους 2 προτελευταιους μηνες ειχε ερθει κανονικα αλλα τον τελευταιο μηνα τιποτα δεν υπαρχει η παραμικρη πιθανοτητα για εγκυμοσυνη τι συνεβει μπορει να ευθυνεται ο θηλασμος?σας εχει τυχει ανησυχω να σημειωσω οτι το μωρο θηλαζει παρα πολλες φορες τη μερα και καμια 5-6 τη νυχτα.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ glayki,

οσο περισσοτερο θηλαζει το μωρο,τοσο καθυστερει

η σταθεροποιηση!

Δημοσίευση

Το ιδιο συμβαινει και σε μενα!

Θηλαζω, Τρωει 3 γευματα, και δινω και το βραδυ μπιμπερο.

Παρ'ολα αυτα η περιοδος ακομη να μου ερθει και το μωρο κλεινει σε λιγο τους 9 μηνες!

Ειναι η πρωτη φορα που παρακαλαω να μου ερθει!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...