Μετάβαση σε περιεχόμενο

volume 500

Recommended Posts

καλησπερα σας ηρθε και η φανουλα με τις αποριες της .εχετε ακουσει κατι για αυτο το φαρμακο?υποσχετε μεγαλυτερη ποσοτητα και καλυτερη ποιοτητα σπερματος,μηπως ξερει καποια κοπελα να μας πει?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

fanoyla έγραψε:

καλησπερα σας ηρθε και η φανουλα με τις αποριες της .εχετε ακουσει κατι για αυτο το φαρμακο?υποσχετε μεγαλυτερη ποσοτητα και καλυτερη ποιοτητα σπερματος,μηπως ξερει καποια κοπελα να μας πει?

Καλησπέρα,

δεν το γνωρίζω το φάρμακο. Κυκλοφορεί κανονικά στην Ελλάδα; Ξέρω ότι υπάρχουν φάρμακα που υπόσχονται παπάδες για το σπέρμα αλλά είναι απαγορευμένα λόγω πολλών και επικίνδυνων παρενεργειών. Ψάξε το καλά πριν ξεκινήσετε τέτοια αγωγή. Ο σύντροφός μου που πηγαίνει σε ένα εξαίρετο ουρολόγο δεν του έχει συστήσει τίποτε άλλο εκτός από βιταμίνες για (έστω και μικρή) βελτίωση του σπέρματος.

fanoyla έγραψε:

καλησπερα σας ηρθε και η φανουλα με τις αποριες της .εχετε ακουσει κατι για αυτο το φαρμακο?υποσχετε μεγαλυτερη ποσοτητα και καλυτερη ποιοτητα σπερματος,μηπως ξερει καποια κοπελα να μας πει?[/quo

ΚΑΛΗΜΕΡΑ,ΣΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ..

Το volume 500 αποτελείται απο 100% φυσικά και ασφαλή χάπια, κλινικά ελεγμένα και με στόχο τους να καταφέρουν μια αύξηση μέχρι 500% του όγκου του σπέρματος, πράγμα που θα βελτιώσει της εκσπερματώσεις σας, τις στύσεις και τους οργασμούς σας ουσιαστικά. Είναι τα πιο αποτελεσματικά χάπια στον τομέα τους, πράγμα που οφείλεται κυρίως στα άμεσα αποτελέσματα και στην ποιότητα αυτών.

Χάρην στο 100% φυσικό πρόγραμμά μας του volume 500, θα αυξηθεί ο όγκος του σπέρματός σας και η ποιότητα των εκσπερματώσεών σας εώς 500%. Τα αποτελέσματα είναι εγγυημένα.

ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΧΑΠΙΑ VOLUME;

ΣΙΓΟΥΡΑ.Το πρόγραμμά μας έχει δοκιμαστεί από χιλιάδες άτομα σε όλο τον κόσμο, επιτυγχάνωντας αποτολέσματα παραπάνω απο ικανοποιητικά σε όλες τις περιπτώσεις, χωρίς καμία εξαίρεση.

Fanoyla, εχει κ αλλες πληροφοριες το ιντερνετ σχετικα με αυτα τα χαπια!

εννοειται πως για οποιαδηποτε κινηση κατοπιν συζητησης με τον γιατρο σας!

εχω μπει και εχω διαβασει αλλα οπως λεει και η esys υπαρχουν πολλα χαπια που υποσχονται πολλα γι αυτο ρωτησα αν το ξερει καποια κοπελα η αν το εχει δοκιμασει καποιος ως θεραπεια.μην τον κανω και πειραματοζωο τον αντρουλι μου.σας ευχαριστω παρα πολυ.

Χθές πήγαμε στον ουρολόγο, ο γιατρό έδωσε στον άντρα μου να κάνει εξετάσεις για το συκώτι διότι για ένα εξάμηνο έπαιρνε βιταμίνες. Οι βιταμίνες ήταν 100% φυτικές (όπως γράφανε επάνω) παρόλα αυτά ο κίνδυνος παραμονεύει. Αν λοιπόν οι φυτικές βιταμίνες μπορεί να προκαλέσουν κάποιο κακό φαντάσου ένα φάρμακο τι θα κάνει! Ειδικά όταν θα αυξάνει ποσότητα και ποιότητα σπέρματος κατά 500%. Αυτά μάλλον είναι ειδικά φάρμακα τύπου ντόπινγκ. Χωρίς να είμαι ειδική αλλά μάλλον... κίνδυνος κρύβεται πίσω από αυτά.

φανουλα η γνωμη μου ειναι αν δεν ειναι εγκεκριμενο το φαρμακο αυτο απ τον ΕΟΦ να μην το δοκιμασει.

μονο αν ειναι εγκεκριμενο!!!!!δεν παιζουμε με αυτα!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...