Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!!!

Λοιπόν θέλω τη γνώμη σας για την πιθανότητα εγκυμοσύνης, που πραγματικά θέλουμε!!!!!!!!!!!!

Η τελευταία μου περίοδος ήταν στις 7/08 με σταθερό λοιπόν κύκλο 30 ημερών, την περίμενα χτες.

Στις 2/10 είχα κάποιες κηλίδες αίμα το πρωί, κάποιες το βράδυ, την επόμενη και την μεθεπομένη μέρα επίσης, αλλα κηλίδες αίματος, όχι ροή.

Έκανα χοριακή, αλλα μάλλον βιάστηκα, γιατί διάβασα οτι μετα την 11η μέρα δείχνει αποτέλεσμα....οπου και μου βγήκε αρνητική...Υπάρχει περίπτωση

λάθους σε αποτέλεσμα χοριακής??

Επίσης, εχω φουσκώσει απιστεύτα, με δείχνει 5 κιλά πάνω η ζυγαριά, και τα ρουχα μου δεν μου κάνουν καθόλου!!!!

Εχω τους πόνους της περιόδου, αλλα με πονάει η μέση μου κατι που δεν με ενοχλούσε ιδιαιτερα στην περιοδο άλλες φορέσ. Βεβαια ίσως να

είναι απο το ξαφνικό βάρος μου.

Το στήθος μου έχει πρηστεί λίγο & κοιμάμαι συνέχεια!!!!!!!!!!!!

Θα μου πείτε τη γνώμη σας???

Δημοσίευση

Ειδικά αυτό που αναφέρεις με τις κηλίδες αίματος είναι…….. πάάάάάάρα πολύ καλόόόόόό!!!!!!!!!!! Κι όσα αναφέρεις δηλαδή είναι πολύ-πολύ θετικά!!!!! Πιο πολύ αυτό με τον ύπνο!!!!! Αλλά….. δε θέλω και να σε ξεσηκώσω!!!! Περίμενε λίγες μερούλες ακόμη…… και τρέχα για χοριακή!!! Μην πολύ-εμπιστεύεσαι τα ΤESTS!!!!!! Σου εύχομαι τα καλύτερα!!!!

Δημοσίευση

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΠΕΡΔΕΥΤΙΚΑ!ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΗΣΤΕΡΗΣΗ,ΕΧΕΙΣ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΑΡΝΗΤΙΚΗ Η ΧΟΡΙΑΚΗ?ΓΙΑ ΠΑΡΕ ΕΝΑ CLEAR BLUE(ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ Κ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΟΡΦΗ,ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟ ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΔΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΣΤ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ) ΚΑΝΕ ΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3-4 ΜΕΡΕΣ ΞΑΝΑΚΑΝΕ ΧΟΡΙΑΚΗ!

ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ!

ΚΑΛΑ ΘΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!

Δημοσίευση

κορίτσια ευχαριστώ πόλύ για τις απαντήσεις σας!

Σήμερα ειναι η πρωτη μέρα καθυστέρησης...δεν έχω πολλές..

Αλλά πονάω σαν να περιμένω...Μου είπαν κι άλλοι οτι οι κηλίδες αίματος

είναι καλό σημάδι....τι άλλο να ηταν δλδ???

Δημοσίευση

To ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ εδώ και τρεις μήνες. Καμιά βδομάδα πριν την αναμενόμενη περίοδο, έχω κάποιες κηλίδες αίματος, αλλά όχι ροή. Και θέλω να πάω στο γιατρό να δω τι φταίει - υποπτεύομαι καμιά κύστη.. :unsure:

Αυτό με το βάρος με μπερδεύει λίγο, είναι μάλλον απίθανο να βάλεις 5 κιλά στην αρχή της εγκυμοσύνης!

Πάντως σε συνδυασμό με όλη την συμπτωματολογία, θεωρώ πως υπάρχει πιθανότητα να είσαι έγκυος. Πιθανόν οι κηλίδες αίματος να'ταν αίμα από την εμφύτευση κι όλα τα υπόλοιπα να΄ναι συμπτώματα εγκυμοσύνης. Αφού έχεις ήδη καθυστέρηση, πήγαινε κι επανέλαβε την χοριακή για σίγουρο αποτέλεσμα.

Εύχομαι να'σαι εγκυούλα! :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Κοριτσια βγηκα απο το νοσοκομειο. Περασα πολυ δυσκολα με πολυ πονο. Ημουν μια σπανια περιπτωση επιπλοκη της διεγερσης απο πολυκυστικες. Δεν θελω να προχωρησω αμεσα σε εμβρυομεταφορα. Μπορει να το αφησω του χρονου. Ειμαι πολυ χαλια ψυχολογικα και σωματικα. Για να επανελθω θελω πολυ χρονο μαζι με αγωγη που λαμβανω. Δεν μπορω να διαχειριστω αυτο που περασα. Ευχομαι να πετυχετε οσα κοριτσια προετοιμαζονται αυτον τον καιρο.
    • Η γιατρός στο νοσοκομείο αυτό υποστηρίζει, όταν λαμβάνεται τουλάχιστον στη μεγαλύτερη ποσότητα του. Η αλήθεια είναι ότι εχθές περπάτησα όσο δεν είχα περπατήσει όλο τον προηγούμενο καιρό μαζί. Αλλά ναι! τα σαλοσπίρ προκαλούν αιμορραγία.. Η γυναικολόγος μου επιμένει ότι το χρειάζομαι γιατί έχω αυξημένο νούμερο για προεκλαψία και θα πρέπει να το παίρνω σε αυτή την ποσότητα.  Για την προδιάθεση για προεκλαψία.  Κορίτσια ας σταματήσει το αίμα, αύριο να είμαστε σε καλύτερη φάση, η γιατρός εδώ θέλει να είμαι τουλάχιστον για σήμερα τελείως ξάπλα! Από αύριο θα μπορώ να σηκώνομαι να πηγαίνω μία τουαλέτα. Μια εβδομάδα μου είπε απόλυτη προσοχή να ξανά κολλήσει ο σάκος θέλουμε και μετά μπορώ να κινούμαι λίγο πιο χαλαρά. Αλλά και το αίμα να σταματήσει ο σάκος θέλει προσοχή μέχρι να κολλήσει.. Εύχομαι στο τέλος να πάνε όλα καλά.!
    • Γεια σας κορίτσια σήμερα πήγαμε εμβρυολογο.. πολύ κούραση λόγο ταξιδιού που είναι μακριά αλλά άξιζε τ κόπο..τον σακατεψαν στη κλωτσιά κοντά μια ώρα με τ ντοπλερ δεν τον άφηναν να κάνει δουλειά τ..τα μέτρησε 2 φορές..είναι κ τα δυο ευτυχώς 1.800γρ πάνε καλά το τρώνε τα φαι τους..έχω παραπάνω αμνιακα,δεν έχω ζάχαρο αλλά θέλει προσοχή όσο μπορω με τη διατροφή..το καλό είναι ότι έχω καλό τράχηλο οπότε είπε σίγουρα ένα μήνα ακόμα.. αμήν!όσο μπορώ να τα κρατήσω μέσα να γίνουν γερά ανθρωπάκια..είμαι 32 εβδομάδα
    • Σ' ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου 
    • Επίσης ξεχασα να προσθέσω ότι στον δεύτερο τοκετό ο σύζυγός μου ερχόταν για μια ώρα τη μέρα γιατί κρατούσε τη μεγάλη. Οπότε ουσιαστικά ήμουν μόνη μου. Ο,τι χρειαζομουν με βοηθούσαν αρκετά οι μαίες. Από το να συμπληρώσω κάποια χαρτιά κατά την εισαγωγή μέχρι το να με ντύσουν κτλ κτλ!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...