Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλημερα κροιτσια...

βασικα εχω μια φιλη που εχει μια μπουμπουκα 50 ημερων...

βασικα το προβλημα της δε εχει να κανει με το θηλασμο αλλα με το στηθος της

θηλαζει αποκλειστικα..

κ εχει εδω κ 3 βδομαδες που εχει ενα σκληρο πραμα στο στηθος.

η μαια της ειπε οτι ειναι μαζεμενο γαλα,,

την ειπε αν κανει μαλαξεις κ να βγαζει με το θηλαστρο..

την ειπα οτι δ εκανει με το θηλεστρο πριν τουσ 3 μηνες,,

αλλα αυτη φοβαται κ βγαζει.

κανει μαλαξεις αλλα τιποτα.,. :(

ζεστες κ κρυες νομιζω,,

εμει κοκκινισει λεει η περιοχη απο το τριψιμο αλλα τιποτα..

αν ειναι ορθια φαινετε σαν να εχει να θηλασει πολλη ωρα...δηλ πρησμενο.

αν ειναι ξαπλωμενη φαινετε σα εξογκωμα..

εγω δε το εχω δει οποτε οτι με λεει.. ;)

καθε συμβουλη δεχτει..

Δημοσίευση

Μου φαινετε και μενα σαν φραγμένος πορος . Αυτα που κανει ειναι τα σωστα΄και απορω γιατι δεν φευγει ...

Να βαζει το μωρο να θηλάζει και αυτη να καθεται απο πανω του στα 4 . Αν μπορει να πιέζει με το σαγονι του μωρου το σημειο (εννοω να καθεται ετσι το μωρο ωστε να πιεζεται απο μονο του οχι να σπρώχνει το μωρο επανω) .

Ας επιμεινει λιγο ακομα . Κανονικά δεν ειναι "προβλημα" αλλα μπορει να δημιουργηθει ...

Δημοσίευση

Θουλη κ εγω ειχα αποτι φαινεται ακριβως το ιδιο. Γυρω στις 30 μερες παρατηρησα επι μια βδομαδα κατι σκληρο, με πονουσε πολυ ειδικα οταν ρουφουσε το μωρο, σα να μουτραβουσε ενα νευρο. Ειχα κ εγω φαγουρα κ αποτι λες για την περιγραφη μοιαζει πολυ. Ο γυναικολογος ειπε πως ηταν φραγμενος πορος, μου ειχε πει να αποφυγω το θηλαστρο αν αντεχω, να πλενομαι 2-3 φορες τη μερα με ζεστο νερο, να κανω κομπρεσες με ζεστο χαμομηλικαι αυτο που λεει η Λαλα, να θηλαζω το μωρο σκυμμενη στα 4 με το σαγονακι του να ακουμπαει στο πονεμενο σημειο. Μετα απο 10 μερες ειχε φυγει τελειως.

Δημοσίευση

nomizo pos prepei na to sizitisei kai me to gunaikologo tis!!!

ego thilaza ti mikri mou 7,5 mhnes apoklistika kai sto ena stithos eixa bgalei arketa tetia pramata opos i fili sou! :woohoo: :woohoo: stin arxi panikoblithika, giati prin meino egkuos eixa idi eno ogkidio sto idio stithos, pou me tin egkimosini eixe megalosei kiolas!!! edo ki 1,5 mina stamatisa to thilasmo, (eixe elatothei to gala poli kai pira kai xapia) den peiraksa katholou to stithos mou kai siga siga ola figane!!! mexri kai to ogkidio pou eixa apo prin mikrine poli!!!

euxomai na tis pane ola kala kai na thilasei oso mporei!!! :kiss::kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...