Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κοριτσια απο μακεδονια την βοηθεια σας.Η γυναικολογος μου μου ειπε τελος τα μπανια εκτος και αν η θαλασσα ειναι πολυ καθαρη.Εμεις την παρασκευη φευγουμε για το εξοχικο μου που ειναι στα χωρια της θεσσαλονικης.Καταλαβαινετε οτι εκει ειναι μονο δασος και οταν τοσα χρονια πηγεναμε για μπανιο παντα πηγεναμε στο κτημα του καραγκιοζη.Εκει ομως εκτος οτι εχει φυκια δεν θα μπορουσα να πω οτι ειναι και πεντακαθαρα.Καμια ιδεα για καθαρη θαλασσα?Αντε βρε γκαρντασινες βαλτε ενα χερακι να κανω κανα μπανιο γιατι θα σκασω αν δεν παω φετος:(

Δημοσίευση

ΚΟΙΤΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΟΜΗ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ(ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΟΤΑΜΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΡΟΜΙΚΑ)ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΝΑΥΑΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ!ΤΟ ΚΤΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΤΑΜΟΣ? ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ.ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΕΠΑΝΟΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΤΑΜΟ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΟΥΡΟΛΗΜΩΞΕΙΣ ΚΤΛ ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΝΕ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΗΣΥΧΟ!!!!

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ?

Δημοσίευση

ΚΟΙΤΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΟΜΗ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ(ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΟΤΑΜΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΡΟΜΙΚΑ)ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΝΑΥΑΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ!ΤΟ ΚΤΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΤΑΜΟΣ? ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ.ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΕΠΑΝΟΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΤΑΜΟ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΟΥΡΟΛΗΜΩΞΕΙΣ ΚΤΛ ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΝΕ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΗΣΥΧΟ!!!!

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ?

Δημοσίευση

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ?

Δημοσίευση

Στον ποταμο ειναι το κτημα του καραγκιοζη.Το χωριο ειναι απο την μερια που παει για σερρες το λενε ισωμα :) .Το "χαμος στο ισωμα απο εμας βγηκε ειναι αληθεια :laugh: ...

Δημοσίευση

Στον ποταμο ειναι το κτημα του καραγκιοζη.Το χωριο ειναι απο την μερια που παει για σερρες το λενε ισωμα :) .Το "χαμος στο ισωμα απο εμας βγηκε ειναι αληθεια :laugh: ...

Δημοσίευση

Δημοσίευση

ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΟΥ ΚΑΚΟΥ...ΠΗΓΑΙΝΕ 'Η ΣΤΟ ΝΑΥΓΑΓΙΟ(ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΥ ΧΩΜΑΤΟΔΡΟΜΟ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΕΓΚΥΟΣ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΕΙΣ) Ή ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ....

ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ... ΤΟ ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΙΣΩΜΑ ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΩ!:)

Δημοσίευση

ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΟΥ ΚΑΚΟΥ...ΠΗΓΑΙΝΕ 'Η ΣΤΟ ΝΑΥΓΑΓΙΟ(ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΥ ΧΩΜΑΤΟΔΡΟΜΟ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΕΓΚΥΟΣ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΕΙΣ) Ή ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ....

ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ... ΤΟ ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΙΣΩΜΑ ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΩ!:)

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Θα κοιταξω να παω προς πλαταμωνα.Δεν μας νοιαζει να παμε μακρυα αρκει να ειναι καθαρα.Αν εχεις ακουσει τον Λαχανα ειμαστε ακριβως απενατι.Βασικα απο θεσσαλονικη ειναι 40 χιλιομετρα.Παντως το χαμος στο Ισωμα βγηκε γιατι απο παλια το χωριο μου ειχε αντιδικιες με το απο πανω χωριο που ειναι τα Θεοδοσια και επεφτε πολυ ξυλο.Καθε βραδυ γινοταν χαμος και οπου πηγενανε και τους ρωταγαν "τι εγινε εχτες με τους διπλανους?" η απαντηση ηταν "αστα αστα χαμος στο ισωμα".:laugh:

Δημοσίευση

Θα κοιταξω να παω προς πλαταμωνα.Δεν μας νοιαζει να παμε μακρυα αρκει να ειναι καθαρα.Αν εχεις ακουσει τον Λαχανα ειμαστε ακριβως απενατι.Βασικα απο θεσσαλονικη ειναι 40 χιλιομετρα.Παντως το χαμος στο Ισωμα βγηκε γιατι απο παλια το χωριο μου ειχε αντιδικιες με το απο πανω χωριο που ειναι τα Θεοδοσια και επεφτε πολυ ξυλο.Καθε βραδυ γινοταν χαμος και οπου πηγενανε και τους ρωταγαν "τι εγινε εχτες με τους διπλανους?" η απαντηση ηταν "αστα αστα χαμος στο ισωμα".:laugh:

Δημοσίευση

Δημοσίευση

ΔΕΣ ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟ, ΠΡΙΝΤΗ ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑ.

ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΘΑΛΛΑΣΑ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ!

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕΕΕ:) :) :) :) :)

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Καλημέρα,διάβασα τα μυνήματά σας και για τον λόγο το οτι έίμαι και εγώ έγκυος 6 μηνών πηγαίνω κάθε Κυριακή Χαλκιδική,πηγαίνουμε πρωί και φεύγουμε βράδυ.Πολλυ καθαρά ειναι στα Νεα Πλάγια και στα Μυκονιάτικα στην Καλλικράτεια,πού ειναι και πολύ κοντα απο την Θεσσαλονικη σχεδόν 30 λεπτά .Μετά για πιο μακριά μπορειται να πάτε Καλλιθέα, Φούρκα κ.α.;) στο πρώτο πόδι.

Δημοσίευση

Καλημέρα,διάβασα τα μυνήματά σας και για τον λόγο το οτι έίμαι και εγώ έγκυος 6 μηνών πηγαίνω κάθε Κυριακή Χαλκιδική,πηγαίνουμε πρωί και φεύγουμε βράδυ.Πολλυ καθαρά ειναι στα Νεα Πλάγια και στα Μυκονιάτικα στην Καλλικράτεια,πού ειναι και πολύ κοντα απο την Θεσσαλονικη σχεδόν 30 λεπτά .Μετά για πιο μακριά μπορειται να πάτε Καλλιθέα, Φούρκα κ.α.;) στο πρώτο πόδι.

Δημοσίευση

• Απαντήσεις

• Και εγώ δεν έχω κάνει τίποτα, αλλά τα σκέφτομαι και αγχώνομαι, ρούχα οκ μας έχουν δώσει φίλοι κλπ, μας έχουν αγοράσει ήδη γιαγιά και θεία τους που έχουν τρελαθεί, αλλά τα ρούχα τα έχω το πιο ασήμαντο και αδιάφορο εγώ, οκ θα πάρεις κτ κ τέλος δε θέλει καν ανάλυση ή ψάξιμο. Τα υπόλοιπα με αγχώνουν εμένα γιατί μπορεί να γεννήσω πολύ πρόωρα λόγω διδύμων.Έχω βρει από γνωστούς δυο καθίσματα αυγά και 2 ίσως 2 καρότσια, αν και καρότσι έχω πει θα αγοράσουμε διπλό σίγουρα, αλλά κ αυτό θέλει ψάξιμο να δω σε ποιό θα καταλήξουμε. Τα θήλαστρα κλπ πως που πότε να νοικιάσω νοσοκομειακό θέλω μέχρι να δω πως θα πάει ο θηλασμός ώστε αν γεννήσω νωρίτερα να βγάζω έστω γάλα αν μπουν τπτ σε μονάδες να παίρνουν μητρικό έστω..Παρακολούθησα κπ σεμινάρια πρόσφατα για νεογέννητα και για δίδυμα συγκεκριμένα κ θηλασμό κλπ κ πρέπει να οργανωθώ με αυτό ,να βρω σύμβουλο θηλασμού να με βοηθήσει γιατί με δυο θά ναι ζόρι και ο θηλασμός και η παραγωγή γάλακτος και χωρίς καθοδήγηση δεν παίζει να το βρω, είμαι τελείως άσχετη. Αλλαξιέρα,μπανιέρα,θήλαστρο,αποστειρωτή αν δώσω μπιμπερό, λίκνο να κοιμούνται με αυτά θα ξεκιν΄ήσω πρώτα νομίζω,μόλις τα έχω αυτά θα ηρεμ΄ήσω ίσως αλλά και εγώ για σεπτ έλεγα που αν γίνει κτ και έρθουν νωρίτερα πάλι αργά θα ναι, αχ ίσως κ Αύγουστο ψάξω κ πάρω τπτ. Και εγώ το ίδιο ακριβώς με ΠΗΤ 13/11 είμαι , αλλά λόγω διδύμων μαξ γύρω στα μέσα οκτωβρ μας έχουν πει το ιδανικό σενάριο...και μετά μπορεί να πάει ακόμα πιο νωρίς αναλόγως ανάπτυξης γιατί είναι και μονοχοριακά και τρέμω αχ αχ
    • Αχ κορίτσια και εδώ Αθήνα έριξε μια ωραία μπόρα. Ότι είχα απλώσει καιβετρεχα να μαζέψω. Όλη μέρα περίμενα να βρέξει που έλεγαν και δεν έβρεχε και μόλις άπλωσα μέσα σε 5 λεπτά σκοτείνιασαν όλα!  @Diwni εχει κατι μαγουλα για δάγκωμα και σε ολο το κορμι ειναι δίπλες. Χοντρουλα την φωνάζουμε, μεχρι να αρχισει να καταλαβαινει και μετα θα το κοψουμε με της μείνει και τραύμα 🤣🤣 Χθες πήγαμε για ψώνια και με ρωτούσαν πόσο είναι και μόλις έλεγα 3 μηνών έλεγαν όλοι μοιάζει για 5. Φανελάκια ολεον φοράμε 9 μηνών και ορισμένα τύπου orchestra 12 μηνών.
    • Πηγαινε σε ενα αλλο εργαστηριο. Γιατι 4 τεστ και ολα θετικα δυσκολο να λενε ψεματα.
    • 4 ειναι όντως πολλά κορίτσι μου, τι να πω..πολύ περίεργο..εγω θα πήγαινα στη θέση σου κ για άλλη μια χοριακη..δε χάνεις κάτι..
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...