Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κοριτσια καλησπερα.

Μου προτεινε η παιδιατρος να κανουμε το εμβολιο κατα

της γαστρεντεριτιδας τον επομενο μηνα (οταν θα ειμαστε 4 μηνων)

και μου ειπε πως ειναι ποσιμο και σε δυο δοσεις μεχρι τον 6ο μηνα.

Επειδη το ακουσα πρωτη φορα δεν ξερω τι παρενεργειες μπορει να εχει.

Η παιδιατρος μου ειπε οτι ειναι ακινδυνο και να μη φοβαμαι.

Ανησυχω ομως,γιατι μου ειπε να το σκεφτω..!!

Να σκεφτω τι?

Το εχετε κανει στα παιδακια σας?

Κι αν ναι... πειτε μου ειχε αποτελεσμα?

Δημοσίευση

Εμεις την 1η δοση του εμβολιου την καναμε οταν κλεισαμε το 2ο μηνα μαζι με το εξαπλο και του πνευμονιοκοκκου.Η παιδιατρος δεν με ρωτησε αν θα το κανω,μου το εγραψε απευθειας,γιατι θεωρει οτι πρεπει να γινεται.Μου εδωσε μονο ενα φυλλαδιο να διαβασω σχετικα με αυτο.

Η αληθεια ειναι οτι αφου καναμε και τα τρια εμβολια μαζεμενα η μικρη μου για τις επομενες μερες ειχε μια αναστατωση,δεν ετρωγε κανονικα,ειχε γκρινια και γενικα ειχε βγει λιγο απο το προγραμμα της.Μαλλον αυτα της τα προκαλεσε το συγκεκριμενο εμβολιο απο οτι ειπε η γιατρος γι'αυτο και τη 2η δοση ενω ηταν να την κανουμε τωρα που κλεισαμε τον 4ο μηνα ειπαμε να την καθυστερησουμε λιγο(πρεπει να γινει μεχρι τον 7ο μηνα)

Τη γιατρο την εμπιστευομαι και θεωρησα οτι αφου το εγραψε πρεπει και να γινει.Το πληρωσα 80 ευρω.

Δημοσίευση

Εμείς το κάναμε την Παρασκεύη! Ο μικρός είχε πολύ πλάκα! Στην αρχή ξίνισε τα μούτρα του και μετά γλυφόταν! Δεν μου παρουσίασε καμιά παρενέργεια μετά! Έκανα και το εξαπλό κ πνευμονιόκοκκο! Τον εμπιστεύομαι με κλειστά μάτια τον συγκεκριμένο παιδίατρο, το έχει ο αδερφός μου, η ξαδέρφη μου γενικά πολλά κοντινά μου πρόσωπα με παιδάκια και είναι όλοι πολύ ευχαριστημένοι! Βλέπω κι από τις ανιψιές μου! Τι να σου πω, στην επιλογή σου είναι αυτό! Θα το ξανακάνουμε στον 4ο μήνα! Καλή επιτυχία σ'ότι κι αν αποφασίσεις!

• 5 weeks later...
Δημοσίευση

Το ήπιαμε κι εμείς σε 3 δόσεις, 2, 3 και 4 μηνών αν δεν κάνω λάθος.

Δεν είχαμε καμία μα καμία παρενέργεια, ούτε σε αυτό αλλά ούτε και στα υπόλοιπα.

Φαντάζομαι σου είπε να το σκεφτείς γιατί δεν ανήκει στα υποχρεωτικά εμβόλια, γι'αυτό εξάλλου και δεν το αναγράφει και στα βιβλιάρια των παιδιών.

Το rotateq γράφεται, απλά επειδή ακριβώς δεν είναι υποχρεωτικό, δεν είναι άνευ συμμετοχής όπως τα υπόλοιπα. Πλήρωσα συμμετοχή 25%, περίπου 13 ευρώ. Πάει κι 1 χρόνος βέβαια, δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...