Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα σας,

θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποια από εσάς γνωρίζει ή έχει εμπειρία για τον αν η μείωση στήθους επηρεάζει την ικανότητα θηλασμού. Θα ήθελα πολύ να θηλάσω το μωράκι μου αλλά λόγο του ότι στο παρελθόν είχα υποβληθεί σε τέτοιου είδους επέμβαση φοβάμαι μήπως δεν είναι δυνατόν.

Υπάρχει καμία από εσάς που υποβλήθηκε σε παρόμοια επέμβαση και προσπάθησε να θηλάσει?

φιλικά

βάγια

Δημοσίευση

Βάγια καλησπέρα!!δεν νομιζω οτι η μειωση στηθος επηρεαζει τον θηλασμο..βέβαια καλυτερα να ρωτησεις και εναν γυναικολογο ο οποιος θα σε διαφωτισει καλυτερα!!Πάντως το μητρικο γαλα να ξερεις ειναι το καλυτερο για το παιδι!!Απ την στιγμη που δεν εχεις προσθέσει σιλικονη στο στηθος δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα

φιλια

Δημοσίευση

ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας...

και ο γιατρός μου τότε έτσι μου είχε πει ότι δεν θα έχω πρόβλημα αλλά τώρα που πλησιάζει ο καιρός και αγχώνομαι είπα να το ψάξω λίγο μέσω internet και γενικώς διάβασα ότι δεν δημιουργεί πρόβλημα εκτός από μια περίπτωση που έλεγε ότι στην επέμβαση αυτή αφαιρούνται πολλοί γαλακτικοί αδένες που καταλήγουν στις θηλές με αποτέλεσμα να έχεις πρόβλημα γιαυτό είπα να ρωτήσω και εδώ μήπως είχαμε καμία πραγματική μαρτύρια χεχε! B)

anyway ελπίζω να πάνε όλα καλά!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...