Μετάβαση σε περιεχόμενο

μείωση στήθους και θηλασμός

Recommended Posts

Καλησπέρα σας,

θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποια από εσάς γνωρίζει ή έχει εμπειρία για τον αν η μείωση στήθους επηρεάζει την ικανότητα θηλασμού. Θα ήθελα πολύ να θηλάσω το μωράκι μου αλλά λόγο του ότι στο παρελθόν είχα υποβληθεί σε τέτοιου είδους επέμβαση φοβάμαι μήπως δεν είναι δυνατόν.

Υπάρχει καμία από εσάς που υποβλήθηκε σε παρόμοια επέμβαση και προσπάθησε να θηλάσει?

φιλικά

βάγια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βάγια καλησπέρα!!δεν νομιζω οτι η μειωση στηθος επηρεαζει τον θηλασμο..βέβαια καλυτερα να ρωτησεις και εναν γυναικολογο ο οποιος θα σε διαφωτισει καλυτερα!!Πάντως το μητρικο γαλα να ξερεις ειναι το καλυτερο για το παιδι!!Απ την στιγμη που δεν εχεις προσθέσει σιλικονη στο στηθος δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα

φιλια

Για να υπάρχει προβλημα θα πρεπει να εχει πειραχτει ο αδένας που δεν θα το εκανε ποτε κανενας σοβαρός χειρουργος ! Δεν υπάρχει κανενα προβλημα να θηλάσεις το μωράκι σου :)

ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας...

και ο γιατρός μου τότε έτσι μου είχε πει ότι δεν θα έχω πρόβλημα αλλά τώρα που πλησιάζει ο καιρός και αγχώνομαι είπα να το ψάξω λίγο μέσω internet και γενικώς διάβασα ότι δεν δημιουργεί πρόβλημα εκτός από μια περίπτωση που έλεγε ότι στην επέμβαση αυτή αφαιρούνται πολλοί γαλακτικοί αδένες που καταλήγουν στις θηλές με αποτέλεσμα να έχεις πρόβλημα γιαυτό είπα να ρωτήσω και εδώ μήπως είχαμε καμία πραγματική μαρτύρια χεχε! B)

anyway ελπίζω να πάνε όλα καλά!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια καλημέρα κι από μένα!  @Demy93 δύσκολο που δεν έχεις κανέναν να το κρατήσει το μωρό. Ούτε κι εγώ έχω αλλά τουλάχιστον θα αργήσω να γυρίσω στη δουλειά. Πότε λες να ξεκινήσεις;  @Barbiee όντως μικρή μικρή ξεκίνησες!! Εύχομαι να κάνεις όσα θελήσεις! 5 αδέρφια είστε και είσαι το μόνο κορίτσι;  χαρά στο κουράγιο σου!! @Elk μια χαρά μεγαλώνει το μωράκι σου 🥰🥰🥰 @μαμά12345ωραιοτατη ηλικία τα 30!!νεοτατη είσαι! Είναι καθαρά στο μυαλό σου! 
    • Κορίτσι μου το άγχος ευθύνεται για πολλά. Μπορεί όλα οργανικά να είναι κομπλέ και λόγω άγχους να υπάρχουν ανωμαλίες στον κύκλο και να επηρεάζονται οι ορμόνες κλπ και φυσικά και μία σύλληψη. Για το πολύ νωρίς που έρχεται η περίοδος ίσως να ευθύνονται και περισσότερα οιστρογόνα, που φυσικά προκαλούνται και από το στρες και από άλλους εξωτερικούς παράγοντες, πχ προιόντα που χρησιμοποιούμε στο σώμα, στο σπίτι κλπ. Αλλά απ' ότι λες έχεις κάνει ορμονικές και ήταν όλα οκ;;  Τότε θα πω, ας φύγει αυτή η περίοδος, πήγαινε κάνε κανένα χαλαρωτικό μασαζάκι, ζεστά μπανάκια, αναπνοές και πάμε για Δεκέμβρη!!
    • Αχ ηρέμησα τ΄ωρα που άκουσα και τη δική σου πλευρά ❤️ Χθες ο γιατρός σοκαρίστηκε κι ο ίδιος όταν είδε το νούμερο, γούρλωσαν τα μάτια του, αλλά λέει σ αυτή τη φάση δε μπορούμε να κάνουμε και κάτι γιατί δεν υπάρχει κάποια ασφαλής αγωγή για εγκυμονούσες, κι ούτως ή άλλως είναι αναμενόμενο όπως είπαμε στο 3ο τρίμηνο να αυξάνεται. Το μόνο που μου είπε είναι να προσέχω τη διατροφή όσο μπορώ, δλδ κομμένη η φέτα ή αν θέλω violife vegan και πολύ μου είναι 😂😂 Επίσης με ρώτησε τι είχα φάει πριν τις εξετάσεις κι η αλήθεια είναι ότι την προηγούμενη μέρα είχα φάει μπριζολάκια και κάτι πατατάκια.... 🤭🤭🤭 Ντάξει ο άνθρωπος έβαλε τα γέλια με την πάρτη μου, μου λέει "ε τι περίμενες μετά απ αυτά που έφαγες" 🤣🤣🤣 Τώρα θα το δούμε μετά τη γέννα με εξετάσεις αίματος.
    • Καλημέρα κορίτσια μου!!  Δυστυχώς είχα και εγώ κάποια νέα που με πανικοβαλαν τη παρασκευή στο γιατρό άσχετα με τις αντιστάσεις στις μητριαιες.. για αυτό και χάθηκα λίγο.. είμαι στο τρέξιμο όλη την εβδομάδα μιλώντας με επαγγελματίες υγείας ψάχνοντας λύσεις.. που πιστεύω να πάνε όλα καλά τώρα, θα δείξει όμως πως θα πάει και τι θα γίνει... Δεν είμαι έτοιμη να το συζητήσω ακόμα... Διαβάζοντας και κάποια δικά σας νέα άλλο τόσο εκνευρίζομαι με τους γιατρούς που υπάρχουν εκεί έξω... Δεν θα επεκταθώ περισσότερο καθώς δεν θέλω να στεναχωρήσω και καμιά σας.. ας γεννησουμε όλες με το καλό να πάνε όλα κατ'ευχήν για όλες μας, να κρατήσουμε υγιή μωράκια στην αγκαλιά μας και τότε θα είμαι χείμαρρος.. Να σας πω όμως ότι η μικρούλα μας είναι μια χαρά, επανέλαβα και το Doppler, μίλησα και με αγγειολογο.. τσάμπα ανησύχησα.. όλα καλά! 2.200kg και 0,570 η αριστερή μητριαια και 0,600+ η δεξιά.. κατά μέσο όρο δηλαδή γιατί τις μετρήσαμε καμία 10αρια φορές τουλάχιστον.. Τη Τρίτη που μας πέρασε έκανα και καρδιοτοκογραφημα, όλα καλά, 25/11 έχουμε πάλι καρδιοτοκογραφημα και υπέρηχο.. και αρχές Δεκέμβρη ξανά υπέρηχο..  @MarMar90 μου είδα και τα δικά σου νέα.. τα κορίτσια με κάλυψαν πλήρως.. θα πω μόνο ότι λυπάμαι για το γιατρό σας και για αυτό που σας κάνει ψυχολογικά τώρα στο τέλος.. δεν θα πω κάτι άλλο γιατί δε θα σταματήσω να βρίζω μέχρι αύριο..!! Βέβαια τα έχω μαζεμένα και από τον δικό μου... Anyway..! Σήμερα δεν έχεις το δεύτερο Doppler;; Περιμένω να διαβάσω νέα σου!!! Ευχαριστώ και για τη σκέψη κοριτσάκι μου..! ❤️❤️❤️
    • Ίσως να φταίει κ το τρελό άγχος για τα πάντα γιατί οι εξετ΄ασεις πάντα βγαίνουν οκ. Ξέρω θα σας φαίνεται πολύ κουλό να μην έβρισκαν κάτι αλλά το έχω αποδεχθεί τόσα χρόνια, στην αρχή ένιωθα πολύ μειονεκτικά ΄΄οντας στην εφηβεία. Κ όταν έμεινα έγκυος κ εκείνο τον κύκλο είχα ενδιάμεσα αιμορραγία κ δεν μπορούσαμε να υπολογίζουμε την 1η μέρα περιόδου!!!  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...