Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Κορίτσια, τι ωραία νέα!! Πολύ χαίρομαι!!  Με το καλό και ο επόμενος υπέρηχος @Ngsofia μου, να δείτε το σπορακι σας να μεγαλώνει!! Ολα να πανε καλα εύχομαι κορίτσι μου! ❤️ @pennaki μου, με το καλό να υποδεχτείς το εμβρυακι σου, όλα να πάνε τέλεια, και να μας πεις ευχάριστα σε δέκα μέρες!! 🤞 Άστα, και εγω με φουλ τεχνητό, έναν κουβά φάρμακα έπαιρνα! Αφού από ενα σημείο και μετά περνούσαν 2-3 ώρες που δεν επρεπε να πάρω φάρμακα και ένιωθα περίεργα. Συνδρομο στερησης, ήθελα με κατι να χαπακωθω, να βαρέσω έστω μια ένεση βρε παιδί μου! 🤣
    • Αχ ευτυχώς γτ το βρίσκω ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ να μην φασ ψάρι κτλ  Είμαι και γλυκατζου πχ σαλάμι που δεν κάνει να τρώω δεν σκάω , δεν το είχα και στα μαστ μου αλλά τα γλυκά έρωτας μακαρόνια έρωτας και αυτά κόβω. Αλλά για το μωράκι το κάνω γτ αν ήταν μόνο για εμένα δεν θα ειχατόσο προσήλωση . Τεσπά θα ξεκινήσω και περπάτημα αλλιώς ινσουλίνη .  Δεν είναι κάτι που δεν μπορείς αρκεί να πεις οκ τώρα 12 εβδ υπομονή . Αρκεί να κρατήσω και τα κιλά μετά ώστε να είναι στη βάπτιση και το καλοκαίρι κορμάρα 😅 😅 😅 
    • @ΜαρίαΔημήτρης περαστικάα εύχομαι!!! Καημένο μου πρέπει να ταλαιπωρήθηκε πολύ.. εύχομαι γρήγορη ανάρρωση.🧿  @Sotiria_94 κορίτσι μου είναι απόλυτα φυσιολογικό να μην φάει τις πρώτες φορές, μη σου πω και ολόκληρο τον μήνα.  σκέψου πως δεν έχει ξανά βάλει στο στοματάκι του πέρα από το γάλα και ακόμα προσπαθεί να συνηθίσει το καινούριο που του προσφέρεις. Δώσε χρόνο και θα δεις μια χαρά θα τρώει σε λίγο καιρό!    Εμεις ξεκινησΜε από τον 5ο και τώρα που είναι 6,5 μπορώ να πω ότι τρώει.    Δώσε χρόνο και θα δεις μια χαρά θα τρώει σε λίγο καιρό!🫶🏻
    • Ολα θα φανούν σε 10 μερες! 🙏 Σας ευχαριστώ πολυ για τη θετική σας ενέργεια κορίτσια.
  • Προσθήκη...