Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια!

Γεννησα πριν 41 μερες. Είχα πάρει 11 κιλά τα έχασα σχεδόν όλα (ενα εχει μεινει) χωρίς προσπάθεια. Ενώ η κοιλιά μου μειωνόταν από την αρχή με πολύ γρήγορους ρυθμούς αυτή η λίγη που έχει μείνει δε φεύγει. Νομίζω πως σταμάτησε η διαδικασία της μείωσης ή μειώνεται εξαιρετκά αργά.... τόσο που δε βλέπω διαφορά!!

Σκέφτομαι να βάλω λαστέξ. Εσείς βάλατε; Είδατε κάποια διαφορά;

Βρήκα μεσω ιντερνετ το λαστεξ lipopanty και κοστίζει 83 ευρω. μου φανηκε λίγο ακριβό. Το έχει χρησιμοποιήσει καμία! Εχει αποτελέσματα; Γενικώς, το λαστέξ βοηθάει; Οποια γνωρίζει ας με διαφωτίσει παρακαλώ!!!!

Φιλάκιαααααααααααααααααα!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Εγω εχω παρει διοτι με εχει τρελανει η μανα μου οτι σε αυτην εκανε τρομερη δουλεια. Το φοραω καποτε... εγω πηρα 16 κιλα στην εκγυμοσυνη μου και εχασα τα 10 μεχρι τωρα... δεν ξερω ομως αν ειναι απο το λαστεξ B)

Δημοσίευση

ΕΓΩ ΦΟΡΕΣΑ ΖΩΝΗ ΣΤΗ ΚΟΙΛΙΑ ΑΠ Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ..ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΕ Η ΜΑΙΑ ΜΟΥ!ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ Κ ΜΟΥ ΠΗΡΑΝ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΤΟΥ "ΜΗΤΕΡΑ".ΕΝΩ ΛΟΙΠΟΝ Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕΙΝΕΙ ΑΠ ΤΗ ΓΕΝΝΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΣΗΚΩΘΗΚΑ Κ ΕΚΑΝΑ ΜΠΑΝΙΟ(ΓΕΝΝΗΣΑ 23.45 ) ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΓΙΞΩ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΗ,ΕΒΑΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΩΡΕΣ ΤΗ ΖΩΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΑ Η ΚΟΙΛΙΑ ΕΙΧΕ ΣΦΙΞΕΙ...

ΤΗ ΦΟΡΕΣΑ ΣΧΕΔΟΝ 30 ΜΕΡΕΣ(ΓΙΑΤΙ ΓΕΝΝΗΣΑ ΤΕΛΗ ΜΑΙΟΥ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΖΕΣΤΕΣ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ) ΚΑΙ Η ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΦΙΧΤΗ!ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ 4 ΚΙΛΑ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΧΑΣΩ...(ΤΑ 12 ΑΠ ΤΑ 18 ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΜΟΥ ΕΦΥΓΑΝ 10 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΕΝΝΑ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΙΤΑ Η ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ,Κ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΑΡΑΝΤΗΣΩ ΕΙΧΑΝ ΦΥΓΕΙ ΑΛΛΑ 2...!!)

ΣΕ ΜΕΝΑ ΕΚΑΝΕ ΔΟΥΛΕΙΑ Κ ΤΟ ΣΥΝΙΣΤΩ..ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΚΟΠΕΛΑΣ..

ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΖΩΝΗ,ΟΧΙ ΒΡΑΚΙ ΛΑΣΤΕΞ...ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΡΑΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ Φ.Τ. ΔΕ ΒΟΗΘΑΕΙ!

Δημοσίευση

''Eva'' μου,το εχω παρει εγω το lipopanty. Το ειχα δει σε ενα διαφημιστικο και το πηρα καθως εχει κοπιτσες αριστερα και δεξια για να προσαρμοζεται και να σου κανει οσο χανεις τα κιλα. Το πηρα 85 ευρω απο τον Μπακακο στην Ομονοια (δεν ξερω αν μενεις Αθηνα). Με ειχε πρηξει η μανα μου οτι αλλιως δεν θα μου πεσει η κοιλια.

Τελοσπαντων, δεν το πολυφορεσα γιατι εχει κοπιτσες και απο κατω, στο επιμαχο σημειο και τριβοντουσαν πανω στο δερμα, στα μπουτια κοινως, και πονουσα. Βασικα εγω τα εχω τα κιλακια μου και ισως οφειλεται εκει. Παρολα αυτα δεν θα τα ξαναεδινα τα χρηματα καθως και ο δικος μου γυναικολογος μου ειπε οτι δεν κανει τιποτα. Και ετσι το φοραω αν θελω να βαλω κανα ρουχο που φοραγα πριν την εγκυμοσυνη που ημουν πιο αδυνατη, τρομαρα μου....

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΠΡΙΝ 35 ΜΕΡΕΣ!!!!ΠΗΡΑ 17 ΚΙΛΑ ΤΑ ΕΧΑΣΑ ΟΛΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ 4!!!ΦΟΡΑΩ ΖΩΝΗ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΦΙΞΕΙ Η ΚΟΙΛΙΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΩ ΚΙΛΑ, Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗ ΦΟΡΑΩ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΛΑΡΩΣΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟ ΟΙ ΜΥΕΣ ΤΗΣ ΚΟΙΛΙΑΚΗΣ ΧΩΡΑΣ!!ΔΕ ΧΑΝΕΙΣ ΚΙΛΑ ΜΕ ΤΗ ΖΩΝΗ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ!!!!ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!!ΑΠΛΑ ΣΥΓΚΡΑΤΕΙ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΠΛΑΔΑΡΗ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΜΑΣ ΧΙΧΙΧΙ!! :P

Δημοσίευση

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕ ΧΑΝΕΙΣ ΚΙΛΑ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Κ Η ΖΟΥΖΟΥΝΙΤΣΑ!ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΑΔΥΝΑΤΙΖΕΙΣ ΦΟΡΟΝΤΑΣ ΤΗ ΑΠΛΑ ΣΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΗ ΧΑΛΑΡΩΜΕΝΗ ΚΟΙΛΙΑ ΚΑΙ ΒΟΗΘΑ ΤΟΥΣ ΜΥΕΣ ΝΑ ΜΗ ΧΑΛΑΡΩΣΟΥΝ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΦΤΑΣΕΙ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΓΟΝΑΤΑ(ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ!)ΧΑΧΑ!

Δημοσίευση

Που μπορω να βρω τετοια ζωνη βρε κοριτσια; Απ' οτι κατάλαβα όλα την ίδια δουλειά κάνουν αρα μου φαινεται λίγο βλάκεία να δωσω τόσα λεφτά απλά για να μου κρατάει την κοιλιά όσο το φοράω!! Πίστευα ότι επειδή προορίζεται για γυναίκες μετά από γεννα και είναι και ακριβό κάνει κάτι παραπάνω απ το να τη συγκρατει απλά!

Χθες άρχισα κοιλιακούς!! Μάλλον είναι η μόνη λύση!!!! Και συχαίνομαι τη γυμναστικη γαμωτο!!!!!!!!!!!!!!!! :angry:

Να σας ρωτήσω αν τελικά το πάρω μπορω να κάνω κοιλιακούς ενώ το φοράω ή μηπως όταν το φοράς δε μπορείς να δουλεψεις τους μύες; :blink:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...