Μετάβαση σε περιεχόμενο

Δεν πινει το Βραδινό γάλα

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια εχω το εξης πρόβλημα από 6 μηνων περιπου που ξεκινησαμε τα φαγητα δεν θέλει να πιει το γάλα της πριν κοιμηθεί.Ετσι αναγκαζομαι και της το δίνω κατα της 12 (την παιρνω αγκαλια της το δινω και την ξαναβαζω στην κουνια)το απογευματινο της το δινω κατα της 5 και μιση με 6.Για υπνο την βαζω κατα της 9.

Μολις παω να της το δωσω βαζει τα κλαματα.Εχω προσπαθησει κατα καιρους να της το δωσω αλλα τιποτα προσπαθω να την χαλαρωσω αλλα παλι τιποτα.

Τι μπορω να κανω; :(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

tzef μην σε πιανει αγχος με το γαλα και η δικια μου η μεγαλη 8χρονη το παρουσιασε αυτο σε αυτη περιπου την ηλικια και διηρκεσε μηνες σχεδον χρονο η και παραπανω .οποιο τροπο και να δοκιμασα δεν καταφερα τιποτε ,ετσι την αφηνα να κοιμηθει και μεσα στον υπνο της της το εδινα οπου το επινε αμεσως,ο παιδιατρος βεβαια ηταν αρνητικος καθως το λιμναζον γαλα ευθυνεται για τερηδονα και ωτιτιδες αλλα εκτος απο 2 σφραγισματα που καναμε περισυ μια χαρα ειναι το παιδι .μετα απο 4 παιδια καταλαβα οτι σε θεματα διατροφης δεν πρεπει να τα πιεζεις καθολου περνουν συνεχεια φασεις .αυτο το τελευταιο το αφησα στην ησυχια του και βρηκα τη δικια μου. :)

Δεν ειναι απαραίτητο το βραδινο γάλα και θα πρεπει να προσέξεις αυτο που αναφέρει η Γλαυκη για ωτίτιδες !

Αν το παιδακι σου τρωει καλά το απογευμα δωστης και μια μεριδα τυρί ή γιαουρτι και δεν εχει ανάγκη απο γαλα .

Νομιζω και γω πως ειναι φαση και καποια στιγμη θα ξαναπιει . Μην την πιέζεις δεν υπάρχει λογος :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...