Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια μου επλιζω να ειστε καλα. Τη Τρίτη καναμε εμβόλιο στου Αναστάση μου και ειχα διαπιστωσει οτι το σημειο του εμβολιου ειχε κοκκινίσει κάπως. Σημερα που του καναμε μπανακι κι επιασα το μπρατσακι του ειδα οτι είχε πρηστει! Σαν να είχε μια πετρούλα κατω απο το δέρμα του.Πανικοβλήθηκα κι ο γιατρος εχει κλειστο το τηλ!! Γνωρίζετε αν είναι κατι που συμβαίνει; Σας έχει τύχει;;

Δημοσίευση

ξερω απο μας πωσ οταν κοκκινησει πρεπει να βαλεισ λιγο fenistil αν εχεισ βαλε σημερα και αυριο με το καλο περνεισ ξανα το γιατρο σου!!!!

μα καλα ρε παιδι μου γιατροσ και το εχει κλειστο?????

κι αν ηταν κατι σοβαροτερο???

παντωσ με την κρεμουλα δεν παθαινει τπτ το παιδι!

εκανε πυρετο?

Δημοσίευση

ΕΜΕΙΣ ΟΤΑΝ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ(ΤΟ ΚΟΚΤΕΙΛ!!!) ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ "ΠΕΤΡΩΣΕΙ" ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΚΟΜΠΡΕΣΕΣ ΜΕ ΑΛΟΥΜΙΝΟΝΕΡΟ...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ 2-3 ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΠΙΣΤΕΥΩ...

Δημοσίευση

συμπτωματα απο εμβολια εμφανιζονται συνηθως μεχρι τις 3 μερες απο το εμβολιο.Εσας απο οτι καταλαβα σημερα πρηστηκε.Επεμενε με τον παιδιατρο,αλλο τηλεφωνο του δεν εχεις? Καθαρισε το σημειο με αποστηρωμενη γαζα κ φυσιολογικο ορο,και το αλουμινονερο που λεει η boymamma βοηθαει.Αλλα βρες τον παιδιατρο και προπαντως ψυχραιμια.

Δημοσίευση

αχ ο αναστασης στο μπρατσακι το εκανε??? εμεις ακομη ποπουδακι εχει βρει ενα καλο σημειο η παιδιατρος και ολο εκει το κανει χιχι παντως δεν ειναι τιποτα ανυσηχιτικο ειναι συνηθησμενο μετα απο εμβολιο εμεις το παθαμε στο πρωτο μας εμβολιο και του το ετριβα με βαμβακι και οινοπνευμα(λιγο ε!)επειτα τοσα εμβολια δεν το ξαναπαθαμε

φιλακια στον συνονοματο!!!

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ!! ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΠΑΘΕΝΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ.ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΠΟΥΤΑΚΙ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΚΛΗΡΟ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΚ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΑ ΣΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ.ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΤΟ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΠΙΑ!! :):)

Δημοσίευση

ολα μας τα εμβολια τα εχουμε κανει στο κεντρο μανας παιδιου θελω εδω λοιπον να αναφερω οτι ειναι ενα πολυ καλα οργανωμενο τμημα τουλαχιστον στο ΙΚα Αιγαλεου που εμενα παλια να φανταστειτε εχω μετακομισει και συνειζω και τον παω εκει .Εκει λοιπον η προισταμενη μου ειχε πει οτι ειναι συνηθισμενο αν κοκκινισει η ακομα καινα πριστει και μου ειχε πει παντα Αλουμινονερο και κομπρεσουλες .Το αλουμινονερο οπως ειναι με το μπουκαλακι το τοποθετεις σε ενα πιο ζεστο μερος ας πουμε σε μια λεκανιτσα με λιγο ζεστο νερο απλα για να ζεσταθει και βαζουμε κομπρεσουλες .Ειναικαλο να υπαρχει αλουμινονερο μεσα στο φαρμακειο .Οχι φενιστιλ οπως ειπε καποια κοπελα πανω στο φουσκωμα υπαρχει φαρμακο και δεν επιτρεπετε να βαλουμε αλλο φαρμακο αν δεν εχεις αλουμινονερο κομπρεσουλες με νερακι .

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...