Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

εχω εκνευριστει τρομερα, στην γειτονια μας υπαρχουν πολλα παιδια οχι σε αυτο που θα αναφερθω πανε δημοτικο, τα αφηνουν ολοι μερα στο δρομο και παιζουν και δεν τα μαζευουν ποτε, μας εχουν κανει πολλες φορες με την μπαλα ζημια στο αμαξι και δεν εχουν αναλαβει καμια ευθυνη οι γονεις τους, σημερα ομως με βγαλαν απο τα ρουχα μου, πηγαν και τους πηραν οπλα με σφαιρακια εκτος οτι ρημαξαν τα μπαλκονια μας πηγε ενα και πετυχε ενα σπουργιτι και το σκοτωσε και ετρεχε μετα ολο καμαρι και φωναζε μπαμπα σκοτωσα ενα σπουργιτι και φυσικα ο πατερας του δεν του ειπε τιποτα του στυλ δεν ειναι σωστο να σκοτωνεις τα ζωα κτλ, με πιασαν τα νευρα μου ποσο μαλακες μποροι να ειναι καποιοι γονεις ελεος πια!!! συγνωμη για την εκφραση αλλα εχω πολλα νευρα!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Μα καλα δεν υπαρχει καποιος να τους μαζεψει?...

οι ιδιοι οι γονεις δεν καταλαβαινουν οτι ειναι επικυνδινο το 'παιχνιδι' που εχουν παρει στα παιδια τους? μπορει να χτυπησουν και τα ιδια... ελεος..

Δημοσίευση

ΑΦΗΣΤΕ κοριτσια εχουμε μπλεξει με ανεγκεφαλους, η μανα μου εχει τσακωθει μαζι τους πολλες φορες την αλλη φορα μας γραντζουνισαν το αμαξι επειτηδες ενα που τα κανει αυτα και πληρωσαμε 300 ευρω να το βαψουμε και μια αλλη φορα με την μπαλα μου αφησαν βαθουλωμα στο καπω παλι απο την τσεπη μας ολα, οταν τους πεις και κατι λενε δεν το εκανε το δικο μας παιδι επειδη παιζουν 4 μαζι το ενα το ριχνει στο αλλο και κανεις δεν ειδε ποτε τιποτα εχουν και το θρασσος να σε βριζουν και ολας, αλλα με τα ζωα δεν το αντεχω μου ερχεται να τα σπασω στο ξυλο ποιος ΕΓΩ που λατρευω τα παιδια, και αυτα οση ωρα σας γραφω σκοπευουν περιστερια και μια γατουλα κακομοιρη που ευτιχως την γλιτωσε, απαραδεκτοι οι γονεις τους τα αφηνουν μεχρι τις 11 το βραδυ εξω και 12 και δεν τους νοιαζει τιποτα και εχουν και μεγαλο θρασσος

Δημοσίευση

Στην γειτονιά μου υπάρχουν επίσης αρκετά παιδιά και παίζουν σχεδόν κάθε απόγευμα. Πολλές φορές είναι ενοχλητικά αυτά που γίνονται και οι ζημιές τους αλλά εγώ θα σου πω και την άλλη πλευρά.

Καμιά φορά όταν διαμαρτύρομαι μου λέει ο άντρας μου: Μου φαίνετε έχεις ξαχάσει τα δικά μας. Βλέπεις έχουμε μεγαλώσει σε χωριό και όλη μέρα γυρνάγαμε παντού. Σκαρφαλώναμε στα δέντρα, κλέβαμε και τρώγαμε από τα δέντρα του γείτονα και όχι τα δικά μας, σπάγαμε τις λάμπες του δήμου με σφεντόνες, κυνηγάγαμε τις γάτες, χτυπάγμε κουδούνια και φεύγαμε,..... και και και.

Βέβαια αν μας πιάνανε το πληρώναμε πολύ ακριβά και από τους γονείς και από τους δασκάλους. Και βέβαια δεν γίναμε ούτε κλέφτες ούτε απαταιώνες. Απλά χαμογελάμε με τις αναμνήσεις τις παιδικής μας ηλικίας και λυπόμαστε τους γονείς μας που δεν μπορούσαν να μας μαζέψουν.

Τώρα χαμένοι μέσα στα προβλήματά και την κούραση όλης της εβδομάδας και έχοντας ανάγκη την ξεκούραση, μας ενοχλούν τα παιδιά. Δεν γίνετε και δεν πρέπει. Φυσικά και πρέπει να μάθουν να σέβονται την περιουσία του γείτονα και στην ζημιά θα πρέπει να τα βρουν οι γονείς μεταξύ τους.

Στο παιδί μου θα μάθω ότι αν κάνει κάποια ζημιά θα πρέπει να ζητήσει συγνώμη και να πληρώσει γι αυτό (εμείς βέβαια) αλλά ποτέ δεν θα του πω να μη βγει στη γειτονιά να παίξει.

Το ξέρω ότι δεν συμφωνείτε αλλά ήθελα απλά να πω τη γνώμη μου. Σόρυ

Δημοσίευση

Μαριάντα μου,όντως μεγάλο πρόβλημα... :dry:

Θα σου έλεγα να πας η ίδια στους γονείς των παιδιών και με πολύ ευγενικό τρόπο να τους πεις τα παράπονα σου.Ανέφερε οτι είναι επικίνδυνο και για τα ίδια τα παιδιά,καθως τώρα μπορεί να ήταν ένα σπουργίτι,αύριο μπορεί να είναι το μάτι κάποιου απο τα παιδιά κτλ.

Μην κάνεις σε καμία περίπτωση παρατήρηση στα παιδιά γιατι οι γονείς θα το πάρουν στραβά και όπως λέει και ο λαός καλύτερα να μην μιλάς με κάποιον που δεν βλέπεις καθημερινά παρά με τον γείτονα σου! :P

Οπότε καλό θα ήταν να αποφύγετε τις εντάσεις ;)

Δημοσίευση

ΑΝΝΑΣΟΦΙΑ και εγω ετσι σκεφτομαι πιστεψε με αλλα οταν γινει καποια χοντρη ζημια πρεπει να αναλαμβανουμε και τις ευθυνες μας, αν της αναλαμβαναν δεν θα ειχα προβλημα και χιλιες φορες να μου χαλασουν το αυτοκινητο αλλα οταν πας και το λες και οι γονεις οι ιδιοι με ενα τουπε σου λενε δεν ηταν το δικο μου το παιδι αλλο ηταν και σε βριζουν και απο πανω ελεος τι πρεπει να κανεις να βαλεις καμερα να τα γραψει και οταν κανει την ζημια να τους την τριψεις στην μουρη; γιατι ολα απο τους γονεις ξεκινανε οταν ο γειτονας δεν σεβεται την ιδιοκτησια του αλλου γειτονα περιμενεις να μαθει να σεβεται το παιδακι; μετα μην παραπονιομαστε ομως γιατι τα παιδια εχουν ξεφυγει ετσι και δεν σεβοντε τιποτα

Δημοσίευση

αχ μαριντα μου δυστυχως υπαρχουν και αυτοι οι γονεις που εειδη δεν αντεχουν τα παιδια τους μεσαστο σπιτι τα αφηνουν οπως λες ολη μερα εξω ειδικα το καλοκαιρι η κατασταση ειναι ανυποφορη .Ηθελα να ηξερα αυτες οι μαμαδες δεν ακουνε οτι ο ηλιος δεν κανεικαλο !αλλα ετσι ειναι για να βρουν αυτοι την ησυχια ας χασει ο άλλος την ηρεμια του .

Λατρευω τα παιδια και ειμαι μεσα σε ολα ναι στο παιχνιδι των παιδιων ακόμα και στο χτυπημα των κουδουνιων αλλα υπαρχουν και ορια και αυτα τα ορια τα βαζουν οι γονεις .

Οπως πολλες απο εσας ξερετε οτιμενω στο ολυμπιακο χωριο η περιοχη αυτη εινιη αχαρα των παιδιων απο 3- 13 ετων και το λεω αυτο γιατι εδω εχει αμετρητο πρασνο πολλες παιδικες χαρες παιζοδρομους αλλα δυστυχως δεν δημιουργησαν χωρους για τα λιγο μεγαλυτερα παιδια αυτα που ειναι απο 13-17 και δεν βαζω πιομεγαλες ηλικιες γιατι αυτα εχουν τη δυνατοτητα να πηγαινουν στη κηφισια η σε άλλες κοντινες περιοχες .Εφτοιαξαν καποιες αθλητικες εγκεταστασεις στο βορειο μερος του χωριου αλλα εχουν μπειμεσα καποιοι συλλογοικαι δεν μπορουν τα παιδια να πανε να παιξουν απο την άλλη καποιες αλλες εγκαταστασεις βεβηλωθηκαν .Ετσι τα παιδια τα οποια ειναι απο 7-13 δεν εχουν τι να κανουν και παιζουν μπαλα μεσα στη παιδικη χαρα με αποτελεσμα τα μικροτερα να μην μπορουν να παιξουν .Εχει φυγει ημπαλια καιε χει χτυπησει αρκετα μικρα παιδια καιμιαμερα ελεγα να βγουν να παιξουν εξω ποδοσφαιρο και τοτε παιταχτηκε η μανα καπιου παιδιου και λεει καιπου θα παιξουν ; θεωρουσε λογικο το οτι το παιδι της ειχε κανει τερμα τη κουνια κια απο κατω εκανν κουνια δυο τριχρονα παιδακια !Μια μερα ηταν μεσαμια φιλη μου ηταν εγκυος στον 6 μηνα και ειχε παει τη μεγαλυτερη κορη της στις κουνιες και ξαφνικα τα αλλα επαιζαν ποδοσφαιρο εφυγε η μπαλα και την εφαγε στην κοιλια .Εκεινη τη στιγμη λακισαν οιμαμαδες των παιδιων που επαιζαν μπλα και οταν λιγους μηνς αργοτερα η κοπελα γεννησε καιτο παιδι παθαινε επιληψιες που τελικα δεν μπορεσε ναμεινει στη ζωη οι γιατροι της ειπαν οτι αυτο ηταν αιτια η δηλητιριαση της μαμας η της ειχε πεσει τομωρο κατω η ειχε χτηπησει στην δοαρκεια τηε κυησης και ειχε δημιουργησει ενα αιματωμα !οταν μαθευτηκε προσπαθησαν να την βγαλουν τρελλη !ουτε συγνωμη δνε ζητησαν .Χαθηκε μια ζωη ετσι γιατι ; επειδη δεν επιβαλουν στα παιδια τους να παιξουν στο σωστο χωρο και χρονο; τιπαει ναπει ειναι παιδι ; καιπρπεει να παιξι στις 4 τομεσημερι ; καιο άλλοςπου γυρισε απο τηδουλεια του δε εχει δικαιωμα να ξκουραστει ; ιπαει να πι ειναι παιδι και το άλο που δινει πανελληνιες παιδι ειναι αλλα κανεις δνε υπολογιζει αν εχει ησυχια η οχι .

Το θεμα ειναιμεγαλο θελετε να σας πω τοκαλοκαιρι εσπαγαν το φρακτη της παιδικης χαρας καιοτανε υγενικα του ειαπ γιατι τοκανες η απαντση του ητανετσι για πλακα !ποια πλακα και η μαν ηταν εκει καιδ εν μιλησε σημερα σπαει το φρακτη αυριο τι ; σημερα σκοτωνει ενα πουλι αυριο τι ανθρωπο ; βεβαια υπαρχουν και οι παρανοικοι που δνε θελουν καθολου ενταση μια απεναντι μιαμερα ειπε το εξης τρελλο στα παιδια που επαιζαν :σταματηστε πια δεν μπορουμε να ακουσουμε τηλεοραση!και μια άλλη ειπε αν θελετε ησυχια να πατε στο νεκροταφειο.

Δεν μου αρεσου αυτα αφηνω το Σταυρο αν παιζι αλλα του εχω πει αν κανεις κατι που δνε μου αρεσει ανεβηκες με τη μια .Η διαπαιδαγωγηση ξεκιναει αποεμας τους γονεις .

Δημοσίευση

Κοιταξε... δεν λυνεται ευκολα το προβλημα οπως καταλαβαινω... καλυτερα να τα εχεις καλα μαζι τους μην σου κανουν και καμια χειροτερη ζημεια... οσο για την αστυνομια, αν πας στο τμημα να κανεις καταγγελια να ζητησεις αριθμο πρωτοκολλου, και θα δεις μετα αν θα ενδιαφερθουν η οχι...!!!

Δημοσίευση

καλα δεν παλευται η κατασταση μαζεψα 6 μπιλακια απο μπαλκονι και πιλωτη απο το αεροβολο και επαθα σοκ εκτος απο πλαστικα ειχε και σιδερενια μπιλακια μα ποσο ανεγκεφαλοι μπορει να ειναι, αυτοι οι ανθρωποι διστυχως μονο αν παθεις σοβαρη ζημια πχ να σου βγαλουν κανα ματι καταλαθος μπορει μονο να ενδιαφερθουν, χτες νευριασε ο ενας πατερας γιατι παραλιγο να χτυπησουν το παιδι του με αυτα αλλα δεν βρηκε τους γονεις να τους τα πει, αυτο που με εκνευριζει ειναι οτι ενω τα βρηκα στο μπαλκονι που καθομουν χτες συνεχεια πως δεν εφαγα καμια αδεσποτη θαυμα ηταν τα υπολοιπα τα βρηκα στην πυλωτη διπλα απο τα αυτοκινητα μας και φυσικα ξερω οτι το δικιο μου δεν θα το βρω πουθενα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...