Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσια

προσφατα μετακομισα στη Θεσσαλονικη και ειμαι εγκυος!!!!

1)Θα ηθελα να με βοηθησετε για το ποιος γιατρος ειναι καλος για εξεταση αυχενικησ διαφανειας...

2)εχω ηδη ενα παιδακι με καισαρικη και η εμπειρια μου ηταν κατι παραπανω απο ασχημη!θα ηθελα αν γνωριζετε να μου συστησετε καποιο γυναικολογο που αναλαμβανει φυσιολογικο τοκετα μετα απο καισαρικη!

Η γυναικολογος που παω τωρα φαινεται να γνωριζει το αντικειμενο αλλα δεν μπορω να ειμαι σιγουρη!Ονομαζεται Βατοπουλου Αναστασια.Την γνωριζει καμια????

και τελος αν αποφασισω να παω π.χ.στο Παπαγεωργιου που εχω ακουσει οτι ειναι καλο θα εχω συγκεκριμενο γιατρο η οποιον εχει βαρδια????

Μηπως μπορω να παω με δικο μου γιατρο η οχι???

Σασ παρακαλω βοηθηστε με γιατι ειμαι ασχετη εντελωσ με το συστημα υγειας στη Θεσσαλονικη!!!!Δοξα το Θεο δεν μου ειχε χρειαστει κατι!!!!

Ευχαριστω εκ των προτερων!Περιμενω με αγωνια....

Ευαγγελια

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ.

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΣΟΥ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙ.

ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ ΜΕ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.

ΓΕΝΝΗΣΑ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΚΕΤΟΥ ΤΟΝ ΚΑΛΟΥΝ.ΑΝ ΔΕΝ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΟΣ/ΕΙΟ,ΤΟΤΕ ΣΕ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΒΑΡΔΙΑ.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ.ΕΓΩ ΕΜΕΙΝΑ ΠΟΛΛΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ ΤΟΥ.

Δημοσίευση

Λυπαμαοι που θα στο χα΄λασω αλλα στην επαρχια τα πραγματα ειναι διαφορετικα...βλεπεισ εδω μαζι με τα νευρα και τουσ οδηγουσ που δεν σταματουν στους πεζους ειναι διαφορετικα τα νοσοκομεια ,οι γιατροι και τα ωραρια τους ακομα και στους παιδοτοπους υπαρχει διαφορα!!!!

Δεν κανω πλακα...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • 🤣🤣🤣 είναι να μην πάρω φόρα εγώ, κατάλαβες.. αγάπη δεν θα μπορούσα να αντέξω άλλο και να νομίζω ότι δεν με θέλει και ότι δεν είμαι ποθητή.. εντάξει κι αυτός η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν 100% γιατί το καταλάβαινα.. ήταν όπως το είχαμε αφήσει πριν την εξωσωματική με όχι πολύ καλή ψυχολογία, του τύπου ότι δεν ήταν καλά γιατί ήξερε ότι δεν μπορεί να μου προσφέρει παιδιά.. αλλά τώρα τουλάχιστον εμένα δεν με νοιάζει αυτό το κομμάτι γιατί ξέρω ότι έχω πιθανότητες να με περιμένουν κάπου.. είμαι πιο χαλαρή και το μόνο που θέλω είναι να απολαμβάνω τον άντρα μου και τπτ άλλο.! Οπότε τον θέλω, μου έλειψε και τον διεκδικώ όπως παλιά. Χωρίς να με ενδιαφέρει άμεσα το κομμάτι των παιδιών.. και να σου πω ίσως είναι και καλύτερα έτσι.. είμαστε πιο χαλαροί και οι δύο, θα απολαμβάνουμε περισσότερο ο ένας τον άλλο, θα υπάρχει καλή διάθεση και ωραίο κλίμα στο σπίτι και όταν με το καλό έρθει και ο καιρός για την ετ θα ξέρουμε ότι πάμε με γονιμοποιημένα ωάρια που απλά θα μεριμνούμε να δούμε αν γίνει η εμφύτευσή τους και εννοείται η μετέπειτα εξέλιξη τους.! Αυτός για να ψάχνει οικογενειακό αυτοκίνητο, και να θέλει να δώσει το δίπορτο το τζιπ του πάει να πει ότι το περιμένει το μπεμπέ και το θέλει και πολύ..!! και αφού έπιασα και με την πρώτη σου λέει που θα πάει έχουμε τόσα, κάποιο θα ρθει για να μείνει και να μας κάνει γονείς..!!!! Το είδε κι όλας το πρώτο στον υπέρηχο, οπότε πιστεύω πως τώρα ένα παρα πάνω το θέλει.. αυτή η εικόνα δεν σβήνει εύκολα.. όπως και να είχε η εξέλιξη σε έχει κάνει γονιό μιας ψυχής που είναι στον ουρανό.
    • Ήμουν παλιά στο fertilia και τωρα ξανά επέστρεψα με τα εμβρυακια μου εκεί! Πολυ καλές εντυπώσεις από το κέντρο..σε σχέση με άλλα..σε κάνουν να νιώθεις καλά!  Για τον γιατρό  ,επειδή πηγα και σε αυτόν και δεν με ενέπνευσε καθόλου δεν το συνεχισα μαζί του. Είναι έμπειρος αλλά δεν ασχολείται πολύ μαζί σου και τον βλέπεις ελάχιστα...Εγώ τωρα επέλεξα τον Σταυρακ..και προς το παρόν είμαι πολύ ικανοποιημένη μαζί του ασχέτως που ακόμα δεν έχουμε μπει στην διαδικασία μεταφοράς.  Το θέμα είναι να βρεις κάποιον που να σε εμπνέει και να ξέρεις ότι μπορείς να προχωρήσεις μαζί του σε κάθε βήμα.  Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά κορίτσι μ! 🙏   Το πες και το κανες !!! Και μετά λες εμένα!!! 🤣🤣🤣  είδες μετά την αποπλάνηση νιώθετε και οι 2 καλύτερα!!  Μπράβο Χριστινάκι μου! Δωστου να καταλαβει ..δωστου βιταμινες και αναπλήρωσε τους χαμένους μήνες!!! 🤣🤣
    • Κρέμα με σιμιγδάλι, ε;;; Εγώ που δεν έχω δώσει ξένο γάλα, μπορεί και με νερό να γίνει ή πρέπει να αντλήσω δικό μου;
    • Δεν τον είχα σκεφτεί τον τρίφτη... Μου είπαν να τα βράσω αλλά δε θέλω γιατί θα χαθούν όλες οι βιταμίνες πιστεύω.  Με το χέρι το ξεψαχνίζω και το κάνω πολύ μικρές μπουκίτσες. Παίρνει λίγη ώρα παραπάνω αλλά η μικρή φαίνεται να το δέχεται πολύ καλά. 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...