Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΖΩΟΣΠΕΡΜΙΑ!!!ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΩΦΟΤΡΙΣΕΙ??

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΖΩΟΣΠΕΡΜΙΑ?? ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ?? ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΔΙΩΡΘΩΘΕΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ?? Η ΠΑΜΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΕ ΔΟΤΗ Η' ΕΞΩΣΩΜΑΤΚΗ?? ΕΠΙΣΗΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΛΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟ (ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ?)ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΞΕΤΑΣΕΙ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ?? ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εχω ακουσει οτι η εξωσωματικη μπορει και να πετυχει,χωρις να ξερω ομως λεπτομερειες και χωρις να γνωριζω γενικοτερα τι γινεται με αυτες τις περιπτωσεις,παντως ευχομαι συντομα να εχεις καλα νεα...

Γεια σου Δήμητρα, θέλω κατ' αρχάς να σου πω ότι όλα θα πάνε καλά, και όταν θα έρθει η ώρα να επισκεφθείς έναν γιατρό ειδικό σε εξωσωματική είμαι σίγουρη ότι θα στο πει και αυτός!!! Λοιπόν, εξ' όσων γνωρίζω, η αζωοσπερμία δυστυχώς δεν θεραπεύεται και - είναι και δύσκολο να βρεις και την αιτία που την προκάλεσε (μπορεί να είναι από το επάγγελμα π.χ. ένας φαναρτζής έως μαγουλάδες όταν ήταν μικρός ο άντρας, η μια εκ γενετής παθογένεια ...). Καλό βέβαια θα ήταν να επαληθεύσετε την διάγνωση της αζωοσπερμίας με μια δεύτερη εξέταση. Εξωσωματική γίνεται ... με τον εξής τρόπο: με μια μικρή επεμβασούλα, παίρνουν σπερματίδα από τους όρχεις του άντρα και κάνουν με την σπερματίδα την γονιμοποίηση (το κάνουν πολύ συχνά αυτό και με επιτυχία, αρκεί να βρεις το κατάλληλο κέντρο και με ειδική αυτή εμπειρία). Αν τυχόν υπάρχει πρόβλημα και στην σπερματίδα, τότε δυστυχώς η λύση είναι δότης. Αυτά ξέρω εγώ ... περιμένουμε τα νέα σου, και ίσως κάποιο άλλο κορίτσι με παρόμοια εμπειρία να σε βοηθήσει περισσότερο!!! Θετικές σκέψεις σε κάθε περίπτωση ...!!! ;)))

Geia sou Dimitra,

Ki egw ta idia me thn marsoupilami tha egrafa. Den exw proswpikh empeiria alla kalo einai na broun giati sumbainei(merikes fores mporei na einai ormonologiko apo oti kserw).

Epishs azoospermia mporei na shmainei kai polu mikrh posotita spermatos (me thn opia omws den mporeis na meineis egkuos fusika) opote isws na mporoun na paroun arketo sperma kai xwris epembasi gia eksoswmatikh.

Kalutera na to suzhthseis me ton giatro sou kai na deite ti mporeitai na kanete giati o kathe anthrwpos einai diaforetikos.

Filia polla

Tania

EYXAΡΙΣΤΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ. ΟΛΕΣ ΣΑΣ!! ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ, ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΚΑΛΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΨΑΞΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ 2 ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ... ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΗΡΘΕ ΚΕΡΑΒΝΟΒΟΛΟ!!

ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΛΗΡΩΦΟΡΙΕΣ ΕΩΣ ΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ. ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟ!!!!!

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ, ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΤΕ ΑΝ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ, ΟΧΙ ΜΕ ΑΖΩΟΣΠΕΡΜΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΟΛΙΓΟΑΣΘΕΝΟΣΠΕΡΜΙΑ. Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΑΝΤΩΣ ΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ, ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΣΕΙς ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΠΕΜΒΑΣΟΥΛΑ ΠΡΙΝ, ΟΠΩς ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ. ΝΟΜΙΖΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΛΙΝΙΚΗ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΞΕΤΑΣΗ, ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΕΡΕΥΝΑ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΕΠΙΣΗς ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗς ΑΠ΄ΟΤΙ ΣΕ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΙΡΑ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΣΑΣ ΔΙΑΦΩΤΙΣΟΥΝ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ, ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ!

ΔΗΜΗΤΡΑ Η ΑΖΩΟΣΠΕΡΜΙΑ ΧΩΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΗ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ.ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΠΕΡΜΑΤΟΖΩΑΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΡΧΕΙΣ ΟΠΟΥ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΕ ΒΙΟΨΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΝΕΙΣ ΕΓΚΥΟΣ.ΣΤΗ ΜΗ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟΥΣ ΟΡΧΕΙΣ ΟΠΟΤΕ ΜΕ ΒΙΟΨΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΟΝΟ ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΕΓΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΩΝ ΟΡΧΕΩΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΖΩΟΣΠΕΡΜΙΑ.ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ Η ΟΧΙ ΟΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΕΣ.ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ .Ο ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ.ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΝΕΛΗ. ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΠΕΡΜΑΤΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝΕ. ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΜΑΘΩ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΓΡΑΨΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΓΝΩΜΗ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ...ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η "ΑΖΩΟΣΠΕΡΜΙΑ" ΗΞΕΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΙΓΟΣΠΕΡΜΙΑ. ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ.

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ

κουκλα καλησπερα γιατι δεν πατε και σε εναν γεννετιστη??αυτος ψαχνει το dna μας..εγω εκει παω τωρα και ειδα μεγαλη διαφορα..εχω στειλει εκει και μια ξαδερφη μου γιατι δεν εκανε ωορεξια με κανεναν τροπο και τωρα ειναι μια χαρα!!!!!παντος ολοψυχα σου ευχομαι οτι καλυτερο..να εισαι καλα

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΧΡΥΣΑ.ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ 2ου ΣΠΕΡ/ΜΜΑΤΟΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΝΕΤΙΣΤΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ?? ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΠΕΡΜΑ? ΤΟ ΑΚΟΥΩ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΩΣ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ.

ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ Ο ΓΕΝΕΤΙΣΤΗΣ. ΘΑ ΤΟ ΨΑΞΩ.

ΧΡΥΣΑ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΕ??

ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΧΡΥΣΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΠΡΩΣ.ΜΥΝΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕ ΜΕ ΒΑΖΕΙ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΓΕΝΕΤΙΣΤΗ, ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ. ΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΚΟΠΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ..ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ. ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΠΡΩΣΟΠΙΚΟ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...