Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

αχ κοριτσια εφτασε κ η ωρα μας....

θελω γνωμες κ τις μπουμπουνιερες οπως κ ολο το σκηνικο θα το εχετε αργότερα εννοείται....ανυπομονώ...

Και το ονομα αυτου ....................ΠΑΡΗΣ !!!!!!!!!!!!!

http://mammyland.com/images/fbfiles/ima ... 5c9081.jpg

post-3831-13873934736136_thumb.jpg

post-3831-13873934736206_thumb.jpg

Δημοσίευση

ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ.ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ! ;) Ο ΠΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΟΥΚΛΟΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΩΣΤΕ!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟΣ ΠΑΝΤΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΦΑΤΣΟΥΛΑΚΙ ΣΑΝ ΤΟΥ ΜΠΕΜΠΟΥΛΗ ΣΟΥ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕ ΤΠΤ ΛΙΓΟΤΕΡΟ!ΑΠΛΑ ΥΠΕΡΟΧΟ !

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:P:P:P

Δημοσίευση

Ειρηνουλα το προσκλητηριο ειναι τελειο... εχει τετοια φατσουλα ο μικρος που δεν θα μπορουσες να μην τη βαλεις στο προσκλητηριο... :P

Εχω χασει επισοδια ομως; τελικα Παρη θα τον βγαλετε; οχι το ονομα του πεθερου σου;

Δημοσίευση

ειρηνακι,αν και στα εχω ξαναπει, το προσκλητηριο ειναι απλα ΤΕΛΕΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

να σου ζησει ο κουκλος παρης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

πολλα φιλια στα μαγουλακια του!!!!!!!!!!! :kiss:

Δημοσίευση

sweetmammy έγραψε:

Ειρηνουλα το προσκλητηριο ειναι τελειο... εχει τετοια φατσουλα ο μικρος που δεν θα μπορουσες να μην τη βαλεις στο προσκλητηριο... :P

Εχω χασει επισοδια ομως; τελικα Παρη θα τον βγαλετε; οχι το ονομα του πεθερου σου;

μαρινακι το ονομα του πεθερού μου θα τον βγάλω απλα τον φωναζουμε ηδη ΠΑΡΗ....ΧΑ ΧΑ :woohoo:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...