Μετάβαση σε περιεχόμενο

επιθεωρηση εργασιας...?


mama_xina

Recommended Posts

ολο αποριες ειμαι...?

λοιπον θελω να ρωτησω αν καποιος εχει κανει νεα συμβαση κ απο υπαλληλος γραφειου αναβαθμιζετε σε βοηθος κατι... και ενω εχει υπογραψει κ στα καταστατικα της εταιριας περναει ως υπ.γραφειου...και βλεπει οτι κ ο μισθος που παιρνει δεν ειναι βοηθου αλλα υπαλληλου...τι κανει?

εννοω αν γινει ελεγχος στην εταιρια θα βρει το δικιο του?απο τη στιγμη που η εταιρια των δηλωνει ως απλο υπαλληλο κ τα λευτα που παιρνει ειναι υπαλληλου...παρολο που εχει υπογραψει νεα συμβαση...θα βρει το δικιο του? η μηπως η εταιρια ειναι καλυμμενη ?

με λιγα λογια οι νεες συμβασεις οταν υπογραφονται πως ξερει ο εργαζομενος οτι λαμβανονται υποψη κ οτι δν ειναι απλα ενα χαζοχαρτο???

εχετε ιδεα βρε κοριτσια γιατι εχω μπερδευτει!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αν κατάλαβα καλά , σου κάνανε νέα σύμβαση από υπαλ.γραφείου σε βοηθο....

Κανονικά , υπογράφεις τη νέα σύμβαση και η εταιρεία την καταθέτει στον ΟΑΕΔ αλλά είναι και υποχρεωμένη για κάθε νέα σύμβαση να καταθέτει το λεγόμενο πρόγραμμα ωρών εργασίας στην Επιθεώρηση εργασίας.

Σε αυτό φαίνεται η νέα σου ειδικότητα και μόνο έτσι καταμετρούνται τα έτη προυπηρεσίας.

Εσύ όμως παίρνεις μισθό κατώτερο από τη νέα σύμβαση...

Λοιπον, εαν πας στην επιθεώρηση , θα δικαιωθείς , πρώτα όμως ρώτα τις απορίες σου αυτές στην εταιρέια που δουλευεις για να δεις τι θα σου απαντήσουν.

Μόνο με καταγγελία ονομαστική γίνεται ο έλεγχος, η εταιρεία πληρώνει μεγάλα πρόστιμα και ο εργαζόμενος βρίσκει το δίκιο του.

Αλλά είναι άσχημες καταστάσεις και μπορεί να τραβηχτούν πολύ...

Εγώ θα σε συμβούλευα να το λύσεις εντός το πρόβλημα.Καλή επιτυχία!

Οτι θέλεις , με ρωτάς, λογίστρια είμαι

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

×
×
  • Προσθήκη...