Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

κοριτσια καλημερα ειμαι 23 ετων απο θεσ/νικη.θα ηθελα και παλι να με βοηθησετε.Υστερα απο μια απωλεια στο γ΄τριμηνο εγκυμοσυνης και υστερα απο χιλιους δυο ελεγχους που καναμε μου βρηκαν μεταλλαξη προθρομβινης.Ο γιατρος μου ειπε να κανω ενεσεις ηπαρινης πριν μεινω εγκυος για να προετοιμασω τον οργανισμο μου,θα μου πει εκεινος το ποτε πρεπει να ξεκινησω να τις κανω και για το ποτε πρεπει να ξεκινησω τις προσπαθειες.μερικες απο εσας που εχετε κανει αυτες τις ενεσεις τις κανατε πριν μεινετε ή κατα τη δειαρκεια οταν ανακαλυψατε οτι ειστε?επισης θα χρειαστω και αιματολογο καποια στιγμη για να μου ρυθμιζει τις δοσεις που πρεπει να παιρνω,ξερετε πανω κατω ποσο κοστιζει ο αιματολογος και καθε ποτε πρεπει να γινετε ο ελεγχος.ας πουμε μια φορα το μηνα?θα ηθελα να μου απαντησετε αν μπορειτε και στα τρια ερωτηματα αν γινετε.θα θελα να σας πω οτι ειμαι πολυ στρεσαρισμενη και απογοητευμενη με ολα αυτα,δεν μπορουσα να φανταστω οτι θα εμπαινα σε τετοια διαδικασια και επισης να σας ευχαριστησω που υπαρχετε και συμβαλλετε με την γραπτη παρουσια σας σε καθε προβληματισμο αλλα και στις χαρες ολων των κοριτσιων.φιλακια σε ολες σας!!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα κι από μένα.

Εγώ έχω παρόμοιο πρόβλημα. Το ανακάλυψα κι εγώ μετά από μια αποβολή και μια παλίνδρομη και μετά από ένα κάρο εξετάσεις. Λέγεται αντιφωσφολιπιδικό σύνδρομο κι έχει συμπτώματα θρομβοφιλίας αλλά εκδηλώνεται όταν μένω έγκυος, όχι σε άλλη φάση. Τουλάχιστον μέχρι στιγμής...

Εμένα μου'χουν πει ότι μόλις καταλάβω ότι είμαι έγκυος, θα πρέπει να ξεκινήσω ενέσεις ηπαρίνης, παιδική ασπιρίνη και μικρή δόση κορτιζόνης (σε χαπάκι). Κι από κει και πέρα, θα πρέπει να κάνω αιματολογικό έλεγχο για κάποιες συγκεκριμένες τιμές (δεν θυμάμαι τι ακριβώς) αρκετά συχνά, ίσως πιο συχνά από μια φορά το μήνα. Μάλλον για το ίδιο πράγμα μιλάμε, για να βλέπει τις τιμές στο αίμα και να ρυθμίζει τις δόσεις. Οι γιατροί που τα κοιτάνε αυτά είναι οι αιματολόγοι και οι ρευματολόγοι.

Δεν ξέρω να σου πω τιμές, γιατί ακόμα δεν έχω φτάσει σ'αυτό το στάδιο.. πρέπει να μείνω έγκυος πρώτα! :P Ίσως να ρωτούσες το γιατρό σου ποιες είναι οι εξετάσεις που θα πρέπει να επαναλαμβάνεις και μετά να ρωτήσεις ένα μικροβιολογικό εργαστήριο για τιμές.

Ούτε εγώ φανταζόμουν πως θα'χα τέτοιες ιστορίες και τέτοιες διαδικασίες.. και ομολογουμένως, μια απογοήτευση κι ένα στρες το πέρασα αρκετά έντονο όταν πρωτοέμαθα το πρόβλημά μου.

Όμως να σου πω κάτι; Σημασία έχει ο στόχος. Σημασία έχει ότι θέλουμε να κάνουμε παιδάκι. Κι από τη στιγμή που ξέρουμε ποιο είναι το πρόβλημά μας (σημαντικό, άλλες ψάχνουν χρόνια και δε βρίσκουν τίποτα), θα κάνουμε ότι πρέπει να κάνουμε για να πετύχουμε το στόχο μας.

Γι'αυτό μην σε παίρνει από κάτω, να σκέφτεσαι θετικά κι όλα θα πάνε καλά!

Εύχομαι και στις δυο μας κουράγιο και καλή επιτυχία στη συνέχεια! Εδώ θα'μαστε και θα τα λέμε!! Και θα τα κάνουμε κιόλας! Τις ενέσεις εννοώ και τα χάπια και τις εξετάσεις!! :laugh:

Φιλάκια πολλά!! :)

Δημοσίευση

καλησπερα γλυκια μου.δεν ξερω τι ειναι αυτεσ οι ενεσεις ακριβωσ απλα θα ηθελα να αναφερω οτι επαθα κατι παρομοιο και ευτυχωσ το εντοπισαμε στην διαρκεια τησ εγκυμοσυνηης.το παρακολουθουσαμε το μωρακι καθε εβδομαδα και το βγαλαμε στο τσακ! στισ 37 εβδομαδεσ 2200 γρ. πιστευω οτι με εναν σωστο γιατρο και την αγωγη αυτη οτι δεν ειναι κατι τοσο τρομετα δυσκολο.απλα ειμαστε ανυπομονεσ εμεις οι γυνεκες να γυνουμε μανουλες αν γινοταν και μεσα σε μια εβδομαδα!! καλη δυναμη και ολα θα πανε καλα γιατι εισαι πολυ μικρη και εχεισ πολλα πολλα περιθωρια!

Δημοσίευση

crazy έγραψε:

Καλημέρα κι από μένα.

Εγώ έχω παρόμοιο πρόβλημα. Το ανακάλυψα κι εγώ μετά από μια αποβολή και μια παλίνδρομη και μετά από ένα κάρο εξετάσεις. Λέγεται αντιφωσφολιπιδικό σύνδρομο κι έχει συμπτώματα θρομβοφιλίας αλλά εκδηλώνεται όταν μένω έγκυος, όχι σε άλλη φάση. Τουλάχιστον μέχρι στιγμής...

Εμένα μου'χουν πει ότι μόλις καταλάβω ότι είμαι έγκυος, θα πρέπει να ξεκινήσω ενέσεις ηπαρίνης, παιδική ασπιρίνη και μικρή δόση κορτιζόνης (σε χαπάκι). Κι από κει και πέρα, θα πρέπει να κάνω αιματολογικό έλεγχο για κάποιες συγκεκριμένες τιμές (δεν θυμάμαι τι ακριβώς) αρκετά συχνά, ίσως πιο συχνά από μια φορά το μήνα. Μάλλον για το ίδιο πράγμα μιλάμε, για να βλέπει τις τιμές στο αίμα και να ρυθμίζει τις δόσεις. Οι γιατροί που τα κοιτάνε αυτά είναι οι αιματολόγοι και οι ρευματολόγοι.

Δεν ξέρω να σου πω τιμές, γιατί ακόμα δεν έχω φτάσει σ'αυτό το στάδιο.. πρέπει να μείνω έγκυος πρώτα! :P Ίσως να ρωτούσες το γιατρό σου ποιες είναι οι εξετάσεις που θα πρέπει να επαναλαμβάνεις και μετά να ρωτήσεις ένα μικροβιολογικό εργαστήριο για τιμές.

Ούτε εγώ φανταζόμουν πως θα'χα τέτοιες ιστορίες και τέτοιες διαδικασίες.. και ομολογουμένως, μια απογοήτευση κι ένα στρες το πέρασα αρκετά έντονο όταν πρωτοέμαθα το πρόβλημά μου.

Όμως να σου πω κάτι; Σημασία έχει ο στόχος. Σημασία έχει ότι θέλουμε να κάνουμε παιδάκι. Κι από τη στιγμή που ξέρουμε ποιο είναι το πρόβλημά μας (σημαντικό, άλλες ψάχνουν χρόνια και δε βρίσκουν τίποτα), θα κάνουμε ότι πρέπει να κάνουμε για να πετύχουμε το στόχο μας.

Γι'αυτό μην σε παίρνει από κάτω, να σκέφτεσαι θετικά κι όλα θα πάνε καλά!

Εύχομαι και στις δυο μας κουράγιο και καλή επιτυχία στη συνέχεια! Εδώ θα'μαστε και θα τα λέμε!! Και θα τα κάνουμε κιόλας! Τις ενέσεις εννοώ και τα χάπια και τις εξετάσεις!! :laugh:

Φιλάκια πολλά!! :)

Ευχαριστω παρα πολυ για την συμπαρασταση εδω θα ειμαστε και θα τα λεμε.Αυτος ο γιατρος (παθολογος-ανοσολογος)με αγχωσε γιατι μου ειπε οτι πριν μεινω εγκυος πρεπει να αρχισω να κανω ενεσεις για να προετοιμασω τον οργανισμο μου και να γινει πιο καλα ετσι η συλληψη και μου τονιζε συνεχεια να μην μεινω απο τωρα για να δει καποιες εξετασεις που με εβαλε ξανα να τις κανω,οπου τις εκανα πριν ενα μηνα.επισης μου ειπε οτι πρεπει να κανω εμβολιο με τα αντισωματα του ανδρα μου γιατι υπαρχει ενδεχομενο να επιτεθηκαν εκεινα στο εμβρυο.Να σου πω οτι μολις μπηκα στον 9ο μηνα εγιναν ολα αυτα.τα αποτελεσματα ομως εδειξαν οξυ ανεπαρκεια πλακουντα και το μωρο δεν επαιρνε κιλα και ο γιατρος το αφηνε..θελω και δε θελω να ειμαι εγκυος γιατι μου ειπε να μην μεινω και εχω υποψια οτι ειμαι ρε συ..

Δημοσίευση

Περίεργα μου τα λες... :unsure:

Εξακολουθείς να'χεις τον ίδιο γυναικολόγο; Άλλαξες;

Και τι λέει για όλα αυτά;;;

Καταρχήν, αν έχεις υποψία ότι είσαι έγκυος, πρέπει να το διαπιστώσεις οπωσδήποτε. Σε ποια μέρα είσαι του κύκλου; έχεις καθυστέρηση;

Δημοσίευση

κοιτα εμενα ο γιατρος μου ειχε πει οατν το ανακαλυςα στο ντοπλερ οτο οσο παρακολουθουμε το μωρο με συνεχομενα ντοπλερ δεν προκειτε να αφησουμε να παθει κατι τι μωρο.εμενα στο πρωτελευταειο ηταν 2200 και μετα απο μια εβδομαδα πηγε μονο 2230.οποτε μου ειπε οτι το βγαζουμε γιατι αν σταματησει να παιρνει θα αφυδατωθει και θα πεθανει.οποτε και εγκυος να εισαι βρες ενα γιατρο που να σε προσεξει και να σε παρακολουθει πολυ στενα και θα πανε ολα καλα!!! το εχουν παθει παρα πολλες κοπελεσ και τα καταφερνουν αυτες που το παιρνει χαμπαρι ο γιατρος και το βγαζει την καταλληλη στιγμη

Δημοσίευση

crazy έγραψε:

Περίεργα μου τα λες... :unsure:

Εξακολουθείς να'χεις τον ίδιο γυναικολόγο; Άλλαξες;

Και τι λέει για όλα αυτά;;;

Καταρχήν, αν έχεις υποψία ότι είσαι έγκυος, πρέπει να το διαπιστώσεις οπωσδήποτε. Σε ποια μέρα είσαι του κύκλου; έχεις καθυστέρηση;

Εννοειτε οτι δεν εχω τον ιδιο γυναικολογο,αλλαξα και εχω μια γυναικολογο που μου ειπε οτι επρεπε να με κανει doppler ομφαλιου λωρου και αυτος δεν μου εκανε.εκτος απο καρδιοτοκογραφο που ηταν φυσιολογικος..πηγα σε παθολογο-ανοσολογο και μου βρηκε το προβλημα.οπως σου ειπα με ανχωνει να μην ειμαι αλλα στη γυναικολογο που τα ειπα ολα αυτα μου ειπε οταν αντιληφθω οτι ειμαι εγκυος να παω να με δει και να συννενοηθοει με αιματολογο για το αν πρεπει να κανω τις ενεσεις.τωρα οσο γιατον κυκλο μου ειναι 28 με 30.τωρα δεν ξερω απο το ανχος μου αν αργησε και μιλαμε για 5 μερες.εδω θα ειμαστε και ελπιζω να τα λεμε.παντως σας ευχαριστω για το ενδιαφερον.

Δημοσίευση

ΚΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟ ΝΤΟΠΛΕΡ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΚΑΙ ΜΕ ΝΤΟΠΛΕΡ ΣΥΝΕΧΙΣΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ.ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΡΑΒΑ!!ΣΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΤΡΑΒΗΞΑ ΠΟΛΥ ΑΝΧΟΣ ΤΟΥΣ 2 ΤΕΤΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΓΟΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΟΣΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΡΟΗ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΟΜΦΑΛΙΟ ΛΩΡΟ ,ΟΤΑΝ ΔΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ Η ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΤΟ ΒΓΑΖΟΥΜΕ

Δημοσίευση

anthoula έγραψε:

ΚΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟ ΝΤΟΠΛΕΡ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΚΑΙ ΜΕ ΝΤΟΠΛΕΡ ΣΥΝΕΧΙΣΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ.ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΡΑΒΑ!!ΣΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΤΡΑΒΗΞΑ ΠΟΛΥ ΑΝΧΟΣ ΤΟΥΣ 2 ΤΕΤΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΓΟΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΟΣΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΡΟΗ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΟΜΦΑΛΙΟ ΛΩΡΟ ,ΟΤΑΝ ΔΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ Η ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΤΟ ΒΓΑΖΟΥΜΕ

ημουν πολυ ατυχη ασε..ελπιζω αυτη τη φορα να πανε ολα καλα.βρηκα μια γυναικολογο που οταν της τα ειπα ολα αυτα τα ΄παιξε.τελος παντων

Δημοσίευση

ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΜΗΝ ΑΓΧΟΝΕΣΑΙ!! ΕΧΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΧΑΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΡΙΜΗΝΟ, ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ, ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΞΑΝΑΜΕΙΝΩ ΕΓΚΟΣ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΝΕΣΕΙΣ ΗΠΑΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΟΣ, ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΙ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΝΩ ΤΙΣ ΕΝΕΣΟΥΛΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ, Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΟ ΜΟΥ ΜΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΤΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΙΑ, ΑΦΟΥ ΞΕΡΩ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ!!

ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΟΤΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΕΧΕΣ ΠΕΣ ΜΟΥ!!! Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΙ ΣΥΝΕΒΗΚΕ.

Δημοσίευση

miou30 έγραψε:

ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΜΗΝ ΑΓΧΟΝΕΣΑΙ!! ΕΧΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΧΑΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΡΙΜΗΝΟ, ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ, ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΞΑΝΑΜΕΙΝΩ ΕΓΚΟΣ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΝΕΣΕΙΣ ΗΠΑΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΟΣ, ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΙ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΝΩ ΤΙΣ ΕΝΕΣΟΥΛΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ, Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΟ ΜΟΥ ΜΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΤΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΙΑ, ΑΦΟΥ ΞΕΡΩ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ!!

ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΟΤΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΕΧΕΣ ΠΕΣ ΜΟΥ!!! Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΙ ΣΥΝΕΒΗΚΕ.

ευχαριστω πολυ και σου ευχομαι ολα να παν καλα και με το καλο το μωρακι σου.να σε ρωτησω τι σου ειπαν εσενα?για αυτην την μεταλλαξη?εμενα εκτος τις ενεσεις μου ειπαν οτι θα κανω εμβολιο με τα αντισωματα του αντρα μου.εχεις ακουσει τιποτα για αυτο?εσυ αφου εμεινες εγκυος αρχισες να κανεις τις ενεσεις?γιατι εμενα μου λενε να τις αρχισω απο πριν μεινω.

Δημοσίευση

τις ενεσεις τις αρχισα με το που εμεινα εγκυος αμεσως δηλαδη με την πρωτη μερα καθηστερησης μου ειχαν πει να τις ξεκινησω, εξετασεις για αντισωματα (αντιπατρικα εννοεις μαλλον)σχετικα με τον αντρα μου δεν εκανα αφου θεωρησαν οτι για να προχωρησει τοσο η εγκυμοσύνη δεν τειθεται τετοιο θεμα, αλλωστε οι γνωμες ειναι διαφορες για αυτο αλλοι γιατροι τα υποστηριζουν αλλοι οχι εμενα απλα οι γνωμες που πηρα ήταν να μην μπω καν στη διαδικασια να εξεταστω για αυτα.

ο αιματολογος μου ειχε πει οτι οσο ήμουν στη φαση τις προσπαθειας για εγκυμοσύνη να παιρνω καθε μερα ενα filicin το οποιο το συνεχιζω μεχρι σημερα.Σε βρήκαν ετεροζυγωτη ή ομοιοζηγωτη;

Δημοσίευση

miou30 έγραψε:

τις ενεσεις τις αρχισα με το που εμεινα εγκυος αμεσως δηλαδη με την πρωτη μερα καθηστερησης μου ειχαν πει να τις ξεκινησω, εξετασεις για αντισωματα (αντιπατρικα εννοεις μαλλον)σχετικα με τον αντρα μου δεν εκανα αφου θεωρησαν οτι για να προχωρησει τοσο η εγκυμοσύνη δεν τειθεται τετοιο θεμα, αλλωστε οι γνωμες ειναι διαφορες για αυτο αλλοι γιατροι τα υποστηριζουν αλλοι οχι εμενα απλα οι γνωμες που πηρα ήταν να μην μπω καν στη διαδικασια να εξεταστω για αυτα.

ο αιματολογος μου ειχε πει οτι οσο ήμουν στη φαση τις προσπαθειας για εγκυμοσύνη να παιρνω καθε μερα ενα filicin το οποιο το συνεχιζω μεχρι σημερα.Σε βρήκαν ετεροζυγωτη ή ομοιοζηγωτη;

ναι τα αντιπατρικα εννοω εγω τα εκανα αλλα δεν πολυκαταλαβα το αποτελεσμα βγηκε 20 τα εκατο αρνητικο(ετσι λεει).μειωμενη αλλοανοσος προστασια γιατι πανω απο 25 τα εκατο θεωρειται θετικο....οσο καταλαβες καταλαβα...οσο για το αλλο με βρηκαν ετεροζυγωτη.εβαλε και τον αντρα μου να την κανει την εξεταση,αλλα γιατι ρωτας?τι σημαινει?ευχαριστω παντως

Δημοσίευση

miou30 έγραψε:

ναι τα αντιπατρικα εννοω εγω τα εκανα αλλα δεν πολυκαταλαβα το αποτελεσμα,οσο για το αλλο με βρηκαν ετεροζυγωτη.εβαλε και τον αντρα μου να την κανει την εξεταση,αλλα γιατι ρωτας?τι σημαινει?ευχαριστω παντως

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...