Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημερα,

Δε ξερω αν το εχω βαλει στη σωστη ενοτητα... αλλα θελω την γνωμη σας!!

Με το συζυγο μου προσπαθουμε για μωρακι εδω και λιγο καιρο. Η δουλεια που κανω ειναι λιγες ωρες και βγαζω γυρω στα 300 ευρω το μηνα. Ειμαι καθηγητρια ξενης γλωσσας και δουλευω για πρωτη φορα, οπότε δε μου εδωσαν πολλες ωρες.Ο προβληματισμος μου ειναι ο εξης: να συνεχισω να κανω αυτη τη δουλεια (που τη λατρευω) και σκεπτομενη οτι αμα κανουμε ενα μωρο θα ειναι υπεροχο να ειμαι μαζι του σχεδον συνεχεια, αφου θα δουλευω λιγες ωρες, δε δουλευω καλοκαιρι,Χριστουγεννα κτλ και θα το εχει ο αντρας μου τις ωρες που θα δουλευω ή να βρω αλλη δουλεια πρωινη, 8ωρη, να βγαζω τα 3πλασια λεφτα,αλλα το παιδι μου να μεγαλωσει με γιαγιαδες κτλ;;;; Θελω να πω, για ενα παιδι ειναι σημαντικο να εχει τους γονεις του ή να εχει πολλαααα λεφτα για να ζησει;;

Να τονισω οτι ζουμε πολυ ανετα με τα οικονομικα μας. Μενουν στο σπιτι μας γυρω στα 1700 ευρω, με πληρωμενους ολους τους λογαριασμους (ΟΤΕ,ΔΕΗ,ΕΥΔΑΠ) . Οπότε βαζουμε στην ακρη λεφτα, κανουμε ταξιδια, γενικα ζουμε υπεροχα. Αλλα με 1-2 παιδια θα αρκει αυτο; Και σιγουρα σαν καθηγητρια , θα φτασω να παιρνω 500-600 ευρω σε 1-2 χρονια και εχω προοπτικη για παραπανω αν βρω και ιδιαιτερα.

Συγγνωμη αν σας ζαλιζω, αλλα ηθελα και τις δικες σας αποψεις. Γιατι ολοι μου λενε οτι κανω λαθος που δουλευω για τοσα λιγα λεφτα, να βρω πρωινη δουλεια κτλ , αλλα εγω νομιζω οτι θα ειναι τελειο να δουλευω λιγες ωρες και να ειμαι με το μωρο μου και ας μη κανουμε περιουσια ποτε. Την ιδια γνωμη εχει και ο αντρας μου. Αλλα θελω την δικη σας ειλικρινη αποψη, όποια και αν ειναι! :woohoo: Σας μαμαδες ξερετε περισσοτερα...

Δημοσίευση

ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ. ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΕ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΟ ΙΔΑΝΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ. ΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ: 1)ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΩΙΝΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΑΛΛΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΧΤΑΩΡΑ ΚΑΙ ΕΝΝΙΑΩΡΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ 800 ΕΥΡΩ ΤΟ ΠΟΛΥ. 2)ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ. 3)ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΑΛΛΟΙ.ΑΣΥΖΗΤΗΤΙ ΚΑΤΣΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ. ΕΧΩ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ 6 ΜΙΣΗ ΜΗΝΩΝ, ΑΡΧΙΣΑ ΞΑΝΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΡΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΔΕ ΜΕ ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ.

ΑΥΤΑ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ.

Δημοσίευση

καλημέρα εγώ έχω ένα γιο 9 ετών και από τη μέρα που γεννηθηκε εως και να γίνει5 χρονών,εκανα μαθηματα σαν καθηγητρια αγγλικών μονο τις ώρες του μεσημεριανού του ύπνου ,περίπου ένα τρίωρο καθημερινά έτσι και το παιδάκι είχα όλη μέρα και τη δουλεια μου δεν εγκατέλειψα σου ευχομαι σύντομα με ένα μωράκι.

Δημοσίευση

Μακάρι όλες οι μανούλες να μπορούσανε να συνδυάσουνε λίγες ώρες εργασίας κι επομένως χαμηλές αποδοχές αλλά πολύ-πολύ χρόνο με το νινάκι τους!!!!! Μια χαρά.... αφού δεν τίθεται οικονομικό θέμα.... μπορείς να κάνεις το-α παιδάκι-α σου κι αργότερα, όταν θα έχουνε ξεπεταχτεί κι αρχίσει-ουνε σχολείο κτλ. κτλ. να αφοσιωθείς κι εσύ περισσότερο στη δουλειά σου!!!! Για σκέψου το!!!! Είσαι τυχερή!!!! Με το καλό να έρθει ένα τόσο δα πλασματάκι στη ζωή σου, καλή μου!!!!!

Δημοσίευση

Αχ... να ξερατε πως με βοηθησατε!!! Και εγω την ιδια αποψη εχω, αλλα οι γυρω μου με εχουν κανει και νοιωθω τυψεις που θελω να μεγαλωσω το παιδι μου αντι να κανω καριερα και να βγαλω τρελα λεφτα!!!

Σας ευχαριστω παρα παρα πολυ! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

καλημερα κουκλιτσα μου,μακαρι ολες οι γυναικεσ στο κοσμο να ειχαν τη δυνατοτητα να δουλευουν στο δημοσιο ή να εχουν μια δουλιτσα σαν και τη δικη σου απλα για να βγαζουν ενα χαρτζιλικι ισια-ισα για να μη καθονται στο σπιτι,μιας και οικονομικα να ειναι καλά.Το σημαντικοτερο σε ενα παιδι ειναι ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ!H ΓΙΑΓΙΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ειναι ενα σημαντικο κομματι στη ζωη τους οπωσ και υπηρξε και υπαρχει και στη δική μας τη ζωή αλλά δε παύει να ειναι μία ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ! MHN AKOUS TI ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ αλλοι , η καρδια σου τι σου λεει!?500 ευρώ παραπάνω θα σε κανουν πιο ευτυχισμένη?ΜΗΠΩΣ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ..Η ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ περισσοτερο ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ?ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ,ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ(ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ)ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ- ΜΗ ΧΑΝΕΙΣ..ΚΑΙ ΜΗ ΧΑΡΙΖΕΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΠΛΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.φιλακια πολλα...και γρήγορα με ένα μπεμπάκι!!!! :)

  • 1 month later...
Δημοσίευση

xara22 έγραψε:

καλημερα κουκλιτσα μου,μακαρι ολες οι γυναικεσ στο κοσμο να ειχαν τη δυνατοτητα να δουλευουν στο δημοσιο ή να εχουν μια δουλιτσα σαν και τη δικη σου απλα για να βγαζουν ενα χαρτζιλικι ισια-ισα για να μη καθονται στο σπιτι,μιας και οικονομικα να ειναι καλά.Το σημαντικοτερο σε ενα παιδι ειναι ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ!H ΓΙΑΓΙΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ειναι ενα σημαντικο κομματι στη ζωη τους οπωσ και υπηρξε και υπαρχει και στη δική μας τη ζωή αλλά δε παύει να ειναι μία ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ! MHN AKOUS TI ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ αλλοι , η καρδια σου τι σου λεει!?500 ευρώ παραπάνω θα σε κανουν πιο ευτυχισμένη?ΜΗΠΩΣ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ..Η ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ περισσοτερο ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ?ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ,ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ(ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ)ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ- ΜΗ ΧΑΝΕΙΣ..ΚΑΙ ΜΗ ΧΑΡΙΖΕΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΠΛΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.φιλακια πολλα...και γρήγορα με ένα μπεμπάκι!!!! :)

Να ηξερες ποσο με συγκινησες. Και ειναι λες και ακουγα τον εαυτο μου! Λεω ακριβως τα ιδια!! Σε ευχαριστώ!! Ολες σας ευχαριστω!

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΝΑ ΜΗΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ Κ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Κ ΑΦΟΥ Κ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ Κ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ Κ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΑΝΟΥΛΑ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλημέρα κορίτσια! Εμένα είναι μόνιμα απ το μεσημέρι κ μετά, τσίτα και πιο πρησμένη. Μόνο το πρωί είναι κάπως πιο χαλαρή.
    • Περαστικά κορίτσι μου!! Ελπιζω να περασει γρήγορα να μην ταλαιπωρηθεις. Εχεις υψηλό πυρετό?
    • Καλησπέρα κορίτσια,εγώ προσπαθώ να μαζευτώ αλλά ακόμα δεν έχω μαζέψει τίποτα.  Άσε που έχει.γεμισει όλη η γειτονιά μυρμηγκια και όλη την ώρα κοιτάω και ψεκάζει έξω. Θα πάω διακοπές και θα σκέφτομαι τα μυρμηγκια μην κάνουν κατάληψη στο σπιτι. Πήγα πήρα παγίδες να βάλω μπροστά από κάθε παράθυρο και πριν φύγουμε θα ψεκασω και μέσα στο σπίτι.  Έχουμε πάθει αμοκ όλη η γειτονιά.  Σε άλλα νέα η μικρή σήμερα το μάτι γαρίδα όλη μέρα και αρκετή γκρίνια το απόγευμα, έχουν αρχίσει δοντια πλέον είμαι σίγουρη. Την έκανα μπάνιο και ήπιε για πρώτη φορά 270ml γάλα ή χοντρουλα μου και ήθελε και άλλο αλλά δεν της έδωσα,νόμιζα θα σκάσει.  Την ζυγισα σήμερα και ειναι 6490 και λογικά θα έχει πάρει και ύψος, την προηγούμενη εβδομάδα ήταν 65 εκατοστά.  Εγώ το μεσημέρι πήγα και έκανα νυχια και στα χέρια και είμαι έτοιμη για διακοπές. Είχα ένα χρόνο να κάνω χέρια και μου φαίνεται περίεργο.   @Kn1 στον γιο μου έβαζα κρεμα της helenvita και του καθόταν καλύτερα από της frezyderm ,ωραίο κόλπο είναι να την έχεις και στο ψυγείο ανακουφίζει καλύτερα. 
    • @Rena92 και η καισαρικη μ δ ειχε καμια σχέση με τις προηγουμενες. Κατ αρχας ήταν ο άντρας μου μέσα, του εδωσαν τη μπεμπα αγκαλια απ ευθείας, εχω βίντεο απο τον τοκετο π τραβηξε η Δήμητρα, αφησαμε τ μωρο με τ μυκωνειο για ενα 24ωρο μετα τ τοκετο, σηκωθηκα αμεσα, ειχα πολυ καλύτερη αναρρωση. Αλλα εχουν πολλες πολλες επιτυχίες στο φυσικο τοκετο. Το πανε μέχρι οσο παει.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...