Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΤΡΩΕΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ... ΤΙ ΓΑΛΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ?

Recommended Posts

ΕΧΩ ΣΚΑΣΕΙ ΠΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ...

ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 4 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ

ΤΡΩΜΕ ΜΟΝΟ ΞΕΝΟ ...

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΟΠΗΚΕ ΠΛΕΟΝ

ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΟΥ (ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΝΕ ΑΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΤΑ

ΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΠΙΜΠΕΡΟΝ)ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΜΑ!!!

ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΜΕ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΥΜΑ

ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΒΡΑΔΥΝΟ ΓΑΝΙΑΖΕΙ ... ΤΡΩΕΙ ΜΕ

ΤΟ ΖΟΡΙ ΚΑΙ ΜΕ ΚΛΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ

ΤΡΩΕΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ... ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΓΑΛΑΤΑ

ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ... ΣΗΜΕΡΑ

ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΝΑ ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟ

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΑΛΛΕΡΓΙΚΟ ΚΑΙ

ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΑΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΕΦΑΓΕ

ΑΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΤΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΛΟ ...

ΕΤΥΧΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ?

ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ? ΤΙ ΓΑΛΑ ΤΟΥ ΔΩΣΑΤΕ ?

Α ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΚΑΝΑ ΔΥΟ

ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΦΑΓΕ ΜΕ ΛΑΙΜΑΡΓΙΑ

ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΕΣΑ ΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ

ΤΟΥ ΕΒΓΑΖΑ ΤΟ ΜΠΙΜΠΕΡΟΝ ΕΒΓΑΖΕ

"ΡΟΥΚΕΤΑ" ΤΟ ΓΑΛΑ ΣΤΟ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΜΙΛΑΜΕ :blink::ohmy:

ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΠΡΙΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΑΥΤΟ

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΛΑΙΜΑΡΓΟΣ ΠΟΥ

ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΑ :blink:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα! εχω ενα αγορακι 6 μηνων.για 2 μηνεσ ειχα το ιδιο προβλημα.το βραδινο δεν το ηθελε με τιποτα.με κλαματα ετρωγε 40 μλ. ο γιατροσ μου ειπε οτι αφου παθρνει βαροσ δεν μασ νιαζει καθολου ποσο τρωει.εδω και ενα μηνα πυ αρχισαμε κρεμουλεσ πινει το βραδινο του γαλατακι κανονικα.μην ανχωνεσε και μην το ζοριζεισ.τα μωρα περνανε και αυτα τισ φασεις τους.το καλικαιρι με την ζεστη εμενα ετρωγε ολη μερα πολυ λιγο.ελπιζω να βοηθησα λιγο! πολλα φιλια και καλη δυναμη!!

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ... ΑΛΛΑ ΝΑ ΝΟΜΙΖΩ

ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΩ ΤΑ ΓΑΛΑΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΝΕ !

ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΝΑΝ 1 ΤΗΣ NESTLE,

ΜΕΤΑ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ APTAMIL 1 THΣ MILUPA,

EΠΕΙΤΑ ΤΟ ΝΑΝ SENSITIVE, META TO

MILUMIL THΣ MILUPA ME OΛΑ ΕΙΧΑΜΕ

ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ !

ΤΟ ΓΑΛΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ

ΛΕΓΕΤΑΙ ΝΕΟCATE THΣ SHS KAI MOY EIΠΕ

ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΥ

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΙΚΑ :blink:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ! :kiss:

ΑΝΘΟΥΛΑ Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ,

ΜΟΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥΝΟ ΔΕΝ ΕΤΡΩΓΕ ?

ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ...

ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΦΤΑΣΕ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΜΟΝΟ

400 ΓΡ.

ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΔΕ

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ

ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ... ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ

ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΧΑΝΕΙ

ΒΑΡΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!

zouzou21 έγραψε:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ ΤΟ NOVALAC?

ΣΥΓΝΩΜΗ,ΠΑΤΗΣΑ ΚΑΤΑΛΑΘΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ!

ΕΓΩ ΘΗΛΑΖΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ 8 ΜΗΝΕΣ Κ ΖΟΡΙΣΤΙΚΑ ΝΑ ΤΗΣ ΜΑΘΩ

ΤΟ ΞΕΝΟ ΑΛΛΑΖΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΑΛΑ,ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΑ ΜΥΡΙΣΕΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕ!ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΗΠΙΕ ΤΟ ΝΑΤIVA,Κ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΚΟΥΤΙ..Κ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΠΗΡΑ ΤΟ NOVALAC κ ΣΩΘΗΚΑ!!

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΛΥΣΗ :kiss:

καλημερα και απο εμενα υποπτευομαι απο τις ρουκετες οτι μαλλον κατι τον ενοχλει με το στομαχακι του ισως ποναει και γιαυτο διαμαρτυρεται

υπαρχει και ενα αλλο ενδεχομενο να μην του αρεσει η γευση του γαλακτος που πινει (πχ εμας με την παλινδρομηση μας ειχαν δωσει στο παιδων το almiron pepti ουτε να το δει δεν ηθελε οχι να το πιει)τελικα κατεληξα στο frisolac το οποιο ειναι ειναι πιο ευπεπτο για τετοιες περιπτωσεις

τωρα αν ειναιτο μωρακι σου ακριβως μετα τον θηλασμο μαλλον δεν του αρεσει η γευση του γαλακτος το novalac ειναι πολυ καλο γαλα παντως το ειχα παρει και εγω στις αρχες οταν ηταν 2 μηνων και το επινε μια χαρα

ελπιζω να βρει αυτο που θα του αρεσει

Ο παιδιατρος σου αξιολόγησε τις ρουκέτες και σου συστησε αυτο το γάλα . Νομιζω οτι σε πρωτη φάση πρεπει να ακολουθήσεις τις συμβουλες του .

Θα πω κατι γενικά για ολες τις κοπελες που προσπαθουν να περάσουν απο το μητρικό γάλα στο ξένο . Για να παρει πιο ευκολα το μπουκάλι με το ξενο γαλα (ειπαμε τα μωρα ΔΕΝ ειναι χαζά!) μπορειτε να βαζετε μητρικό γαλα με ξένο μαζι . Ξεκινωντας με αναλογία μισο -μισο και λιγοστευοντας σιγα σιγα το μητρικό .

στο δευτερο συμφωνουμε λαλα αλλα στο πρωτο ειναι αυτο που λες τα μωρα δεν ειναι χαζα χιχι και εμενα στον δικο μου απο το παιδων που του εδωσαν αυτο το γαλα ελεγαν οτι ειναι το καλυτερο για την περιπττωση του και επεμεναν να το πιει αλλα βρωμαγε σας μιλαω ειλικρινα βρωμαγε και δεν το επινε και ρουκετες εκανε τελικα διαπιστωσα οτι υπαρχει και αλλο γαλα απλα δεν το προτεινε το νοσοκομειο(μου το συστησε η γιατρος μας)

παντως αυτο να κανεις μιξη με το ξενο και το μητρικο ειναι καλη λυση αλλα αν δεν εχει τι γινεται?(μητρικο εννοω ε?)

την καλημερα μου

Μπεμπουλης εννοω τα μωρά που τρωγαν για καποιο διαστημα μονο μητρικό γαλα και ξαφνικά τους δινουμε ξένο . Αυτα εννοω οτι δεν ειναι χαζά να αφησουν το γαλα της μανουλας και να πιουν το ξενο . Η φιλη μας ανέφερε οτι το μητρικό απο το μπουκάλι το επινε ;)

Η μιξη ειναι για μητερες που ανταποκρινονται στο θήλαστρο και εχουν φυσικά εδραιωσει την γαλουχία . Σιγουρα δεν μπορει να εφαρμοστει απο ολες τις μητέρες .

Καλημέρα και απο μενα :)

ναι βρε αυτο συμπληρωσα κι εγω το καταλαβαινουν!!!!!!!!!!!!!!! τι τα περασαμε τα μωρα μας (σε λιγο θα μας τα ζηταει η νασα χεχεχε)πλακα κανω πρωι πρωι σε καλο να μου βγει....

απλα υπαρχουν καποια ξενα που μυριζουν πολυυυυυυυ αυτο ηθελα να πω και ο δικος μου δεν το επινε και λεω γιατι???? και το μυριζω.....μπλιαχχχχχ

αρα αν η μανουλα δεν εχει δικο της γαλατακι πρεπει να κανει υπομονη μεχρι να βρει εκεινο το γαλα που θα αρεσει στο μωρακι

ενα διαστημα το παιδι ειχα την εντυπωση οτι δεν πειναγε καθολου.με τα χιλια ζορια επινε.ο γιατροσ μου ειχε πει οτι αν παιρνει βαρος ας τρωει και 100 ολη μερα.αν νομιζεισ οτι εχασε,ζυγισε το να εισαι σιγουρη και μετα βλεπεις

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΓΑΛΑ ΠΟΥ ΜΟΥ

ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΒΡΩΜΑΕΙ ... ΜΙΛΑΜΕ

ΓΙΑ ΜΠΟΧΑ ΟΧΙ ΑΣΤΕΙΑ !!! :blink: ΑΠΟΡΩ

ΚΙ ΕΓΩ ΠΩΣ ΤΟ ΤΡΩΕΙ Ο ΚΑΗΜΕΝΟΥΛΗΣ ΜΟΥ!!! :huh:

ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΕΤΑΙ...

ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΤΡΩΕΙ ΠΑΝΤΑ ΟΛΟ (180ml ΤΟΥ

ΚΑΝΩ)!

Lala ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΕΤΡΩΓΕ ΜΕ ΜΠΙΜΠΕΡΟΝ

ΤΟ ΕΒΓΑΖΑ ΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΑΠΟ

ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ! ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΤΟ ΡΟΥΦΟΥΣΕ Ο ΑΤΙΜΟΣ

...ΤΟ ΕΤΡΩΓΕ ΜΕ ΛΑΙΜΑΡΓΙΑ...ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΦΤΑΝΕ

ΤΟΥ ΕΔΙΝΑ ΚΑΙ ΞΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΤΡΩΓΕ. ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ

ΛΙΓΟΣΤΕΨΕ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΣΙΝΑΕΙ ΣΤΟ ΞΕΝΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ

ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΜΗΤΡΙΚΟ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΗΝ

ΤΡΩΕΙ !!!

anthoula, ΕΜΕΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΠΕΙΝΑΕΙ ΑΛΛΑ ΣΤΗ

ΘΕΑ ΤΟΥ ΜΠΙΜΠΕΡΟΝ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΚΛΑΜΑ :blink:

ΤΙ ΝΑ ΠΩ ... ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ

ΝΑ ΖΟΡΙΖΕΤΑΙ ... ΕΛΠΙΖΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ

ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ...

ΑΛΛΑ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΛΥ ΒΡΩΜΑΕΙ...ΑΚΟΜΑ ΚΙ Η

ΑΝΑΣΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΥΡΙΖΕΙ :blink::dry:

ελενη αυτο το κλαμα στην θεα του μπιμπερο το εκανε κ η δικια μου ακριβως στην ηλικια του δικου σου,τελικα αλλαξα μπιμπερο κ οχι γαλα κ ησυχασε

βρωμαει και ζεχνει!αλλα δωξα το θεο να λεμε που εχουμε τοσα γαλατα για τα καμαρια μας.παντως καλη η σκεψη να αλλαξεις μπιμπερο

Ελενη καλο βραδυ κ απο εμενα κ εμενα ο δικος μου αυτη την εβδομαδα τρωει πιο λιγο κ με το ζορι φτασαμε κ τα 70 γραμ ενα βραδυ αλλα ειναι απο την οδοντοφυια μας ειπε ο γιατρος κ ειναι φυσικο να μη θελει να φαει,κ τραβαμε συνεχως την πιπλιλα αφου ακουμε ενα χρουτς,χρουτς κ μολις του δινουμε το μπουκαλι κλαιμε με λυγμους :( επισης του βαζω μια κρεμουλα στα ουλακια του μιση ωρα πριν καθε γευμα κ αυτο βοηθαει λιγο ;) εχεις σκεφτει οτι μπορει να ειναι απο αυτο; :huh:

ninina ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΠΑΜΕ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ

ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠ'ΤΑ ΟΥΛΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΙΔΕ

ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΧΙ, ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ

ΦΑΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ

ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΟΙΦΟΥΛΑ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ... :huh:

ΓΙΩΤΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ

ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΙΛΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΕΧΕΙ

ΠΡΟΒΛΗΜΑ Μ'ΑΥΤΟ...

ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΒΟΛΕΨΕΙ ΑΥΤΟ ΤΗΣ NUK MΕ ΤΙΣ

ΑΝΑΤΟΜΙΚΕΣ ΠΙΠΙΛΕΣ ΑΠΟ ΣΙΛΙΚΟΝΗ...

ΤΟΥ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΚΑΙ ΤΗΣ CHICCO AΛΛΑ ΔΕΝ

ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ... ΣΗΜΕΡΑ ΑΓΟΡΑΣΑ ΚΑΠΟΙΑ

ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΝUK ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΛΙΚΟΥΣ

ΛΕΕΙ...ΘΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ;)

Και εγώ δηλ. που προσπάθησα να του δώσω 2-3φορές ξένο και μου λεκανε εμετό, δεν έχει αλλεργία;;;; Είναι γενικό το φαινόμενο!!!Αρα όπως λέει και η Lala να δοκιμάσω να το ανακατέψω αν χρειαστεί..Αν και μέχρι στιγμής βγάζω με το θήλαστρο..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• 2,5 κιλάκια πλασματάκι 😍 Μπράβο βρε κορίτσι μου! Πολύ πολύ χαρούμενα τα νέα σου!! Έχει πάρει και σωστή θέση με το κεφαλάκι;;; Μου αρέσει πολύ και η αισιοδοξία σου καθώς πλησιάζει η ΠΗΤ. Να μείνεις έτσι μέχρι να κρατήσεις την μπουμπού στην αγκαλιά σου!!!❤️💗❤️
    • @Diwni Πιο παλιά ήταν ΄έτσι κ το είχα αποδεχθεί κ έπαιρνα αντισυλληπτικά για να φτιάξει. Μετά την αποβολή (Μάρτιος 2023) άλλαξε ο κύκλος κ έγινε μεγάλος που είναι το κλασσικό για ΣΠΩ. Τώρα πρώτη φορά γίνεται αλλά δεν έχω κανένα κουρ΄άγιο να ασχοληθώ απλά αφήνω να περάσει, κουράστηκα να τρέχω στους γιατρούς κ η απάντηση να είναι ναι είσαι η εξαίρεση κ πάρε χάπια για μια ζω΄η. @Elli13 Δεν βρήκα ωορρηξία κ σταμάτησα τα τεστ απ'τη στιγμή που έχω φουλ αίμα Δεν πειράζει πάμε για τον Δεκέμβριο, ίσως μας το φέρει ο Αϊ Βασίλης το μωράκι ☺️ Γενικά στο θέμα περιόδου τρέχω από τότε που μου ήρθε πρώτη φορά περίοδος κ απλά ακούω συνέχεια είσαι η εξαίρεση κ έτσι λειτουργ΄εί ο κύκλος σου. Παλιά δεν με πείραζε γτ δεν προσπαθούσαμε για παιδιά
    • Καλημέρα κορίτισα! @_piripiri_ πώς τα πάτε με τον μικρούλη? σπίτι γυρνάς αύριο υποθέτω; στείλε μας και καμιά φωτό κανένα χεράκι/πατουσάκι όταν και αν μπορέσεις, έτσι να μας ανοίξεις λίγο την όρεξη για μωρούλια 😂😋 Εμείς είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί χθες (35+4) πήγαμε στο γιατρό και την βρήκε μια χαρά τη μικρή, τούρμπο τη χαρακτήρισε 😂 2.470 την έβγαλε και χαρήκαμε γιατί στο doppler μας είχαν πει πως θα είναι πιο μικρό μωρό αλλά φαίνεται πως μεγαλώνει αρκετά, όλα φυσιολογικά Σήμερα είναι και η τελευταία μου μέρα δουλειάς (δουλεύω από το σπίτι) και ειλικρινά νιώθω πως δεν είχα ούτε μια παραπάνω μέρα δουλειάς μέσα μου, είμαι έτοιμη για αραλίκι😎 Γενικά πάντως ενώ περίμενα πως όσο πλησιάζει η ΠΗΤ θα αγχώνομαι εγώ νιώθω όλο και πιο σίγουρη, νιώθω πως 'το έχω'. Ελπίζω να νιώθω έτσι μέχρι το τέλος! 😊
    • Κοριτσάκι μου!!!!!!!😍😍😍😍 Αχχχχχ δεν το πιστεύω!!!! Τι αγωνία και συγκίνηση!!!!!! 😍😍😍😍😍😍 Συγχαρητήρια βρε κοριτσάκι μου!!!!! Να τον χαίρεστε πάνω από όλα υγιέστατο στη ζωή του και ευτυχισμένο!!!!! ❤️❤️❤️❤️❤️ Γρήγορη ανάρρωση και σε εσένα γλυκιά μανούλα!!! ❤️❤️❤️❤️❤️ Κορίτσια μου δεν το πιστεύω!!! Το πρώτο μωράκι της παρέας μας είναι γεγονός!!!! Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι πότε έφτασε ο καιρός;!!!! 😍😍😍😍😍 P.S. Από χθες εντωμεταξυ σου έγραψα που το είδα και δεν πρόλαβα να στείλω..😳
    • Αααα οκ!😃 Σίγουρα παίζει ρόλο ότι το έχεις ξαναπεράσει κιόλας... αλλά και μένα μου ακούγεται πολύ καλύτερο το δικό σου πλάνο!!! Α ρε κορίτσια... τι θα έκανα χωρίς εσάς!!! Πραγματικά τα περισσότερα τα έχω μάθει από εδώ μέσα!❤️
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...