Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΘΕΛΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ..

annaki!!

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΦΕΥΓΩ ΔΙΑΚΟΠΕΣ Κ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑΧΩ ΠΕΡΙΟΔΟ:( ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ 18 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΠΑΝΤΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ Κ ΕΤΣΙ ΧΑΝΟΜΑΙ:woohoo: ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΡΩΤΗΣ ΜΟΥ Κ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΟΣ ΓΝΩΜΕΣ ΣΑΣ??ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΠΑΝΙΟ ΕΝΩ ΘΑΧΩ ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΕ ΠΙΣΙΝΑ Κ ΘΑΛΑΣΣΑ?ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΜΟΛΥΝΣΕΙΣ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 90
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Πρέπει πρωτίστως να ρωτήσεις τον γιατρό σου... Έχω όμως τη γνώμη ότι είναι καλό να αποφύγεις την πισίνα λόγω χλωρίου... Δεν είμαι σίγουρη ότι δεν θα φτάσει στο ταμπόν σου...

Πρέπει πρωτίστως να ρωτήσεις τον γιατρό σου... Έχω όμως τη γνώμη ότι είναι καλό να αποφύγεις την πισίνα λόγω χλωρίου... Δεν είμαι σίγουρη ότι δεν θα φτάσει στο ταμπόν σου...

Annaki, γιατρος δεν ειμαι φυσικα αλλα επειδη ζητας την γνωμη μας, να σου πω οτι εγω καθε καλοκαιρι εκανα μπανιο σε θαλασσα και σε πισινα, ακομη και τις μερες που ειχα περιοδο και ευτυχως ποτε μου δεν παρουσιασα το παραμικρο προβλημα. Απο εκει και περα σιγουρα παιζουν ομως πολλοι παραγοντες ρολο, όπως το πόσο καθαρη είναι η θάλασσα, ποση ώρα θα φορας το ταμπόν και σιγουρα είναι και στον οργανισμο του καθενος το πόσο ευαίσθητος είναι σε τετοιες περιπτωσεις. Αυτα απο εμενα.

καλα να περασεις!!!!

Annaki, γιατρος δεν ειμαι φυσικα αλλα επειδη ζητας την γνωμη μας, να σου πω οτι εγω καθε καλοκαιρι εκανα μπανιο σε θαλασσα και σε πισινα, ακομη και τις μερες που ειχα περιοδο και ευτυχως ποτε μου δεν παρουσιασα το παραμικρο προβλημα. Απο εκει και περα σιγουρα παιζουν ομως πολλοι παραγοντες ρολο, όπως το πόσο καθαρη είναι η θάλασσα, ποση ώρα θα φορας το ταμπόν και σιγουρα είναι και στον οργανισμο του καθενος το πόσο ευαίσθητος είναι σε τετοιες περιπτωσεις. Αυτα απο εμενα.

καλα να περασεις!!!!

καλα να περασεις!!!!

Κι εγώ Αννάκι μου έχω κάνει κατά διαστήματα μπάνιο με περίοδο, σε πισίνα και σε θάλασσα, απλά απόφευγα τις πρώτες 2 μέρες. Δεν είχα κανένα πρόβλημα.

Συμφωνώ ότι πρέπει να αλλάξεις μαγιό μόλις βγεις. Αυτό άλλωστε πάντα πρέπει να το κάνουμε...

Καλές διακοπές!!!B)

Κι εγώ Αννάκι μου έχω κάνει κατά διαστήματα μπάνιο με περίοδο, σε πισίνα και σε θάλασσα, απλά απόφευγα τις πρώτες 2 μέρες. Δεν είχα κανένα πρόβλημα.

Συμφωνώ ότι πρέπει να αλλάξεις μαγιό μόλις βγεις. Αυτό άλλωστε πάντα πρέπει να το κάνουμε...

Καλές διακοπές!!!B)

Καλές διακοπές!!!B)

ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΟΤΑΝ ΕΧΩ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΕ ΤΑΜΠΟΝ ΦΥΣΙΚΑ!!

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΖΩ ΣΥΧΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΝΩ ΜΕ ΒΡΕΓΜΕΝΟ ΜΑΓΙΟ! ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΟΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!

ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!!

ΑΝΤΕ ΚΑΛΑ ΜΠΑΝΙΑ!!!!!!!!!!!!!

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΖΩ ΣΥΧΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΝΩ ΜΕ ΒΡΕΓΜΕΝΟ ΜΑΓΙΟ! ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΟΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!

ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!!

ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!!

• Απαντήσεις

• εντάξει ναι... έχω χρόνο ακόμα εγώ...ο άντρας μου 3 παιδακια θέλει λέει...βεβαια λεει οτι το επόμενο θα ειναι μετά απο 5 χρόνια 😂😂 ή του χρόνου κατευθείαν για να ξεμπερδευουμε😂 εγω με τίποτα δεν θέλω του χρόνου... θέλω να χαρώ λίγο τον μικρούλη μου πρώτα και μετά...γιατι αν ερθει και αλλο παιδακι δεν θα μπορώ να είμαι 100% σ αυτόν (ετσι το σκέφτομαι τουλάχιστον,)
    • Περιμένουμε εδώ σαν τις άδικες κατάρες με τον σύζυγο μπας κι εμφανιστεί ο γιατρός να μας γράψει το εξιτήριο... 🙄 Κουράγιο κορίτσι μου! Καταλαβαίνω πολύ την αγωνία που περνάς!! Κι εγώ θα είχα ήδη φύγει να περιμένω απ' έξω!! Εύχομαι πραγματικά τα νέα που θα έχεις να είναι καλά και να ηρεμήσει η ψυχούλα σας!! ❤️❤️
    • Ο άντρας μου από την επέμβαση χάλια ακόμα 😂😂 Του είπα, να γιατί εσείς οι άντρες δεν γεννατε!! Δεν θα το αντεχατε.. Στο άκουσμα του θετικού τεστ, απαθής και εκείνος όπως εγώ. Είναι λες και μας έχουν κλέψει τη χαρά πλέον, δεν μας συγκινεί όπως θα ήταν φυσιολογικό. Έχουμε χαρει και έχουμε κλάψει τόσες φορές που πλέον απλά περιμένουμε την εξέλιξη χωρίς καν να το συζητάμε μεταξύ μας. Χοριακη ίσως μετά την καθυστέρηση. Την Τρίτη είναι η αναμενόμενη μέρα περιόδου. Δεν θέλω να δω άλλο ένα μικρό νούμερο οποτε θα περιμένω κάποιες μέρες. 
    • Πω πω βρε κορίτσι μου... Καλή και τελειομηνη εγκυμοσύνη να έχεις!! Και εγώ δεν μπορούσα πιο νωρίς να προχωρήσω στο δεύτερο λόγω διαφόρων συγκυριών. Το πήραμε απόφαση πριν κανένα 6μηνο και πάνω που είχα ξεκινήσει τις εξετάσεις μας ήρθε 
    • Εγώ για δεύτερο ήμουν σίγουρη ότι το ήθελε και απλά περίμενα να κλείσω τον χρόνο από την καισαρική για να ξεκινήσω προσπάθειες αλλά δεν είχα και τον χρόνο μπροστά μου όπως έχεις εσύ λόγο ηλικίας για να περιμένω.. στην πρώτη με πήρε 1,5 χρόνο να μείνω έγκυος οπότε έλεγα αν με πάρει πάλι τόσο καιρό για να ξανά μείνω στο δεύτερο το έχω χαμένο 😂 αλλά εντάξει το δεύτερο ήρθε αμέσως 😁 Είναι νωρίς ακόμα να το σκέφτεσαι αλλά όταν περάσει ο καιρός πιστεύω θα θελήσεις ξανά και άλλο μωράκι έχεις μάθει και σε μεγάλη οικογένεια αν θέλει και ο άντρας σου και αλλο παιδάκι θα το βάλετε μπροστά 🥰
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...