Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Ναι λογικό! Το Αττικό και το Έλενα είναι δημόσια και τα δύο στην Αθήνα ε?  Ναι κι εγώ στο πρώτο μου παιδί επειδή δεν ήξερα πήγα με το γιατρό μου στη κλινική και πλήρωσα ένα καρό χρήματα ενώ θα μπορούσε να είχε γίνει η διαδικασία άνετα και στο νοσοκομείο κ με περισσότερους γιατρούς κ με μεγαλύτερη ασφάλεια και δωρεάν! Γιατί να δώσω τόσα χρήματα στη κλινική κ στο γιατρό; Ίσα με 4000 πλήρωσα τότε! Χώρια οι επισκέψεις τα 50αρικα που δίναμε κάθε μήνα. Μας κακοφάνηκε αλλά μετά το κατάλαβα γιατί σιγά 4 μέρες είναι.. Και στις επόμενες γέννες μετά, μόνο νοσοκομείο πήγαινα.. Έχεις τη δυνατότητα να ζητήσεις αν θες επισκληρίδιο ακόμα και στο νοσοκομείο απλά εγώ το πάλευα μέχρι τελευταία στιγμή να δω τις αντοχές μου και όταν απο φόβο και μόνο στην μικρή μου ζήτησα με λεει γεννάς τωρα τι να σε κάνουμε επισκληρίδιο δε προλαβαίνουμε.. δηλαδή έφαγα όλους τους πόνους και λιγο πριν την εξώθηση ζητούσα επισκληρίδιο κι εγω! 🤣 οτι να ναι.. α ναι λεω γενναω? χαμπαρι δε πηρα ούτε ήξερα πόσο διαστολή ακόμα είχα.. μετά μου το είπαν. Παλεύεται όμως και χωρίς επισκληρίδιο γιατί ο πόνος που νι΄ώθεις εκεινη τη στιγμή είναι ανεκτ΄΄ος δηλ. δε μπορείς να πονέσεις παραπάνω από αυτό που η φύση έχει ορίσει. Ειναι όλα προγραμματισμένα και όλα στο μυαλό.. θέλω να προσπαθήσω να το διαχειριστώ αλλιώς αυτή τη φορά, με σωστές αναπνοές, κ το μυαλό να μην είναι στο πόνο (δε ξέρω πόσο εύκολο θα είναι αυτό) για να δω αν θα έχει αποτέλεσμα.  Εσυ το πρώτο το γέννησες χωρίς επισκληρίδιο;
    • Οσο εχω μπει στη δουλειά και έρχεται μια κοπέλα με το νεογέννητο μωράκι της..και ειναι η πρώτη φορά που που είδα μωράκι και ηθελα να κλαψω τόσο πολύ. Με ρώτησε αν έχω παιδιά..λεω οχι ακόμη και άπλα εφυγα απο το χωρο. Εται και την μερα της αποξεσης αρχισαν να φεύγουν τα δάκρυα πριν μπει η αναισθησία και ακουσα την μαια να λέει "Μην κλαις κοπελα μου ποσα παιδιά εχεις στο σπίτι να σε περιμένουν;". Αχ Θεε μου. 
    • Καλημέρα! Αυτό δεν ήξερα, αν πας σε αυτό που έχεις καρτέλα ή σε όποιο τύχει να εφημερεύει! Ναι κι εγώ στο Αττικό γέννησα την κόρη μου και στο Έλενα με το καλό τώρα τη μπέμπα, αλλά έχω γιατρό που συνεργάζεται Κ με παρακολουθεί εκτός! Το συζητούσα χτες με τον σύζυγο, ότι Κ αλλού να γεννούσα και με αλλους δεν θα με ένοιαζε  καθολου. Το καλό είναι ότι εκεί έχω επιλογή για επισκληριδιο και η αλήθεια είναι θα ήθελα να το ζήσω κι έτσι, έτσι για τη διαφορά!😏 Κατάλαβες πλησιάζει ο καιρός και τα σκέφτομαι όλα τώρα!
    • Στο είχα πει ότι θα πάει καλά αυτή η εγκυμοσύνη...το είχα σαν διαίσθηση...και επίσης λέω ότι θα είναι αγοράκι 😁😁😁 να μου πεις αν πέσω μέσα 🥰🥰 με το καλό η αυχενική!!!
    • Με κάνατε να πλαντάξω πρωί πρωί 😭😭 Ακόμη κ μετά από τόσο καιρό ξέρετε πόσες φορές κοιτάω τους υπερήχους κ φαντάζομαι πως θα ήταν, σε ποιον θα έμοιαζε κ με πιάνει το παράπονο... Αυτό το σφίξιμο νομίζω δεν θα φύγει ποτέ 💔 Κ είστε η μόνη μου παρέα σε όλο αυτό, οι μόνες που μπορώ να εκφραστώ ελεύθερα κ να με καταλάβετε κ ειλικρινά σας ευχαριστώ γι αυτό 🥰
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...