Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΚΑΛΗΣΠΕΡΟΥΔΙΑ ! ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΝΙΝΑΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΝΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ ΝΙΝΙ.

ΑΠΟΡΙΑ :blush:

ΣΤΟ ΙΑΣΩ ΤΟ ΝΙΝΙ ΜΟΥ ΜΟΣΧΟΜΥΡΙΖΕ ΕΝΤΟΝΑ ΚΑΤΙ ΜΕΤΑΞΥ ΠΟΥΔΡΑΣ ΚΑΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ

ΟΤΑΝ ΡΩΤΗΣΑ ΜΙΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΒΑΖΟΥΝ ΠΡΟΙΟΝΤΑ FISSAN

ΠΗΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΛΑΔΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΩΜΑΤΑΚΙ ΑΛΛΑ... ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ... :angry:

ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ Η ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ????

ΣΑΣ ΕΥΣΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ! :kiss:

Δημοσίευση

ZOUZOUΝITSA έγραψε:

ΤΖΟΥΛΙΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΣΟΥ!!!!ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕΣ!!!ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑΚΙ ΟΤΙ ΓΕΝΝΗΣΕΣ :( !!!!ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!
ΑΧ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΑ ΜΟΥ , ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ , ΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΧΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ 18.9. 5 Κ 30 ΤΟ ΠΡΩΙ ?? ΜΕ ΠΙΑΣΑΝ ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΣΤΙς 2.00 ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΤΡΕΧΑΜΕ , ΞΕΧΑΣΑ ΑΥΓΑ Κ ΠΑΣΧΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ...

ΣΟΡΡΥ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ :blush:

Δημοσίευση

Juliax

πριν 40 μέρες γεννησα τον μπεμπάκο μου

στι Ιασώ

κ έκανα την ίδια ερώτηση με σένα,

με την Μονή διάφορα πως εμένα μου είπαν

ότι χρησιμοποιούν Penaten ...!

Γί´αυτο κ μαζί με τα ...δωράκια

που μας έδωσαν φεύγοντας,

μας έδωσαν κ 1 shampoo Penaten!!!

Oυτε αυτά μυρίζουν όπως στο μαιευτήριο..

Εκεί χρησιμοποιούν επαγγελματικές συσκευασίες

κ προφανώς κ διάφορα ακόμα που δεν τα ξέρω...

Να μας ζήσουν!!!!!!!!!

Δημοσίευση

ρε κοριτσια μας δουλευουνε?? :angry:

Marimari ασε γιατι τα 2 Penaten τα νομιζα κ γω δωρακι και τα χρεωσανε 5 ευρω εκαστος , οπωσ επισης και τα δρειγματακια (σαμπουαν , αφρολουτρο) τελος παντων γερα να ειναι ...

Fissan παντως δεν το κοβω να ειναι , πλησιαζει το λαδακι αλλα ελαχιστα !!! ΘΑ ΣΚΑΣΩ ΑΜΑ ΔΕΝ ΜΑΘΩ !!!!

:woohoo:

Δημοσίευση

κοριτσια καλημερα!παντως εγω που ειχα γεννησει τον πρωτο μου γιο στο ιασω πριν 6 χρονια παλι penaten μου ειχαν δωσει!Πρωτα ο Θεος τωρα σε λιγο καιρο που θα φερω κ τον δευτερο γιο μου στον κοσμο παλι στο Ιασω θα ρωτησω κ εγω κ θα σας πω!να ειστε καλα κ να σας ζησουν τα μωρακια σας!

Δημοσίευση

vivi1979 έγραψε:

κοριτσια καλημερα!παντως εγω που ειχα γεννησει τον πρωτο μου γιο στο ιασω πριν 6 χρονια παλι penaten μου ειχαν δωσει!Πρωτα ο Θεος τωρα σε λιγο καιρο που θα φερω κ τον δευτερο γιο μου στον κοσμο παλι στο Ιασω θα ρωτησω κ εγω κ θα σας πω!να ειστε καλα κ να σας ζησουν τα μωρακια σας!

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΗ ΜΑΣ ΞΕΧΑΣΕΙΣ !!! ΡΩΤΑ (ΑΣΧΕΤΑ ΤΙ ΔΙΝΟΥΝ ΕΣΥ ΡΩΤΑ ΠΟΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΟΙΟΝ ΚΑΙ ΠΕΣ ΟΤΙ ΤΑ ΦΙΣΣΑΝ ΔΕΝ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΕΤΣΙ !!!

ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΝΟ ΕΥΧΟΜΑΙ >! ;)

Δημοσίευση

Υπάρχει μια κρεμα της Fissan για σωμα και πρόσωπο.

Είναι σε σωληνάριο. Μυριζει πανέμορφα. Του βαζω

Στο λαιμουδάκι του και μοσχοβολάει! (μωρουδιλα) :silly:

Θα την βρεις σε φαρμαειο η στα Jambo

Δημοσίευση

bell έγραψε:

Υπάρχει μια κρεμα της Fissan για σωμα και πρόσωπο.

Είναι σε σωληνάριο. Μυριζει πανέμορφα. Του βαζω

Στο λαιμουδάκι του και μοσχοβολάει! (μωρουδιλα) :silly:

Θα την βρεις σε φαρμαειο η στα Jambo

Βellaki σε ευχαριστω πολυ κοριτσακι μουυυυ, θα την δοκιμασω και αυτη !!!

(αλλα δεν νομιζω να ειναι κρεμα , την φοραγανε ακομα και αυτεσ που μου αλλαζανε σεντονια...)

8α την παρω να δω !

Δημοσίευση

Να σας ζήσουν κορίτσια!!!

Ειδίκα για εσένα juliax, τι φατσούλα απίστευτη έχει το μικρούλη σου?

Τρελλάθηκα....

Δυστυχώς είμαι απο Θεσσαλονίκη και δεν μπορώ να βοηθήσω.

Οντως όμως μυρίζουν πολύ υπέροχα και καμία σχέση με τα προιοντα του εμπορίου. :S

Απλά έχω μια μικρή ένσταση.Είμαι της άποψης να μην τα πολυπαστώνουμε τώρα που είναι βρΕφάκια με προιόντα που δεν είναι και τόσο αθώα...

Εγώ τα χρησιμοποιώ βέβαια αλλά βρεφάκι πολύ πιο σπάνια.

Εξάλου εχουν το δικό τους τόσο μοναδικό άρωμα...αυτο του μωρού!

Ακόμα και τώρα δεν χορταίνω να τον μυρίζω....

Δημοσίευση

Την ιδια απορια ειχα κι'εγω... νομιζω πως ειναι αυτη η βαζελινη του Ιασω που μας δωσανε οσες γεννησαμε εκει... αυτη μυριζει σαν τριανταφυλλο... δεν ξερω αν εχουν και λαδακι με αυτο το αρωμα γιατι κι'εγω νομιζω πως τα μαλλακια του μου μυριζαν ετσι ομορφα... παντως εμενα οταν εφευγα μου προτειναν καποια προιοντα της frezyderm τα οποια ομως δεν χρησιμοποιησα και δεν ξερω τι αρωμα εχουν... εγω τωρα χρησιμοποιω προιοντα της penaten, της chicco, και αλλα φαρμακευτικα...!!! :)

Δημοσίευση

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ EVIPAP ΜΟΥ ,

ΕΧΟΥΝ ΟΝΤΩΣ ΤΕΛΕΙΑ ΜΥΡΩΔΙΑ ΤΑ ΒΡΕΦΑΚΙΑ ΑΛΛΑ Κ ΑΠΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΒΑΖΑΝΕ ΣΕ ΝΕΟΓΝΑ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΚΙΝΔΥΝΕΥΜΕΝΟ...

ΤΟ ΛΑΔΑΚΙ ΤΗς FREZEDERM ΜΥΡΙΖΕΙ ΩΡΑΙΑ Τ(ΤΟ ΧΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!!!-ΠΟΥ ΝΑ ΧΑ ΚΟΡΗ... :P )

ΟΝΤΩΣ Η ΒΑΖΕΛΙΝΗ ΘΥΜΙΖΕ (ΤΗΝ ΠΗΡΑ) , ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΒΑΖΑΝΕ ΚΑΙ ΦΟΡΑΓΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ...ΠΩΠΩ ΤΙ ΚΟΥΙΖ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ... :S

Δημοσίευση

vivi1979 έγραψε:

ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΟΠΟΤΕ ΟΛΟ Κ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΝΟΣ ΘΑ ΜΕ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ.ΕΣΥ ΦΥΣΙΛΟΓΙΚΑ ΓΕΝΝΗΣΕΣ?ΟΛΑ ΕΥΚΟΛΑ?

ευκολα??? χαχαχαχαχ

vivaki ενα πραγμα θα σου πω

ειμαι ακομα με παυσιπονα !!!(τα ραμματα ειναι μεχρι τον ποπω κ αυτο γιατι παλευα να γλιτωσω την καισαρικη...χαχαχαχαχα)

Μια χαρα 8α σαι η διπλανη μου τις 2 πρωτες μερες παιδευτηκε μονο)

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ !!! :kiss:

Δημοσίευση

ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΣΧΟΜΥΡΙΖΕ ΤΟ ΜΑΝΑΡΙ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΟΨΕ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ. ΘΑ ΠΑΡΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ.juliax ΜΟΥ ΑΚΟΜΑ ΠΟΝΑΣ Ε?? ΚΙ ΕΓΩ ΘΑ ΝΑΙ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΜΕΡΕ ΠΟΥ ΗΡΕΜΗΣΑ!! ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΤΑ ΡΑΜΜΑΤΑ ΗΤΑΝ 3 ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΠΩΠΩ. ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΩ 3 ΜΕ ΚΡΑΤΑΓΑΝΕ!! ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠ ΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΜΟΥ ΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΑΜΕΣΩΣ!!

Δημοσίευση

juliax έγραψε:

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΚΑΛΗΣΠΕΡΟΥΔΙΑ ! ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΝΙΝΑΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΝΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ ΝΙΝΙ.

ΑΠΟΡΙΑ :blush:

ΣΤΟ ΙΑΣΩ ΤΟ ΝΙΝΙ ΜΟΥ ΜΟΣΧΟΜΥΡΙΖΕ ΕΝΤΟΝΑ ΚΑΤΙ ΜΕΤΑΞΥ ΠΟΥΔΡΑΣ ΚΑΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ

ΟΤΑΝ ΡΩΤΗΣΑ ΜΙΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΒΑΖΟΥΝ ΠΡΟΙΟΝΤΑ FISSAN

ΠΗΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΛΑΔΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΩΜΑΤΑΚΙ ΑΛΛΑ... ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ... :angry:

ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ Η ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ????

ΣΑΣ ΕΥΣΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ! :kiss:

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!ΚΑΤΑΡΧΑΣ,ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!! :)

ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΚΟΛΩΝΙΑ ΤΗΣ FREZYDERM Κ ΕΧΩ ΞΕΤΡΕΛΑΘΕΙ!!! :woohoo:

ΠΑΡΤΗΝ Κ ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΣ!!! ;):kiss:

Δημοσίευση

ΑΧ GASTROULA ΜΟΥ ΜΕ ΝΙΩΘΕΙΣ Ε ???

ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ...(ΣΕΞ ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ... :P )

ΖΟΥΖΟΥ21 8Α ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ !!! ( ΚΑΛΑ ΕΧΩ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΓΡΑΦΙΚΗ -ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΟΡΗ ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΕΤΣΙ...ΘΑ ΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...)

ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΙΟΛΑΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΛΕΜΟΝΙΖΟΥΝ 8ΕΛΩ ΝΑ ΜΥΡΙΖΕΙ ΠΟΥΔΡΙΛΑ ΑΥΤΗ ΣΤΟ ΙΑΣΩ ΕΜΟΙΑΖΕ ΑΝ 8ΥΜΟΣΑΣΤΕ ΟΙ 'ΠΑΛΙΕΣ' ΣΑΝ ΤΗΝ ROSE ΤΟΥ BODY SHOP! :side:

Δημοσίευση

Κοριτσια, εγω ρωτησα στο νοσοκομειο, γιατι μου αρεσε και εμενα η μυρωδια(δεν ηταν κατι σε τρυανταφυλλο), και μου ειπαν οτι χρεισημοποιουσαν αωσμα καλυντηκα!

Αυτη η μυρωδια που ειχε ηταν η δικια της!

Μηπως γι'αυτο δεν μπορειτε να πετυχετε ακριβως το αρωμα?

Επειδη εκει ηταν σε συνδιασμο με την μωρουδιλα τους?

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΕΡΣΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ΕΙΧΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΜΙΑ ΜΑΜΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΠΩΣ Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΤΗΣ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ΓΑΛΑΚΤΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ PARABEN ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΤΟΥ. ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΕΡΕΥΝΑ ΒΡΗΚΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΟΤΑΝ Η ΜΗΤΕΡΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΠΡΟΙΝΤΑ ΜΕ PARABEN ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΧΝΕΥΣΙΜΟ ΣΤΟ ΜΗΤΡΙΚΟ ΓΑΛΑ :S . ΤΕΣΠΑ ΕΨΑΞΑ ΠΟΛΥ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΕΝΥΔΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ ΠΩΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ FISSAN, TA PRODERM KAI TA CHICCO ΠΟΥ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΜΩΡΟΥΔΙΛΑ ΕΧΟΥΝ PARABEN. ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PENATEN ΚΑΙ ΟΙ ΚΡΕΜΕΣ ΤHΣ FREZYDERM ΠΟΥ ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΕ ΕΝΤΟΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΙΟΛΑΣ ΠΑΝΩ...ΕΓΩ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΡΟΙΝΤΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ. ΥΓ: ΤΑ ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ ΠΑΙΡΝΩ ΤΗΣ FISSAN B) ΠΟΥ ΜΥΡΙΖΕΙ ΩΡΑΙΑ ΥΓ2: Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΑΠΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΛΑ ΓΙΝΕΙ ΕΡΕΥΝΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΚΑΤΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΓΙ ΑΥΤΑ. ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΙΣΩΣ ΟΙ ΜΑΜΑΔΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΒΑΖΑΝ ΜΥΡΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΥΡΙΖΟΥΜΕ ΩΡΑΙΑ ΝΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ :side:

Δημοσίευση

Ε ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΤΑΞΕΙ ! ΜΕ ΠΕΙΣΑΤΕ ΟΛΕΣ !!!

8Α ΤΗΝ ΠΑΡΩ THS FREZYDERM (ΝΑ ΤΗΝ ΣΕΤΑΡΩ Κ ΜΕ ΤΟ ΛΑΔΑΚΙ ΠΟΥ ΕΧΩ)

ΑΚΟΜΑ Κ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ , ΦΡΕΖΙΝΤΕΡΜ 8Α ΦΟΡΑΜΕ !!!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΑΝΕΞΕΡΕΤΩΣ !!!

:kiss:

:kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...