Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΥΝΟΔΟΝΤΕΣ ???

Recommended Posts

ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΚΥΝΟΔΟΝΤΕΣ? Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 14 ΜΗΝΩΝ Κ ΕΧΕΙ 12 ΔΟΝΤΙΑ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΧΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΓΚΡΙΝΙΑ Κ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ Κ ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΒΓΑΖΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΟΝΤΑΚΙΑ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μπορεί να ξεκινάτε λιονταρίνα μου...και η κόρη μου έτσι ήτανε και απορούσα....που πήγαν αυτά τα δοντάκια.Πέρασαν όμως αρκετοί μήνες μέχρι να βγουν τελείως, βγαίνουν σιγά-σιγά τώρα είναι 22 μηνών και έχουμε σχεδόν τελειώσει.

liontarina μου δεν έχουμε παρόμοια εμπειρία μιας και το Μαράκι μου ξεκίνησε να βγάζει δόντια στους 11 μήνες και τώρα, 13,5 μηνών κολλήσαμε στα 6! Ο ανιψιος του άντρα μου από ότι θυμάμαι έβγαλε κυνόδοντες τα Χριστούγεννα που μας πέρασαν, δλδ 18 μηνών.. Το θυμάμαι πολύ καλά γιατί την τέντωσε την κουνιάδα μου γιορτινές μέρες!

Τι να πω? :dry:

Κατερινα αν εχει 12 δοντια λογικα θα επρεπε να εχει βγαλει κυνοδοντες... μηπως εννοεις τους τραπεζιτες; εμενα παντως που τωρα ειναι 15 μισο εχει βγαλει τους κυνοδοντες και τωρα βγαζει και τραπεζιτες... εχει 14 και βγαζει και αλλα 2...!!!

Ifigeneia έγραψε:

Παρεμπιπτόντως... η sweety είσαι? Κάπου, κάπως, κάτι πήρε το μάτι μου!

Τι κάνεις βρε ψυχή? :cheer:

Χαχαχαχαχα... καλα Ιφιγενεια τωρα διαβασα το τικερακι σου... τι γελιο... σκουντουφλα γεμισες καρουμπαλα... χεχεχε... αφασια...!!! :P

Μην ανησυχεις αν και υπαρχει ενας υποτιθεμενος τροπος που βγαινει το καθε δοντι αυτο μπορει να αλλαξει!Εμενα ο γιος μου πρωτα ειχε βγαλει κυνοδοντες και μετα εβγαλε τα πλαγια δοντια!Καθε παιδι τα βγαζει οποτε θελει!Καλη υπομονη!

Ιφιγενεια ναι εγω ειμαι η sweety...χαχα!

Μαρινακι, εχει βγαλει 4 τραπεζιτες...2 αριστερα κ 2 δεξια. Χαμπαρι δεν πηραμε...δεν ηταν καθολου ανησυχος σε αντιθεση με τωρα που δεν παλευεται... Τι να πω...Υπομονη που λεει κ η lemon μας! :)

sweetmammy έγραψε:

Ifigeneia έγραψε:

Χαχαχαχαχα... καλα Ιφιγενεια τωρα διαβασα το τικερακι σου... τι γελιο... σκουντουφλα γεμισες καρουμπαλα... χεχεχε... αφασια...!!! :P[/quote:1x8q1jyq]

Ε μα.... ήταν όταν άρχισε να περπατάει και είχε γεμίσει καρούμπαλα!

Τι γλυκό κοριτσάκι που ήταν! :P

Κατερινα τι να πω; εμας δεν γκρινιαζει παρ'οτι εχει βγαλει τοσα δοντια απλα καμια φορα σπανιως πεταγεται στον υπνο του και κλαιει... αυτο που εχει παθει ειναι πως εχουν αλλαξει τα κακα του... εκει που ηταν σφιχτα εδω και αρκετο καιρο ειναι σκετη λασπη και κιρινωπα... !!! :huh:

Ιφιγενεια ο Μιχαλης εκει που ειναι ορθιος και στεκεται ξαφνικα τον χανεις... πως γινεται αυτο το παιδι να πεφτει στα καλα καθουμενα δεν ξερω...! Εγω τον λεω "κολοτουμπα"... χεχεχε... :P

liontarina έγραψε:

ΧΙΧΙ! ΜΑΡΙΝΑ Κ ΕΜΑΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΚΑΚΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩ Κ ΕΝΑ ΜΗΝΑ.... :lol: ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΥΡΩΔΙΑ.......ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ!

Απαπα... δεν θελω να το συζητησω... εγω στην αρχη νομιζα οτι εφταιγαν τα πολλα τυρια που τρωει και τα γιαουρτια... μετα μου το ειπε η παιδιατρος οτι μαλλον φταινε τα δοντια...! Υπομονη...! Και μολις τα βγαλουν ολα μετα θ'αρχισουν να τους πεφτουν για να ξαναβγαλουν τα καινουρια... σε δουλεια να βρισκομαστε δηλαδη...!!! :silly:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...